Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
PALENQUE - ligger omgivet af jungle med aber og fugle i trækronerne. Det er svært ikke at føle sig som en eventyrer, når I går rundt i ruinerne af den gamle kongeby.
Det bedste af Mexico i bil Pakken inkluderer fly, billeje, to udflugter, morgenmad og hoteller
Se galleri

Det bedste af Mexico i bil

 • Guidet tur i Mexico City og Teotihuacan
 • I flodbåd blandt fugle og krokodiller i Sumidero Canyon
 • Mayaernes kongebyer Uxmal, Palenque og Chichen Itza
 • Højlandsindianere, landsbyliv og farverige markeder
 • Vandfald, underjordiske søer og smukke kolonitidsbyer
 • Badeferie på de hvide sandstrande i Playa del Carmen

kr. 19.150,-

18 dage fra kr. 18.950,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 09. maj 2023

IK KIL - Yucatan-halvøen er reelt en stor kalkstensklippe med underjordiske floder og grotter med søer, hvor I kan bade under lianer og drypsten som her i Ik Kil ved Chichén Itza
SUMIDERO CANYON - Tag på flodbådstur i dette spektakulære natursceneri

Kort om rejsen

Mexico er et eventyrligt rejseland, og på denne rejse får I ”Det bedste af Mexico”. Den er sammensat med den største omhu for, at I skal få en spændende og varieret rejse til Mexico – med tid til at opleve.

Rejsen byder på gamle kongebyer med paladser og himmelstræbende pyramider opført af mayaerne for mere end 1.000 år siden. I føler jer som et par eventyrere, når I går rundt i ruinerne af det jungleklædte Palenque, mens brøleaber og tukaner følger jer fra trækronerne. Mærk magien ved Troldmandens Pyramide i Uxmal, og lad jer overvælde af Chichen Itza, et af verdens syv nye vidundere. Men der er mere. Meget mere.

 

Rejseplan

Kort om rejsen

Rejsen indleder I med nogle fantastiske storbydage i Mexico City, der både overrasker og charmerer. Og ind imellem de gamle kongebyer oplever I storslåede naturscenerier, bader i vandfald og tager på flodbådssejlads gennem Sumidero Canyon med udsigt til krokodiller og fugle. I besøger indianerlandsbyer med farverige markeder og nyder stemningen i de spanske kolonitidsbyer, hvor den lune aftenluft lokker de lokale ud på byens torvepladser til dans og bingo.

Rejsen runder I af med nogle afslappende dage på de smukke strande i Playa del Carmen.

shutterstock_143126077 Templo Mayor, Temple, ruin, Mexico city.jpg

I rejser fra Danmark med et morgen- eller formiddagsfly. Sidst på eftermiddagen samme dag ankommer I til Mexico City. Når I kommer ud af ankomsthallen står chaufføren klar til at køre jer til hotellet, der ligger i hjertet af Mexicos hovedstad. Det er en spændende by med masser af historie, hyggelige kvarterer og seværdigheder i absolut verdensklasse.

Hotellet ligger i den gamle bydel, Centro Histórico, med masser af restauranter indenfor gåafstand fra hotellet.

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet af jeres engelsktalende guide, der tager jer med på en halv dags byvandring. I skal opleve den historiske bydel, der er et overflødighedshorn af smukke bygninger fra den spanske kolonitid med herskabelige palæer, kirker og katedraler, torvepladser med farverige handelsboder, fortovscaféer og gademusikanter. Rundturen tager sin begyndelse på byens centrale plads, El Zócalo, der i århundreder har været centrum for religiøse processioner, politiske taler og demonstrationer. Pladsen flankeres af Palacio National, Catedral Metropolitana og den gamle aztekerruin Templo Mayor.

Zocalo.jpg

Læs mere om hvad I kan se lave på en byvandring i Mexico City

I dag skal I på heldagstur med engelsktalende guide for at opleve Teotihuacan, der er et af de store højdepunkter på denne rejse rundt i Mexico. Teotihuacan er ruinerne af det, der engang var Mellemamerikas største by. En by, der havde sin storhedstid i perioden fra det 2. til det 6. århundrede. Akkurat som Rom. Ifølge arkæologerne er der tale om den største by på den vestlige halvkugle. En by med 150.000 – 200.000 indbyggere anlagt efter avancerede astronomiske og geometriske principper. En by med templer og himmelstræbende pyramider, brede boulevarder og snorlige gader, kanaler og haveanlæg, værksteder og markedspladser. Og noget så usædvanligt som store boligkomplekser med lejligheder, der var prydet med smukke vægmalerier.

shutterstock_638250355.jpg

I kan læse mere om spændende Teotihuacan lige her

I afhentes tidligt om morgenen og køres til lufthavnen. Fra Mexico City flyver I mod øst til Tuxtla, hvor jeres bil står klar til afhentning. Fra lufthavnen er der kun en kort køretur til den lille kolonitidsby Chiapa de Corzo, der ligger ved floden, Rio Grijalva. Her kan I købe billetter ved bådbroen (husk at få billet til den båd, der har engelsktalende bådfører) og tage på sejltur ind i Sumidero Canyon, en enorm bjergkløft med grønklædte klippevægge, der rejser sig næsten lodret i vejret på begge sider af floden. Den to timer lange sejltur føles kort. Floden bugter sig gennem den dybe bjergkløft og åbenbarer det ene spektakulære natursceneri efter det næste. Skipperen er skrap til at spotte krokodiller, leguaner og fugle, og bringer jer så tæt på som muligt.

San Cristobal de las Casas 04.jpg

Efter bådturen sætter I kurs mod San Cristóbal de las Casas. Det er den smukkeste by i Chiapas-provinsen og det naturlige centrum for mange af områdets højlandsindianere, der giver liv og kolorit til gadebilledet. Byen er en labyrint af brolagte gader, der kantes gamle huse fra den spanske kolonitid med pastelfarvede mure, tegltage og svungne smedejernsgitre. Det er her I skal bo de kommende to nætter på et hyggeligt hotel med de stemningsfulde gader lige udenfor døren.

Chiapas-provinsen er kendt for sine stemningsfulde kolonitidsbyer og smukke landskaber med skovklædte bjerge, brusende vandfald og dybe kløfter. Her gemmer junglen på mayaernes gamle byer, Bonampak og Palenque. Og så er det i denne del af Mexico, at I kommer tættest på efterkommerne af landets oprindelige indianere. Hele 75% af befolkningen i dette område er indianere. De er efterkommere af mayaerne, men har siden forgrenet sig i 9 forskellige stammer. Hver stamme har sin egen dialekt, særlige traditioner og leveregler. Men selv om der er forskelle, så er det tydeligt, at deres kultur udspringer af den samme åre, mayaerne.

Hvis I har lyst, kan I tage ud og opleve den autentiske indianske kultur.

San Juan Chamula 03.jpg

Spis en tidlig morgenmad og sæt så kursen mod Palenque. Det er en virkelig flot køretur gennem bjergene, og for at nyde turen ad de bugtende veje, så er det vigtigt at have god tid. Efter ca. 2,5 times kørsel kommer I til Agua Azul.

Agua-Azul 02.jpg

Et nærmest ubeskriveligt smukt vandfald midt i junglen. Agua Azul er ikke bare ét vandfald. Det er mange. 500, siger de lokale. De mange vandfald falder i forskellige niveauer, og det brusende hvide vand forvandles til grønne og blå søer. Den slags har man sjældent for sig selv. Men det ændrer ikke ved, at det er smukt. Der er steder ved vandfaldene, hvor man kan hoppe i vandet. 

Hen på eftermiddagen når I frem til hotellet i Palenque.

