Shutterstock 368102708
Dubai og Maldiverne med all-inclusive Pakken inkluderer fly, hotel, transport, morgenmad i Dubai og all-inclusive på Maldiverne
Se galleri

Dubai og Olhuveli

  • 5 nætter på 4-stjernede Olhuveli i Deluxe Room
  • All inclusive under hele opholdet på Maldiverne
  • Snorkel blandt fisk & skildpadder på eget ”house reef”
  • 2 nætter på 5-stjernede Swissôtel Al Ghurair i Dubai
  • Bo centralt i Dubai på moderne hotel 
  • Fly, transfer, hoteller, morgenmad (Dubai) og all-inclusive (Maldiverne)

kr. 11.850,-

10 dage fra kr. 11.350,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 31. maj 2021

Rejseplan

Hvis I leder efter et moderne 4-stjernet resort på Maldiverne, hvor I samtidig får en all-inclusive løsning med god variation, så er Olhuveli Beach & Spa det helt rigtige valg.

Olhuveli5.png

Rejsen kort

Med denne kombinationsrejse har I en unik mulighed for at opleve Maldivernes fantastiske atoller og storslåede Dubai.

Med All-Inclusive på Maldiverne kan I bruge ferien på at slappe helt af og nyde Olhuvelis mange faciliteter, skønne strande og fascinerende koralrev, velvidende, at det meste er betalt på forhånd. Store, rummelige værelser, 5 fantastiske restauranter, et par hyggelige caféer, 2 skønne pool-områder og direkte adgang til det Indiske Ocean og snorkling på eget house reef -det er Olhuveli. Familier med børn kan glæde sig over, at børnenes hotelophold er gratis frem til december 2019.

Efter afslapning på Maldiverne går turen til Dubai, hvor I skal bo på det moderne 5-stjernede Swissôtel Al Ghurair. Hotellet ligger centralt placeret tæt på shopping, oplevelser og metroen, der kan bringe jer rundt i den store by. Dubai byder blandt andet på shopping i verdensklasse, storslået arkitektur, dejlige strande og meget meget mere. Hvis trangen til at bade ikke helt er stillet endnu, så har hotellet selvfølgelig pool samt en gratis shuttlebus til La Mer Beach.

Olhuveli4.png

Olhuveli er ikke større end, at I kan gå hele vejen rundt om øen på cirka 45 minutter. En sti fører gennem den frodige centrale del af øen, og kridhvide sandstrande kanter øen mod det turkisfarvede Indiske Ocean. Rundt om på øen står der strandstole til fri afbenyttelse og et badehåndklæde er altid i nærheden, så find jeres eget lille sted at slå jer ned og nyd de herlige temperaturer.

Bliver det for varmt kan I tage en svalende dukkert i det krystalklare, turkisfarvede, Indiske Ocean eller benytte en af resortets 2 hyggelige swimmingpools – både mod solopgangen og med solnedgangen.

Maldiverne er kendt for at tilbyde noget af det bedste snorkling og dykning i verden, så grib chancen og tag på opdagelse under overfladen på resortets eget ”house reef”, hvor I kan opleve skildpadder, revhajer, fisk i alle farver og størrelser samt de imponerende og ufarlige djævlerokke. I kan snorkle direkte fra stranden eller bådebroen med direkte adgang til revet.

Er ambitionerne eller erfaringerne til mere end snorkling kan resortets professionelle PADI dykkercenter hjælpe med alt fra et basis dykkerkursus til særlige temadyk på nogle af de bedste dive sites på Maldiverne.

Ønsker I at koble helt fra og tage selvforkælelsen til et helt nyt niveau tilbyder Olhuvelis eget ”inhouse spa”, The Sun Spa, en lang række skønne behandlinger i lækre, atmosfærefyldte omgivelser. Med udgangspunkt i klassiske indiske ayurveda-teknikker og traditionelle asiatiske ritualer har I mulighed for at vælge lige det, der passer til jeres ønsker – og glem ikke muligheden for hyggelige parbehandlinger.

Afrejse fra Maldiverne og ankomst til Dubai

Ved ankomsten til Dubais internationale lufthavn bliver I mødt af en repræsentant som først hjælper jer igennem immigrationen, og derefter kører jer til hotellet.

I har to nætter på Swissôtel Al Ghurair, der ligger centralt placeret i Dubais gamle bydel, Deira. Her har I mulighed for at opleve det ældre og autentiske Dubai nær hotellet, men samtidig har I nem mulighed for at komme rundt til det nyere og mere kendte Dubai. Fra hotellet har I kort afstand til mange af Dubais fantastiske oplevelser og landmarks. Nedenfor hotellet ligger metrostationen hvorfra I let og smidigt kan tage jer rundt i den storslåede by, uanset om I ønsker at opleve Burj Khalifa, Dubai Mall, Dubai Creek, Deira eller en af byens mange andre oplevelser.

 

2019-05-24_1223.png

Det er nu sidste chance for at få de sidste oplevelser med fra Dubai. I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen inden hjemrejsen mod Danmark begynder.