Koh Lanta_Lighthouse and N.P._73145959.jpg

Oplevelser på Koh Lanta

Koh Lanta er en ø i Krabi-provinsen i Thailand, der er kendt for blandt andet lange hvide sandstrande og gode muligheder for snorkling og dykning. Koh Lanta gør sig også bemærket ved, at øens indbyggere er en usædvanlig blanding af efterkommere af kinesiske og arabiske købmænd, thailandske fiskere og tidligere havsigøjnere.

Dette gør Koh Lanta til et fremragende rejsemål, hvis I ønsker at besøge et sted, der byder på spændende historie, unik kultur og en smuk natur.

Der er rig mulighed for afslapning på Koh Lantas fantastiske strande. Får I lyst til at tage på opdagelse, kan I for eksempel leje en havkajak og finde jeres eget lille private strandparadis. I kan også tage på en dagstur til den populære tropeø Koh Phi Phi eller udforske koralrev og fisk i alle farver med snorkel og maske ved øerne i Ao Nang-bugten.

Lanta Old Town

I Lanta Old Town (Ban Lanta) på Koh Lantas østkyst kan I fornemme netop den eksotiske blanding af mennesker, der har hjemme på øen. Om aftenen kan I gå en stemningsfuld tur i de flotte gamle handelsgader, hvor I kan se på alverdens spændende varer - ligesom det er interessant at opleve købmændene bag boderne.

Handel i den gamle by er ikke noget nyt. For mange år siden var havnen i Lanta Old Town knudepunkt for handel mellem arabiske og kinesiske købmænd, der sejlede med handelsskibe mellem større havne som Phuket, Penang og Singapore.

Snorkling og dykning

Omkring Koh Lanta kan I udforske koralrev og farvestrålende fisk i det klare vand. Her findes flere fremragende dykker- og snorkelsteder. Er I til dykning, kan I udforske dykkerspottet Hin Daeng, der ligger 45 minutters sejlads fra Koh Lanta. Hin Daeng er et af Thailands allerbedste dykkersteder, hvor I blandt andet kan støde på hajer og tun.

Bådtur

Bådture er en populær måde at udforske Koh Lantas små hyggelige naboøer. Mærk vinden i håret når I sejler afsted mod de øde tropeøer. Gå i land på en lille strand, hvor I kan bade i det klare vand og nyde jeres medbragte frokost i skyggen fra den tætte grønne bevoksning.

I kan besøge Koh Lanta på vores spændende øhop i Sydthailand. Send os gerne en rejseforespørgsel og få et uforpligtende tilbud. 

Send rejseforespørgsel

Green cliffs in the sea_49704520.jpg

15

dage

LÆKKERT ØHOP

Øhop i Sydthailand
  • 6 nætter på charmerende Koh Lanta
  • 3 nætter med hvide palmestrande på Koh Ngai
  • 3 nætter på postkortsmukke Koh Mook
  • Øhop med 3- og 4-stjernede resorts
  • Total afslapning og smukke strande
  • Inkl. flyve, hoteller, transport og morgenmad

kr. 7.950

Fra kr. 7.750

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk