Fra Erice har I den mest fantastiske udsigt
Essensen af Sicilien Prisen inkluderer fly, transport og ferielejlighed i Trapani
Se galleri

Program & kort

1

Badia Nuova Apart Hotel, Trapani

7 nætter:

Rejseplan

Trapani er et destillat af Sicilien. På en ferie i den stemningsfulde, gamle havneby får I mulighed for at opleve det hele: Snørklede gader med autentisk folkeliv og farverige vasketøjsguirlander. Aftner i skjorteærmer på hyggelige fortovsrestauranter med god mad og vin. Eventyrlige middelalderbyer og templer fra antikken. Afslapning på stranden og sejlture til øer, der bedst udforskes på cykel. Trapani er essensen af Sicilien.

МИНИАТЮРА 9

Rejsen kort

Hvis I drømmer om at opleve essensen af Sicilien på blot en uge, så er det denne rejse, I skal vælge. For Trapani og omegn har det hele.

Den charmerende havneby på Siciliens vestkyst er en overset perle. I bor i en dejlig ferielejlighed i hjertet af den gamle bydel, der er en labyrint af brolagte gader med delikatessebutikker, konditorier, restauranter, forretninger og små caféer. Om aftenen summer strøggaden "Corso Vittorio Emanuele" af liv, og folk mødes på fortovsrestauranterne til et glas vin og et godt måltid mad, mens andre er på vej ind til aftenmesse i Cattedrale San Lorenzo.
Trapani har karakter, atmosfære og ægte siciliansk charme.

Omkring Trapani er der masser af oplevelser. I kan køre med svævebanen op til middelalderbyen Erice eller tage båden til øen Favignana, der er berømt for sine vilde klippelandskaber og smukke strande. Lej en cykel og tril rundt på øen i jeres helt eget tempo. Tag på vandretur i naturreservatet Zingaro, besøg saltsletter og vingårde ved Marsala eller lej en bil for en dag og oplev grækernes Segesta, der gemmer på et af Siciliens smukkeste templer og et amfiteater, der ligger med bjerge, marker og hav som bagtæppe.

Hvis I har lyst til at slappe lidt af mellem oplevelserne, så tag en tur på stranden eller nyd en eftermiddag på tagterrassen med en kølig drink, en god bog og udsigt til byens tegltage.

I rejser fra Danmark til Palermo Lufthavn på Sicilien. Vi har sørget for transport til jer fra lufthavnen til jeres lejlighedshotel i Trapani. Det er en køretur på knap 1 time. Badia Nouva Apart Hotel ligger i hjertet af den gamle bydel, så den sidste lille bid hen til hotellet foregår til fods gennem de smalle gader.

Skøn ferielejlighed i den gamle bydel

I indlogeres i en dejlig ferielejlighed med let adgang til den historiske bydels labyrint af brolagte gader. Lejlighederne er udstyret med køkken, så I kan proviantere lidt til ugens løb i de lokale delikatesseforretninger og købmandsbutikker. De har alt det, I får brug for.

Badia Nouva har tagterrasse med udsigt

Badia Nouva er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedshotel, hvor personalet servicerer gæsterne med smil og personlighed. De har en glimrende restaurant, hvor I kan få morgenmad (bestilles og betales i receptionen) og nyde en god middag. Oppe på taget har Badia Nouva en stor møbleret terrasse med en fantastisk udsigt til den gamle bydels kirkekupler og røde tegltage. Det perfekte sted at slappe af med en kølig drink, når I vender hjem efter en dag fyldt med oplevelser – eller bare lige vil slukke tørsten efter en afslappende dag på stranden.

Autentisk siciliansk charme i Trapani

Når I har fået pakket ud, så gå lidt på opdagelse i gaderne i Trapanis gamle bydel. Find en fortovsrestaurant og nyd stemningen. Trapani er en skøn by med autentisk siciliansk charme og atmosfære, og derfor er det en oplevelse i sig selv bare at følge med i folkelivet.

Har I lyst til at se et par af seværdighederne i nærheden, så bed pigerne i receptionen om et kort over byen og et par tips. Så slår de nogle krydser på kortet – også ved et par af de gode, lokale restauranter.