Selvom rejsens første dage allerede har budt på mange store oplevelser, så kan ingen af dem helt stå mål med denne. Hele dagen er sat af til at gå på opdagelse i ruinerne af den gamle mayaby, Palenque. Og det er en WOW-oplevelse fra første øjekast. Man føler sig som Indiana Jones, der lige har opdaget en for længst glemt by. En ældgammel civilisation skjult under den vildtvoksende jungles lianer, rødder og grønne trækroner. Det er lige før man rækker ud efter macheten i bæltet… Således forenet med jeres indre eventyrer og bevæbnet med et kamera, går I på opdagelse i den gamle ruinby. Hvis I gerne vil have hele historien med, så lej en engelsktalende lokalguide ved indgangen. De har en utrolig viden om stedet, og gør det til en meget levende oplevelse af gå rundt i Palenque. 

Palenque 02.jpg

Vil I læse mere om Palenque? Så har vi skrevet en artikel om den storslåede ruinby

Forude venter rejsens længste køredag. Turen er på ca. 370 kilometer, og I skal forvente, at det tager 5-6 timer at nå frem til Campeche. Dagens etape bringer jer ud af bjergene og gennem bølgende bakker og landbrugsområder til den gamle havneby Campeche. Den blev grundlagt af spanierne i midten af 1500-tallet og blev i løbet af bare 100 år en af de vigtigste og mest velhavende spanske handelsstationer i Mexico.

Campeche 01.jpg

Læs mere om Campeche

Tilbring dagen med at gå på opdagelse i de gamle gader. Gå en tur på bymuren med udsigt til byens røde tegltage, hvidkalkede kirketårne og det blå hav. Nyd en frokost på en af byens mange fortovsrestauranter og besøg byens museum for maya-kulturen. Museo de la Arcitectura Maya er en overset perle. Et fantastisk spændende museum indrettet i historiske rammer, hvor de udstiller nogle af de mange skatte, der er fundet i ruinerne af de gamle mayabyer. Her er kunst, gravgaver, mumier og relieffer, der alle bidrager til, at I kommer et par skridt tættere på hvem mayaerne var. Og så bidrager det til oplevelsen, at forklaringerne også står på engelsk.

shutterstock_670986778.jpg (1)

Efter morgenmaden er det igen tid til eventyr. Målet for dagen er Mérida, men på vejen bør I gøre en afstikker til Uxmal. Engang var den en af områdets største og vigtigste byer. Den blev opført af maya-indianere i 600-tallet og er et enestående eksempel på mayaernes puuc-arkitektur. Det særlige ved denne arkitektur er den enorme rigdom af relieffer. Stort set enhver facade er dekoreret med geometriske mønstre.

Byen blev forladt i 900-tallet og var glemt i næsten 1.000 år. Det var først i 1929 med ankomsten af den danske eventyrer og arkæolog Frans Blom, at byen blev genopdaget og hentet ud af junglen.

Læs mere om Troldmandens Pyramide

shutterstock_279415079.jpg

Når I er klar, så kør tilbage på hovedvej 261. Den fører jer den lige vej til Mérida. Der er 60 kilometer, og turen tager ca. 1 time. Vel ankommet indlogeres I for 2 nætter på et dejligt hotel i hjertet af den gamle bydel. 

Det vrimler med kolonitidsbyer i Mexico, men spanierne gjorde noget særligt ud af Merida. Den blev deres hovedstad på Yucatan. De prægtige paladser, smukke kirker og store torvepladser kantet af elegante søjlegange vidner om, at dette er en by rig på kultur og historie. Mérida er en by, der skal opleves.

Læs mere om Mérida

Merida 01.jpg

Tag tidligt afsted fra Mérida og kør ad hovedvej 180 til Chichén Itza. Køreturen tager ca. 1,5 time. Hvis I ankommer omkring åbningstiden kl. 08.00, så er der færre besøgende, og temperaturen er behagelig. 

Chichén Itza er måske den mest berømte af mayaernes mange kongebyer. Den betragtes som et af verdens syv nye vidundere på lige fod med Den Kinesiske Mur og inkaernes Machu Picchu i Peru. Byen blev grundlagt af mayaerne i 800-tallet, og var en bystat akkurat som de mange andre byer, der blomstrede op under maya-civilisationen.

