BFDV exterior 1.jpg
Pool Landscape.jpg
IMG_0012.jpg
shutterstock_617614070 Anse Major, Mahe, Seychelles part of the Baie Tarney Marine National Park.jpg
Sunbeds by the pool.jpg
shutterstock_126709802 Anse Lazio beach at Praslin island, Seychelles.jpg
shutterstock_232685365.jpg
shutterstock_546429724.jpg
par på Seychellerne.jpg
348_IMG1 Port Glaud Waterfall_4288x2848.jpg
374_STB 5 Couple Aride Island_4961x3311.jpg

Luksus-øhop på Seychellerne

 • Oplev tre vidt forskellige øer
 • Bo på tre skønne boutiquehoteller
 • Nyd livet på de fantastiske strande
 • Tag på snorkeltur og oplev livet i havet
 • Udforsk regnskoven på Mahé og Praslin
 • Mød kæmpeskildpadderne på Ile de Curieuse

15 dage fra kr. 19.350,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 08. jan 2019

Kort om rejsen

Tag på øhop på Sechellerne og oplev tre vidt forskellige paradisøer. Det eneste øerne har til fælles på denne rejse er de tre skønne, håndplukkede hoteller. Det er tre hoteller med en fantastisk atmosfære, lækker mad og gode strande. Her kan I lade jer forkæle, når I ikke er ude på eventyr. For der er masser af oplevelser på Seychellerne. Hovedøen Mahé er oplagt at udforske i bil. Følg vejene, der bugter sig op over bjergene og ind gennem regnskoven til de små landsbyer langs med kysten. Find jeres egen paradisstrand og tag en pause, før I drager videre. Praslin byder på vandreture i regnskoven Vallée de Mai, der er hjemsted for den sorte papegøje. I kan tage på snorkeltur eller tage med en lokal båd til Ile de Curieuse, hvor enorme landskildpadder vralter omkring som små elefanter. Dem får I sikkert også at se, når I på cykel udforsker den mindste af de tre øer, La Digue. Her er stemningen afslappet og autentisk, cyklen er det foretrukne transportmiddel og enorme granitblokke i fantastiske former, kanter de smukke hvide sandstrande. Aaaaahh!

 

Rejseplan

Afrejse fra Danmark med en mellemlanding undervejs. I rejser hen over natten, hvilket gør det lettere at sove på flyrejsen. Kursen er sat mod ø-paradiset i Det Indiske Ocean.

I lander på hovedøen Mahé om morgenen eller tidligt på formiddagen afhængigt af det valgte luftfartsselskab. For at I kan komme hurtigst muligt frem, har vi valgt at inkludere en indenrigsflyvning til Praslin i rejsens pris. Efter en kort og flot flyvetur, lander I på øen Praslin. Her modtages I af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til hotellet. Vores arrangør på Seychellerne kommer ofte på hotellerne, så har I lyst til at tage med på en udflugt eller ønsker at leje en bil, står de gerne til tjeneste. I får også en velkomstkuvert med information om de ture de tilbyder, og hvordan I kan kontakte dem uden for deres træffetid på hotellet.

På Praslin indlogeres I på det 4-stjernede boutique hotel, Le Domaine de la Reserve. Hotellet ligger som en glemt skat i en den smukke bugt, Anse Petit Cour, omgivet af bjerge og regnskov - og med udsigt til den private hvide sandstrand og det azurblå hav.


Foto: I har fem nætter i dette gemte paradis på Le Domaine de la Reserve.

Pak ud efter rejsen, tag badetøjet på og gå så en tur ned til stranden. I er fremme. Ferien kan begynde. Lad jer afkøle i det klare vand, og når I bliver sultne kan I få jer et måltid med udsigt over havet.


Foto: Der er kun 40 værelser på det hyggelige boutique-hotel.

Det bliver sikkert svært. Men hvis I kan løsrive jer fra synet af den smukke strand, så er der flere fine ture, I kan tage på.

Vi anbefaler, at I lejer en bil for en dag og tager på ø-rundtur. De to strande Anse Lazio og Anse Georgette er helt sikkert værd at køre efter. De regnes blandt de allersmukkeste strande i verden, og når I ser dem, så ved I hvorfor. Anse Georgette byder på fin snorkling i begge ender af stranden.


Foto: Anse Georgette

På opdagelse i regnskoven

Læg også vejen forbi nationalparken Vallée de Mai, der dækker en stor del af det centrale Praslin. Stop ved deres visitors center og få en lokal engelsktalende guide med, der kan fortælle jer om regnskovens fascinerende verden. Vallée de Mai er hjemsted for den store, forunderligt udseendende dobbelte kokosnød og den sorte papegøje, der kun lever her.

