Paradise Island Resort

Paradise Island

01Nov18_Paradise_1044.jpg
Paradise Island
Paradise_Island_039.JPG
Paradise_Island_Superior Beach Bungalow Exterior 01.jpg
På Paradise Island får I et Superior Beach Bungalow-værelse
100915_Paradise_1006.jpg
Superior-værelset ligger direkte ud til havet og har egen terrasse med solstole
100915_Paradise_1005.jpg
Superior-værelset er stilfuldt indrettet
100915_Paradise_1004.jpg
Du kan trække dig tilbage fra middagssolen til det kølige Superior-værelse
Paradise_Island_103.jpg (1)
Superior-badeværelset har badekar og andre moderne faciliteter
01Nov18_Paradise_1041.jpg
Paradise_Island_Swimming Pool 06.jpg
Hotellet har egen pool med en fantastisk udsigt
01Nov18_Paradise_1056.jpg
Hotellet tilbyder en lang række aktiviteteter - bl.a. tennis og fitnessrum
Paradise_Island_017.JPG
Paradise_Island_035.JPG
Veli Modun - Beach Massage 11.jpg
Hotellet har en wellnessafdeling, der tilbyder lokale behandlinger
Paradise_078.jpg
140816_Paradise_Island_1092.jpg
140816_Paradise_Island_1084.jpg
Paradise_046.jpg
Paradise_Island_058.JPG
Paradise_Island_064.JPG
På øen er der fem restauranter der tilbyder et fantastisk udbud af lokale og internationale specialiteter
Paradise_Island_Tepanyaki Restaurant (Japanese) 03.jpg
Paradise_Island_059.JPG
01Nov18_Paradise_1044.jpg
Paradise_Island_039.JPG
Paradise_Island_Superior Beach Bungalow Exterior 01.jpg
100915_Paradise_1006.jpg
100915_Paradise_1005.jpg
100915_Paradise_1004.jpg
Paradise_Island_103.jpg (1)
01Nov18_Paradise_1041.jpg
Paradise_Island_Swimming Pool 06.jpg
01Nov18_Paradise_1056.jpg
Paradise_Island_017.JPG
Paradise_Island_035.JPG
Veli Modun - Beach Massage 11.jpg
Paradise_078.jpg
140816_Paradise_Island_1092.jpg
140816_Paradise_Island_1084.jpg
Paradise_046.jpg
Paradise_Island_058.JPG
Paradise_Island_064.JPG
Paradise_Island_Tepanyaki Restaurant (Japanese) 03.jpg
Paradise_Island_059.JPG

Uforstyrret luksus i vandkanten

Det firestjernede Paradise Island Resort & Spa er for jer, der gerne vil bo i rummelige omgivelser under jeres ferie i Det Indiske Ocean. Stemningen på Paradise Island Resort & Spa er særdeles afslappet og serviceniveauet samt personalets imødekommenhed er helt i top. På øen ligger kun dette resort, så I har her gode muligheder for at koble helt fra og nyde alle fordelene ved at bo med udsigt til det krystalklare Indiske Ocean.

Paradise Island Resort & Spa tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, så hvad enten I ønsker et værelse med terrasse og udsyn til stranden og det krystalklare hav eller jeres egen villa på havet med direkte adgang til Det Indiske Ocean er det en mulighed. De forskellige overnatningsformer ligger fordelt ud over øen og på vandet, så der er god plads.

En stor fordel, for de af jer, der gerne vil hurtigst muligt til jeres resort efter ankomsten til Maldiverne, er den korte transporttid til Paradise Island Resort & Spa. Kun 20 minutter tager det med båd fra lufthavnen til resortet, der ligger på North male atollen.

Bredt Restaurantudvalg

Resortet har et perfekt udbud af glimrende restauranter, således der foruden hovedrestauranten, Bageecha Restaurant, hvor I kan nyde den inkluderede morgenmad, også findes fire andre restauranter med hver deres speciale. Så hvad enten I er til japanske specialiteter, retter inspireret af Italien og Middelhavsregionen, vestlige favoritter eller friskfanget maldivisk seafood, har I gode muligheder for at finde lige det I har lyst til. Stemningen på restauranterne er afslappet, og der er ingen dresscode udover at det skal være casual, så lad bikinien og badebukserne blive på værelset.

Paradise Island Resort & Spa har ligeledes den hyggelig beach bar, Athiri Bar, hvor I kan nyde et glas kølig vin eller en forfriskende cocktail med udsigt til solnedgangen over Det Indiske Ocean. Resortets barer er det naturlige samlingssted inden middagen.

Swimmingpool

Paradise Island Resort & Spa har et herligt pool-område omgivet af behagelige solsenge med håndklædeservice og parasoller, hvor I kan slappe af, nyde solen og en god bog, kun afbrudt af en svalende dukkert eller en tur til pool-baren for at hente forfriskninger.