Det skinner måske lidt igennem, at vi er vilde med Trapani. Byen virker som en velbevaret hemmelighed, der tilsyneladende kun er kendt af italienerne. Det giver byen en ægthed og en charme som er svær at stå for. Og derfor bør I også sætte tid af til bare at nyde stemningen og gadelivet i Trapani.

Tag til aftenmesse i Cattedrale San Lorenzo

Der er mange fine små oplevelser i den gamle bydel, der blandt andet rummer to smukke kirker, som I ikke må gå glip af. Den ene er Chiesa del Purgatorio. Den anden er Cattedrale San Lorenzo. Sidstnævnte kan I overveje at besøge under en aftenmesse. Dørene står åbne, så I kan altid liste ud igen. Men det er meget stemningsfuldt.

Fiskemarked, brolagte gader og aftenhygge på Corso Vittorio Emanuelle

I de tidlige morgentimer er der fiskemarked nede i fiskerihavnen, og hen ad formiddagen finder de første vej til stranden på solskinsdage. Køb lidt drikkevarer og et par gode sandwich og sæt jer på kanten af strandpromenaden Mura di Tramontana  i den gamle bydel og nyd udsigten. Gå på opdagelse i de brolagte gader og forkæl jer selv med lidt shopping på Corso Vittorio Emanuelle. Om aftenen summer strøggaden af liv, og folk mødes på fortovsrestauranterne til et glas vin og et godt måltid mad, mens andre er på vej ind til aftenmesse i Cattedrale San Lorenzo, hvor de enorme døre står på vid gab og præsten tager imod på trappen.

Dagene forsvinder let i Trapani, så I skal måske planlægge lidt, hvis I ikke blot skal lade jer indfange af stemningen. Der er nemlig en række fine oplevelser, der er let tilgængelige, når I befinder jer i Trapani.

Store oplevelser og fine strande omkring Trapani

I kan tage svævebanen op til middelalderbyen Erice. Løse billet til den båd, der sejler til Favignana. En ø, der er berømt for sine vilde klippelandskaber og smukke strande. Og hvor det er muligt at leje cykel – både almindelig og el-cykel, så I kan udforske øen i jeres helt eget tempo. Besøg vingårde og saltmarker ved Marsala eller lej en bil for en dag og kør til Segesta og se det antikke græske tempel og det imponerende amfiteater. Naturelskere vil holde af en vandretur i naturreservatet Zingaro, og skal rejsen smage lidt af ferie, så overvej en dag på stranden i den nordlige del af Trapani, hvor der er nogle skønne beach clubs, der lejer liggestole og parasoller ud på dagsbasis – og tillige har frokostrestaurant og bar, når sulten og tørsten melder sig.

Hvis I har lyst til at læse mere om de oplevelsesmuligheder der er på denne rejse, så klik her.

Når tiden er inde hentes I på hotellet, og chaufføren kører jer til lufthavnen i Palermo. Herfra går turen tilbage til Danmark. I vil se tilbage på rejsen og undre jer over, hvor meget det er muligt at opleve på blot en uge.

Essensen af Sicilien

 • Skøn ferielejlighed i hjertet af Trapanis gamle bydel
 • Kør med svævebanen op til middelalderbyen Erice
 • Oplev vinmarker og saltsletter ved Marsala
 • Tag på øhop til Favignana og oplev øen på cykel
 • Besøg antikkens Segesta eller nyd en dag på stranden
 • Inkl. fly, transport og ferielejlighed

7 dage fra kr. 3.750,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 04. dec 2021

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Sicilien t/r inkl. nævnte måltider, drikkevarer og indchecket bagage (op til 23 kg)
 • Lufthavnsskatter og flyafgifter
 • Transport fra Palermo Lufthavn til lejlighedshotellet i Trapani t/r
 • 7 nætter i Trapani på Badia Nouva Apart Hotel i en lejlighed af typen Studio with Balcony ekskl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider (morgenmad kan bestilles og betales i receptionen)
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokale turistskatter (2-3 euro pr. person pr. dag – betales lokalt på hotellet)
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Italien eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
1
Monolocale Con Balcone 12
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os