Læs meget mere om Chichén Itza

Chichen-Itza 04.jpg

I indlogeres for natten på et hotel i Chichén Itza. Efter en begivenhedsrig dag er det sikkert rart bare at slappe af og spise middag på hotellet.

Fyldt med oplevelser og indtryk sætter I jer bag rattet for at tilbagelægge den sidste etape på denne rundrejse. Forude venter en velfortjent badeferie ved de lange sandstrande i Playa del Carmen. Der er omtrent 180 kilometer, så regn med at turen tager ca. 2 timer.

Playa del Carmen er en af de skønneste badebyer på Riviera Maya. Her er der et godt udvalg af restauranter, caféer og små strandbarer, der ligger smidt ind mellem palmerne. 

HM Playa Del Carmen 47

I indlogeres på det dejlige 4-stjernede hotel HM Playa del Carmen. Hotellet ligger centralt placeret i den charmerende badeby, og her er I tæt på det hele. Fra hotellet har I kort afstand til byens stemningsfulde strøg - Quinta Avenida - og efter en gåtur på 6-700 meter ned af vejen venter det caribiske hav med en dejlig hvid pulversandstrand.

Her kan I lade indtrykkene fra den første del af rejsen bundfælde sig, slappe af og nyde livet ved pool og strand. Hvis I får lyst til flere eventyr, så er der en masse spændende udflugter at udforske fra Playa del Carmen og langs Riviera Maya. 

Beach

Efter morgenmaden afhentes I ved hotellet og køres til lufthavnen i Cancun. Turen tager ca. en lille time. Et par timer senere sidder I på flyet. Turen er med mellemlanding i Europa, inden I ankommer til Danmark.

I ankommer til Danmark om morgenen og kan se tilbage på en fantastisk rejse til Mexico.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Mexico City og Cancun - Danmark inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Flyrejse Mexico City - Tuxtla Gutierrez
 • Flyskatter og lufthavnsafgifter
 • Transfer Mexico City Lufthavn til hotel i Mexico City t/r
 • 3 nætter i Mexico City på Hamton Inn & Suites Central Historico**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • Halvdags byrundtur med lokal engelskatalende guide til den historiske bydel og Museum of Antropologhy
 • Heldagstur med lokal engelsktalende guide til Teotihuacan Pyramids og Guadalupe Shrine
 • 9 døgns billeje, Nissan Versa eller lign. Ved 3-4 personer opgraderes til VW Jetta eller lign. Lejen inkl. fri kilometer, ansvar, kasko og tyveriforsikring, tredjeparts forsikring og 1 fører. Afhentning Tuxtla Gutierrez Lufthavn og aflevering i Playa del Carmen
 • 2 nætter i San Cristobal de las Casas på Casa Vieja**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Palenque på Chan-Kah Resort Village**** i Casita Junior Suite inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Campeche på Hotel Castelmar**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Merida på La Mision de Fray Diego**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • 1 nat i Chichen Itza på Hacienda Chichen & Yaxkin Spa*** i Historic Room inkl. morgenmad
 • 4 nætter i Playa Del Carmen på Hotel HM Playa del Carmen i Standard Room**** inkl. morgenmad
 • Transfer fra Playa del Carmen til Cancun Lufthavn
 • Bemærk: 2 voksne og 2 børn deler to dobbeltsenge

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestilling
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Forsikring mod selvrisisko på bilen, ca. 750 kr. (Bestilles hjemmefra, betales lokalt)
 • Envejsleje gebyr på bilen på 590 USD (skal betales lokalt)
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (195 kr. pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Mexico eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Pakkens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
MEXICANSK MAD - Maden i Mexico er meget varieret og forskellig fra provins til provins.
San Cristobal de las Casas - Et par lokale indianerkvinder får sig en sludder i nærheden af byens marked
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os