Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Badeferie Playa Del Carmen
Badeferie på HM Playa del Carmen Pakken inkluderer fly, hotel, lokal privat transport og morgenmad
Se galleri

Badeferie på HM Playa del Carmen

 • 12 nætter på 4-stjernet resort i Playa del Carmen
 • Tæt på restauranter, butikker og strand
 • Fine faciliteter og skønt poolområde
 • Mange gode udflugtsmuligheder
 • Et godt valg for både familier og par
 • Inkl. flyrejse, hotel, transport og morgenmad

kr. 12.150,-

14 dage fra kr. 11.450,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 03. jun 2023

Hotellet

På denne badeferie i Mexico har vi fundet et super hyggeligt hotel til jer - med en fremragende beliggenhed midt i charmerende Playa del Carmen tæt på strøget - Quinta Avenida -, det karibiske hav og fantastiske strande.

HM Playa Del Carmen 47
HM Playa Del Carmen 101
HM Playa Del Carmen 80
HM Playa Del Carmen 119
HM Playa Del Carmen 30
HM Playa Del Carmen Shoot2 6
HM Playa Del Carmen 103
HM Playa Del Carmen 85
HM Playa Del Carmen 53 Edit
Hacienda Inn 21
HM Playa Del Carmen 39
HM Playa Del Carmen 67
HM Hotel Playa Gym 4
HM Playa Del Carmen 27
HM Playa Del Carmen 47
HM Playa Del Carmen 101
HM Playa Del Carmen 80
HM Playa Del Carmen 119
HM Playa Del Carmen 30
HM Playa Del Carmen Shoot2 6
HM Playa Del Carmen 103
HM Playa Del Carmen 85
HM Playa Del Carmen 53 Edit
Hacienda Inn 21
HM Playa Del Carmen 39
HM Playa Del Carmen 67
HM Hotel Playa Gym 4
HM Playa Del Carmen 27

HM Playa del Carmen

12 nætter - Playa del Carmen

HM Playa del Carmen er et godt 4-stjernet hotel med autentisk mexicansk charme og en super god beliggenhed. Hotellet ligger kun få minutters gang fra den hvide sandstrand i Playa del Carmen og et stenkast fra byens stemningsfulde strøggade Quinta Avenida, hvor der er et stort udvalg af restaurant

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  0

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Afstand by
  0

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Balkon/terr.
  Ja

Rejseplan

Nyd livet og stemningen ved en af de bedste strande i Mexico. På denne badeferie i Playa del Carmen bor I på det skønne 4-stjernede Hotel HM Playa del Carmen, der ligger tæt på både strand, restauranter og butikker. Og så er der masser af spændende udflugtsmuligheder, hvis I får lyst til at krydre ferien med lidt eventyr.

HM Playa Del Carmen 39

Strandene på den mexicanske Riviera Maya regnes med rette for nogle af verdens flotteste. Her ligger badebyen Playa del Carmen, hvor I skal tilbringe jeres ferie. I får 10 nætter på et godt 4-stjernet hotel med en super beliggenhed tæt på både strand, restauranter og butikker. Og skulle driverlivet på stranden blive for kedeligt, så er der masser af gode udflugtsmuligheder i området. Fra mayaernes verdensberømte kongeby, Chichén Itza til de mindre kendte som kolonitidsbyen Valladolid og de underjordiske søer kaldet cenotes.

Shutterstock 740945026 Playa Del Carmen Beach In Riviera Maya Caribbean At Mayan Mexico

I rejser afsted fra Danmark og har en mellemlanding undervejs til Cancun. Flyrejsen er naturligvis med bagage, mad og drikkevarer. Samme aften ankommer I til Cancun Lufthavn, hvor jeres chauffør venter på jer. Fra lufthavnen er der cirka 1 times køretur til hotellet i Playa del Carmen. Her indlogeres I for 12 nætter på det 4-stjernede Hotel HM Playa del Carmen, der ligger tæt på både strand, butikker og restauranter.

HM Playa Del Carmen 47

Playa del Carmen er en hyggelig badeby, der ligger på den mexicanske østkyst også kendt som Riviera Maya. Det er her man finder nogle af de flotteste strande i Mexico. En af dem ligger ved Playa del Carmen. Stranden er næsten 10 kilometer lang. Sandet er kridhvidt, og vandet turkisblåt. Det er som taget ud af et postkort. Rundt omkring på stranden er der beach clubs, hvor man kan leje liggestole og parasoller og få sig en kølig drink.

Playa Del Carmen 6
Playa del Carmen

Byen har et væld af gode restauranter fra de små lokale med borde på stranden til de internationale på byens hovedstrøg. I har let adgang til det hele. Både strand- og aftenliv. I bor dejligt centralt og i kort gåafstand til både strand, butikker og restauranter.

Hvis I har lyst til at læse lidt mere om restauranter og aktiviteter i Playa del Carmen, så er der lidt inspiration til jer her.

Skal badeferien i Playa del Carmen krydres med oplevelser, så er der mange fine udflugtsmuligheder fra Playa del Carmen. Både til lands og til vands. Læs vores anbefaling til udflugter i Playa del Carmen og omegn.

Playa Del Carmen 5
Playa del Carmen

I dag går turen hjemover. I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Cancun. Herfra går turen tilbage mod Danmark. Flyrejsen er med mad og drikkevarer inklusive. Præcis som på udrejsen. Der flyves hen over natten, og derfor ankommer I til Danmark næste dag.

Så er I tilbage i Danmark efter en dejlig badeferie i Mexico. Tanket op med ny energi og masser af oplevelser og indtryk.