Det er en fantastisk oplevelse at gå rundt på stierne i regnskoven mellem kæmpebregner og tårnhøje træer med lianer, der hænger ned og trækroner, der nærmest dækker for himlen. I har det som om, at I er med på en jungleekspedition anført af en guide, der synes at vide nærmest alt om regnskoven. Og hvis nogen kan spotte den sorte papegøje, så er det de stedkendte guider.


Foto: Gå på opdagelse i regnskoven

Kæmpeskildpadder på Ile de Curieuse

Overvej også en tur til Ile de Curieuse. I kan tage med en af de lokale både fra Cote d’Or til øen, der ligger lidt nord for Praslin. Her kan I tage på vandretur ad stier og gangbroer, der fører jer gennem et vildt landskab med store granitklipper og vidtstrakt mangrove, hvor træerne nærmest ser ud som om, at de står på tæer i det lave vand.

I dette område lever omkring 500 store Aldabra-skildpadder, og I ser dem lige så snart, I kommer i land. De vralter rundt som små elefanter på jagt efter blade og føde. Aldabra-skildpadden er en af de største i verden. Den kan veje op til 250 kg og bliver let 150 år gammel.


Foto: Hils på de kæmpestore og ældgamle skildpadder

Udforsk livet under havets overflade

Endelig er der jo den mulighed, at I kan tage på snorkel- eller dykkertur. Her er vores anbefaling, at I tager med på en tur organiseret af et af de to PADI-bureauer, der ligger i jeres lille by – tæt på hotellet. De har det bedste udstyr og kender området fantastisk godt, så her får I den bedste oplevelse.


Foto: Udforsk livet under havets overflade

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet og køres til færgen. Det er en katamaran, og sejladsen tager kun 15-20 minutter. Når I går fra borde og træder de første skridt ind i den lille havneby, så fornemmer I med det samme, at der er en ganske særlig stemning på La Digue. Der er næsten ingen biler. Langt størstedelen af trafikanterne kører på cykel. I langsomt tempo. Der er stille. Ikke fordi at stedet er blottet for mennesker. Mere fordi at sådan er livet på La Digue, og den rytme er det uendeligt let at falde ind i. Hvis der har været en sidste rest af tanker om arbejde eller hjemlige sysler, I har forsømt, så forsvinder de her på La Digue.

Indkvartering på boutique-hotel

I afhentes på havnen og føres ad strandvejen til det charmerende boutique-hotel, der er jeres base de kommende tre nætter. Det er virkelig et skønt hotel. Værelserne er ikke så store, men de er velindrettede og meget komfortable. Restauranten er berømt på hele øen for sin lækre mad, der tilberedes af italienske kokke. Fra restauranten er der udsigt til en tropisk have med en lille pool, og på den anden side af haven ligger stranden.

Lej cykel og tag på eventyr

Den bedste måde at se øen på er ved at leje en cykel på jeres hotel og så ellers tage ud på eventyr. Øen er ikke større end I kan nå hele vejen rundt i løbet af de dage, I har på øen. Uden at have travlt. Og med god tid til at stoppe engang imellem og tage en pause og en dukkert fra en af de postkort-smukke strande.

Drømmestrande venter på jer

Den mest berømte er Anse Source D’Argent, der er foreviget på alverdens billeder. Den er så berømt, at det er her de fleste dagsturister søger hen. Så besøg stranden om morgenen eller sidst på eftermiddagen. For den er bestemt et besøg værd. Bemærk at den ligger i et parkområde med en gammel kokosolieplantage. Derfor skal man betale entré lige netop her. Prisen ligger omkring 100 Rps pr. person.

Udforsk La Digue i roligt tempo

Hvis I cykler i den stik modsatte retning – altså nordpå – så kommer I forbi den smukke gamle kirkegård og når kort efter Anse Servere. Denne strand er en af vore favoritter. Her kan I ligge i skyggen af de store takamaka-træer og se ud på vandet, der ligger glasklart og lyseblåt for enden af det hvide sand. Få lidt at drikke fra de små strandboder, og overvej om I skal tage en tur rundt om øens nordlige spids.

Kører I videre ad den vej, så skal I samme vej tilbage. Men det gør ikke noget, når ruten er så smuk som denne. Når I kommer rundt om nordspidsen er det som om, at I har det hele for jer selv. Af en eller anden grund er der ikke ret mange andre end de lokale, der kommer over på denne side af øen. Så her kan I være heldige at få en paradisstrand helt for jer selv. Hvis I bliver sultne eller har lyst til en drink eller en friskpresset juice, så kør til restaurant Chez Jules. I kan ikke misse den. Det er den eneste restaurant på denne side af øen.

Flere skønne strande

En anden flot cykeltur går nærmest tværs over øen til den strand, der hedder Grand Anse. Her kommer der heller ikke mange turister, men der er en rigtig god, lokal restaurant kaldet Loutier Coco. Hvis det er en dag med bølger, så kan der være understrøm, så det skal I være opmærksomme på. Hvis I mere har lyst til at snorkle og opleve havskildpadder, rokker og farverige fisk, så overvej at tage på tur til Ile de Coco.

