Olhuveli Drone 0420 Edit
4-stjernet luksus på Olhuveli med all-inclusive Pakken inkluderer fly, hotel, bådtransport og all-inclusive
Se galleri

4-stjernet luksus på Olhuveli med all-inclusive

  • 7 nætter på 4-stjernede Olhuveli Beach & Spa i Deluxe Room
  • All inclusive under hele opholdet
  • Stort udvalg af aktiviteter og udflugter
  • Forkælelse i resortets luksuriøse spaafsnit 
  • Snorkel blandt farverige fisk & skildpadder på eget ”house reef”
  • Flyrejse, bådtransfer, hotelophold og all inclusive

kr. 12.650,-

10 dage fra kr. 11.750,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 21. apr 2021

Rejseplan

Hvis I leder efter et moderne 4-stjernet resort på Maldiverne, hvor I samtidig får en All-inclusive løsning med variation, er Olhuveli Beach & Spa det helt rigtige valg

Olhuveli5.png

Rejsen kort

Med All-Inclusive kan I bruge ferien på at slappe helt af og nyde resortets mange faciliteter, skønne strande og fascinerende koralrev, velvidende, at det meste er betalt på forhånd. Store, rummelige værelser, 5 fantastiske restauranter, et par hyggelige caféer, 2 skønne pool-områder og direkte adgang til det Indiske Ocean og snorkling på eget house reef -det er Olhuveli. Familier med børn kan glæde sig over, at børnenes hotelophold er gratis frem til december 2019.

Olhuveli4.png

Olhuveli er ikke større end, at I kan gå hele vejen rundt om øen på cirka 45 minutter. En sti fører gennem den frodige centrale del af øen, og kridhvide sandstrande kanter øen mod det turkisfarvede Indiske Ocean. Rundt om på øen står der strandstole til fri afbenyttelse og et badehåndklæde er altid i nærheden, så find jeres eget lille sted at slå jer ned og nyd de herlige temperaturer.

Bliver det for varmt kan I tage en svalende dukkert i det krystalklare, turkisfarvede, Indiske Ocean eller benytte en af resortets 2 hyggelige swimmingpools – både mod solopgangen og med solnedgangen.

Maldiverne er kendt for at tilbyde noget af det bedste snorkling og dykning i verden, så grib chancen og tag på opdagelse under overfladen på resortets eget ”house reef”, hvor I kan opleve skildpadder, revhajer, fisk i alle farver og størrelser samt de imponerende og ufarlige djævlerokke. I kan snorkle direkte fra stranden eller bådebroen med direkte adgang til revet.

Er ambitionerne eller erfaringerne til mere end snorkling kan resortets professionelle PADI dykkercenter hjælpe med alt fra et basis dykkerkursus til særlige temadyk på nogle af de bedste dive sites på Maldiverne.

Ønsker I at koble helt fra og tage selvforkælelsen til et helt nyt niveau tilbyder Olhuvelis eget ”inhouse spa”, The Sun Spa, en lang række skønne behandlinger i lækre, atmosfærefyldte omgivelser. Med udgangspunkt i klassiske indiske ayurveda-teknikker og traditionelle asiatiske ritualer har I mulighed for at vælge lige det, der passer til jeres ønsker – og glem ikke muligheden for hyggelige parbehandlinger.

2019-05-24_1223.png

I har nu sidste chance for en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean, en sidste snorkeltur på revet eller et dyb i poolen, inden turen går med speedbåd tilbage til lufthavnen i Male, og hjemrejsen mod Danmark begynder.