Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha

Sopa Lodge Naivasha24
Outdoor Deck 2
Balcony
Bathroom
Grounds
Outdoor Deck
Outdoor Dining 2
Sopa Lodge Naivasha25
Outdoor Zebra
Sopa Lodge Naivasha28
I bliver indkvarteret på Lake Naivasha Sopa Lodge
Swimming Pool
Wildlife Waterbuck
Sopa Lodge Naivasha24
Outdoor Deck 2
Balcony
Bathroom
Grounds
Outdoor Deck
Outdoor Dining 2
Sopa Lodge Naivasha25
Outdoor Zebra
Sopa Lodge Naivasha28
Swimming Pool
Wildlife Waterbuck

Bo i hytte mellem akacietræer og farverige bougainvilleas

Med sin perfekte placering ned til den store Lake Naivasha​ ligger Lake Naivasha Sopa Lodge fordelt ud over et stort naturområde mellem akacietræer, buske og farverige bougainvilleas. De 21 hytter ligger fordelt ud fra hovedbygningen og det hele minder om en hyggelig lille landsby.

I den store have kan I møde giraffer, vandbukke, legesyge aber samt op imod 450 farverige fuglearter. Fra søen kommer flodhestene op hen på aftenen for på naturligvis at hjælpe til med at trimme de store græsområder mellem træerne. Lake Naivasha Sopa Lodge er med andre ord et paradis for jer, der gerne vil kombinere naturoplevelser og overnatning på én gang.

Trænger I til at slappe af efter dagens safarikørsel har Lake Naivasha Sopa Lodge et par herlige poolområder, der ligger roligt og tilbagetrukket omgivet af den skønne have. Der står naturligvis liggestole til rådighed med fuld service, håndklæder mm.

Måltiderne indtages i deres restaurant, der både har et ind- og et udendørsafsnit. Her serveres en fin blanding af asiatiske, afrikanske og internationale retter. Kan du ikke undvære en god burger, må du søge til snackrestauranten ved swimmingpoolen.

Sådan bor I

De 21 hytter er udført i traditionelt afrikansk stil og har 4 værelser i hver, to i stueetagen og to på førstesalen. I indlogeres i et af hotellets meget rummelige standardværelser indrettet med enten dobbeltseng eller twinbeds afhængig af, om I bor på første sal eller i stueetagen. Indretningen er enkel og alle værelser har eget badeværelse samt en dejlig stor møbleret balkon eller terrasse med direkte udsyn til den store have. Her kan I nyde de mange dyr og fugle, der benytter haven i løbet af dagen, slappe af med en god bog og en kop kaffe. Værelset har ligeledes moderne faciliteter såsom TV, kaffe og te faciliteter, safetybox, minibar mm. 

 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  Ja, men begrænset

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  -