Efter morgenmaden går turen til færgelejet på La Digue. I sejler med katamaranen via Praslin til hovedøen, Mahé. Sejltiden er ca. 1 time og 15 minutter. Prøv at komme tidligt ombord og tag plads øverst oppe. Her er der den bedste udsigt. Vel fremme afhentes I på havnen i Mahé. Herfra går turen til jeres hotel, der ligger på den nordøstlige del af øen. Det er kort køretur langs med kysten. Efter ca. 30 minutter er I fremme ved det 4-stjernede Carana Beach Hotel.

Bo i bungalow med havudsigt

Det er efter vores mening det bedste boutique-hotel på Mahé. Det er et mindre luksushotel, hvor der er tænkt på detaljerne. I indlogeres i en stor og rummelig bungalow, der er indrettet i moderne stil med sans for kvalitet. Når I åbner op ud til verandaen, så træder I ud til en fantastisk havudsigt. I kan forkæle jer selv med god mad i hotellets restaurant og afslappende spa-behandlinger eller hygge jer ved poolen, der ligger med udsigt til stranden og havet.

Tag på tur på Mahé

I har fire nætter på Carana Beach Hotel, og det giver jer masser af tid til både at slappe af og udforske Seychellernes hovedø, Mahé. Hvis I overhovedet har lyst til at forlade stedet. Har I lyst til at drage på opdagelse, er det oplagt at leje en bil. Det kan I gøre på hotellet eller gennem vores lokale rejsearrangør.

Creolsk byliv i Victoria

Kører I stik syd, så kommer I til hovedstaden Victoria, der er sjov at strejfe lidt omkring i. Byen har blandt andet et stort marked, der ligger lige i centrum. Fortsæt sydover helt nede til Anse Forbans, hvor vejen svinger ind i landet og fører jer op i bjergene og gennem regnskoven ned til kysten. Vejene på den sydvestlige halvdel af Mahé fører jer gennem små hyggelige landsbysamfund langs med kysten. Byerne er bittesmå og består ofte blot af et par dusin huse, en kirke, en købmandsbutik og en lille restaurant. Så når I gør stop i en landsby for at se den lokale kirke, få lidt at spise eller proviantere ved købmanden, så kan I næsten ikke undgå at møde de lokale og opleve den levende creolske kultur og gæstfrihed.

Gør holdt ved smukke strande

Husk at have et håndklæde og noget badetøj med i bilen, for de smukke strande kommer som perler på en snor. Og I kommer til at stoppe op den ene gang efter den anden for at stige ud og tage billeder. Måske skulle I kombinere et eller to stop med en badetur. Har I lyst til en snorkeltur så kør til stranden Anse Soleil. Her kan I efterfølgende spise frokost på Anse Soleil Beachcomber eller køre videre til Anse Boileau og spise frokost på den hyggelige og velrenommerede restaurant Chez Plume, der er kendt for sit gode creolske køkken.

Vandreture i skønne omgivelser

Har I lyst til flere naturoplevelser så er der fine vandreruter af forskellige sværhedsgrader i Morne Nationalpark, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Der er sikkert mange flere. Men tag evt. en snak med vores lokale rejsearrangør, så I finder en vandretur, der lige passer jer.


Foto: Nyd udsigten fra Dans Gallas Trail

I har det meste af dagen til at nyde stranden og stemningen på hotellet, inden I afhentes først på aftenen. I rejser med aftenfly fra Mahé Airport og har enkelt mellemlanding på hjemrejsen.

I er tilbage i Danmark om morgenen dansk tid efter en skøn og oplevelsesrig ferie på Seychellerne.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og vælg flere værelser.

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Luksus-øhop på Seychellerne)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse København - Istanbul - Mahe tur /retur inkl. måltider, drikkevarer og bagage

 • Flyrejse Mahe - Praslin

 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Alle landtransporter

 • 5 nætter på Praslin på Le Domaine de la Reserve**** i Colonial Room inkl. morgenmad. Familier med børn indlogeres i Beach Front Deluxe Room med 1 opredning

 • 3 nætter på La Digue på Le Repaire Boutique Hotel**** i Standard Room inkl. morgenmad. Familier med børn indlogeres i Standard Triple Room

 • 4 nætter på Mahe på Carana Beach Hotel**** i Oceanview Chalet inkl. morgenmad. Denne værelsestype passer også til familier med børn

 • Færgebillet fra Praslin til La Digue og La Digue til Mahe

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

På Seychellerne er der visumfrit for danske statsborgere i op til 90 dage. Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdet varighed.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
BFDV exterior 1.jpg
shutterstock_232685365.jpg
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os