Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Seychellerne-desktop.jpg
Rejser til Seychellerne
325_IMG28 Woman & Waterfall Valle De Mai_3872x2592.jpg
shutterstock_668853700 White sand of a wide beach in tropical paradise of Anse Source d'Argent on La Digue Island, Seychelles.jpg
ANSE LAZIO - Anse Lazio-stranden på øen Praslin er nok en af de smukkeste på Seychellerne.
shutterstock_119831752.jpg
KÆMPESKILDPADDER - På Curieuse Island kan I komme helt tæt på de store Aldabra-skildpadder, der kan blive op til 150 år.
NATUR - På øerne Praslin, Mahé og La Digue får I også fantastiske naturoplevelser.

Kort over Seychellerne

Få et overblik over Seychellerne med vores Seychellerne kort. Her kan du se hvad, du kan opleve på de forskellige øer. 

1

Mahé - Flor natur, uberørte strande og landsbyliv

2

Praslin - Smukke strande, nationalpark og landskildpadder

3

La Digue - Lille bilfri ø, smukke klippeformationer og hyggelig, lokal stemning

Seychellerne kort og godt

Skal man sige det kort, er Seychellerne krystalklart vand, palmestrande og tropisk ø-stemning. Men faktisk får I meget mere end det på en rejse til Seychellerne. I modsætning til andre steder med smukke strande, er her nemlig også masser af enestående kultur, natur og dyreliv. Gamle regnskove danner grobund for en levende og spændende natur, som I blandt andet kan udforske på mange eventyrlige vandreruter. Dyrelivet og plantelivet har fået lov at blomstre, og det giver jer en rejse til Seychellerne fyldt med smukke seværdigheder. 

Alt om Seychellerne

På Seychellerne er kulturen noget ganske særligt. På rejser til Seychellerne får I et indblik i den creolske kultur, der er fremherskende på øerne. Croelsk er en underfundig blanding af fransk og afrikansk, og det har skabt et unikt, og meget charmerende, sprog. Også maden på Seychellerne er influeret af både det franske og det afrikanske køkken. På Seychellerne har de skabt en spændende fusion, og det giver maden et unikt og lækkert præg. På en Seychellerne rejse vil I med garanti også erfare, at de lokale på Seychellerne har let til smil og altid er klar til at hjælpe turisterne. 

374_STB 5 Couple Aride Island_4961x3311.jpg
277_IMG12 Anse Lazio secondary Beach_3872x2592.jpg