Wellness og Spa

Ønsker I at koble helt fra og tage selvforkælelsen til et helt nyt niveau kan vi anbefale at afsætte tid til et besøg i resortets eget spa-afsnit, The Araamu Spa, der tilbyder en lang række skønne behandlinger i lækre, atmosfærefyldte omgivelser. Med udgangspunkt i klassiske asiatiske teknikker har I mulighed for at vælge lige det, der passer til jeres ønsker – og glem ikke muligheden for hyggelige parbehandlinger.

Wavy Navy Club – for de små

Trænger børnene til en pause fra de voksne har Paradise Island Resort & Spa, deres helt egen børneklub. Indrettet i lækre lokaler med legetøj, kreative områder, legeplads og en skøn mini pool kun få meter fra strandkanten, er det perfekte rammer for børnene. Personalet er professionelt og dygtige til at kommunikere med børnene uagtet diverse sprogbarrierer.

Aktiviteter

For de aktive gæster tilbyder Paradise Island Resort & Spa et bredt og spændende udvalg af aktiviteter, så hvad enten I er til vandsport, fitness eller oplevelser under havets overflade, vil I kunne finde nogle aktiviteter, der passer til jeres ferie.

Vandsport

Paradise Island Resort & Spa har naturligvis flere vandsportsaktiviteter, så hvorfor ikke prøve balanceevnen på et paddle board, tage på eventyr i en havkajak, prøve kræfter med wind surfing, vandski eller en sejlbåd.

På landjorden er der en volleyball, bordtennis og badminton samt et fitness lokale, hvor I kan få rørt musklerne lidt.

Dykning

På Paradise Island Resort & Spa har de deres eget dykkercenter, DiveOceanus, der tilbyder kurser for nybegyndere, der ønsker at tage deres certifikat i helt perfekte rammer på Maldiverne. Der er naturligvis også muligheder for at tage videregående kurser for øvede sportsdykkere.

Derudover arrangeres der dykkerpakker med daglige ture til nogle af de bedste divesites omkring North Male Atollen og på Maldiverne samt helt specielle ture med fokus på hvalhajer, hammerhajer, hvaler, eller hvad der er mulighed for det på den givne årstid.

For de af jer, der har det fint med blot snorkle, maske og finner, arrangeres der ligeledes snorkelture til nogle af de omkringliggende øer og koralrev.

Udflugter

Bare fordi I bor på en ø midt i Det Indiske Ocean, er det ikke ensbetydende med, at I ikke kan være nysgerrige på, hvad der sker omkring jeres private paradisø. Paradise Island Resort & Spa tilbyder en række spændende udflugter med engelsktalende guide, så hvad enten I vil på en delfinsafari, aftentur i solnedgangen eller på Øhop og besøge nogle af Maldivernes beboede øer og få et indblik i lokalbefolkningens hverdag, er der flere muligheder. Udflugterne bestilles på resortet under opholdet.

Sådan bor I

Under jeres ophold på Paradise Island Resort & Spa, bliver I indkvarteret i et af resortets dejlige Superior Beach Bungalows. De rummelige værelser, er beliggende ud til stranden og lagunen i en række charmerende bygninger med 2 enheder i hver – kun ganske få skridt fra stranden og Det Indiske Ocean.

I får 56 kvadratmeter i en afslappet stil resortet selv kalder for enkel elegance – en fin kombination af det moderne og traditionelle Maldiverne i form af livlige signaturfarver, træmøbler og lyse vægge. En dejlig stor Kingsize seng samt en sovesofa og sofabord, skrivebordsarrangement samt et skab til opbevaring af jeres bagage. Det tilhørende badeværelse er i lyse farver med badekar, bruseniche, gratis badeartikler og naturligvis hårtørrer.

Ved indgangen til værelset har I ligeledes en skøn møbleret terrasse, hvor I kan sidde og slappe af med en kop kaffe eller en kølig forfriskning, imens i kan nyde udsigten til stranden og den azurblå lagune mellem de spredte palmer og grønne planter – dette bliver hurtigt det foretrukne sted at trække sig tilbage og nyde roen og måske lidt skygge.

Jeres værelse har naturligvis alle moderne faciliteter såsom Wi-Fi, TV, minikøleskab, safetyboks til værdierne, kaffe- og te-faciliteter samt air condition.

Skulle I ønske at opgradere jeres Superior Beach Bungalow kan vi varmt anbefale en af de meget lækre Water Villas, hvor I får 77 kvm luksus på vandet med eget soldæk og direkte adgang til Det Indiske Ocean.

Paradise Island Resort benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  Male, ca. 20 min. med speedbåd

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  5

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  Ca. 20 min. med speedbåd