Anse Georgette
Seychellerne - To øer i paradis deluxe
Se galleri

Seychellerne - To øer i paradis deluxe

 • Oplev to paradis-øer på Seychellerne
 • Bo på to luksuriøse strandresorts
 • Nyd livet på de smukke hvide sandstrande
 • Tag på snorkeltur, cykeltur eller vandretur
 • Oplev regnskov og kæmpeskildpadder
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 22.700,-

15 dage fra kr. 18.700,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 04. jun 2021

Rejseplan

Glæd jer til at opleve to af Seychellernes paradis-øer og nogle af verdens smukkeste strande. I bor på to luksuriøse strandresorts og kan se frem til en skøn ferie med flotte naturoplevelser, hyggelig ø-stemning og god creolsk mad.

Caranabeach Hotel (6)

Rejsen kort

På denne rejse til Seychellerne får I mulighed for at opleve to af øerne i dette naturskønne ø-rige i Det Indiske Ocean. På begge øer bor I på håndplukkede 4-stjernede resorts, der ligger helt ned til stranden.

Rejsens første del giver jer 7 nætter på Praslin. Her bor I på boutique-hotellet Domaine de la Reserve, der er opført i fransk-creolsk stil og ligger i sin egen lille bugt omgivet af skovklædte klipper. Efter vores mening en lille perle med privat strand og et rev med masser af fisk og til tider havskildpadder lidt ud fra stranden. På den anden side af den lille bugt ligger den hyggelige strandby Cote D’or med små stemningsfulde restauranter, caféer og købmandsbutikker - og naturligvis en flot, hvid sandstrand. Men her skal I dele den med andre.

På Mahé skal I bo i jeres helt egen bungalow med stor terrasse og havudsigt på det lækre boutique-hotel Carana Beach Hotel. Hotellet ligger i en lille bugt for sig selv – og med direkte adgang til stranden og havet. Og så er der virkelig god mad i hotellets restaurant.

Afrejse fra Danmark med en mellemlanding undervejs. I rejser henover natten, hvilket gør det lettere at sove på flyrejsen. Kursen er sat mod ø-paradiset Seychellerne i Det Indiske Ocean.

Le Domaine De La Reserve (2)

I lander på hovedøen Mahé om morgenen eller tidligt på formiddagen afhængigt af det valgte luftfartsselskab. For at I kan komme hurtigst muligt frem, har vi valgt at inkludere en indenrigsflyvning til Praslin i rejsens pris. Efter en kort og flot flyvetur, lander I på øen Praslin. Her modtages I af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til hotellet.

Vores arrangør på Seychellerne kommer ofte på hotellerne, så har I lyst til at tage med på en udflugt eller ønsker at leje en bil, står de gerne til tjeneste. I får også en velkomstkuvert med information om de ture de tilbyder, og hvordan I kan kontakte dem uden for deres træffetid på hotellet.

I indlogeres på et skønt boutique-hotel

På Praslin indlogeres I for 7 nætter på det skønne boutiquehotel Le Domaine de la Reserve, der er opført i fransk-creolsk stil og ligger dejligt ugenert i en lille bugt, der kantes af skovklædte skråninger. Hotellet har privat strand og sågar et rev med masser af fisk og til tider havskildpadder lidt ud fra stranden. Blot ti minutters gang fra hotellet ligger den hyggelige strandby Cote D’or med små stemningsfulde restauranter, caféer og købmandsbutikker - og naturligvis endnu en flot, hvid sandstrand. Men her skal I dele den med andre.

Anse Georgette
Fantastiske Anse Georgette

Det bliver sikkert svært. Men hvis I kan løsrive jer fra synet af den smukke strand, så er der flere fine ture, I kan tage på. Vi anbefaler, at I lejer en bil for en dag og tager på ø-rundtur på Praslin. De to strande Anse Lazio og Anse Georgette er helt sikkert værd at køre efter. De regnes blandt de smukkeste strande i verden, og når I ser dem, så forstår I hvorfor. Anse Georgette byder for øvrigt på fin snorkling i begge ender af stranden.

Udforsk regnskoven i Vallée de Mai

Vallee de Mai

Læg også vejen forbi nationalparken Vallée de Mai, der dækker en stor del af det centrale Praslin. Stop ved deres visitors center og få en lokal engelsktalende guide med, der kan fortælle jer om regnskovens fascinerende verden. Vallée de Mai er hjemsted for den forunderligt udseende og kolossalt store dobbelte kokosnød og den sorte papegøje, der kun lever her. Det er en fantastisk oplevelse at gå rundt på stierne i regnskoven mellem kæmpebregner og tårnhøje tropiske træer med lianer, der hænger ned og trækroner, der nærmest dækker for himlen. I har det som om, at I er med på en jungleekspedition anført af en guide, der synes at vide nærmest alt om regnskoven. Og hvis nogen kan spotte den sorte papegøje, så er det de stedkendte guider.

Oplev kæmpeskildpadderne på Ile de Curieuse

Overvej en tur til øen Ile de Curieuse. I kan tage med en af de lokale både fra Cote d’Or til øen, der ligger lidt nord for Praslin. Her kan I tage på vandretur ad stier og gangbroer, der fører jer gennem et vildt landskab med store granitklipper og vidtstrakt mangrove, hvor træerne nærmest ser ud som om, at de står på tæer i det lave vand. I dette område lever omkring 500 store Aldabra-skildpadder, og I ser dem lige så snart, I kommer i land. De vralter rundt som små elefanter på langsom jagt efter blade og føde. Aldabra-skildpadden er en af de største i verden. Den kan veje op til 250 kg og bliver let 150 år gammel.

Snorkel- og dykkerture

Fra Praslin arrangeres der flere fine snorkel- og dykkerture. Her er vores anbefaling, at I tager med på en tur organiseret af et af de to PADI-bureauer, der ligger i jeres lille by – tæt på hotellet. De har det bedste udstyr og kender området fantastisk godt, så her får I den bedste oplevelse.

Cykeltur på naboøen La Digue

Naboøen La Digue er helt sikkert et besøg værd. Det tager kun 15-20 minutter at kommer derover med færgen fra Praslin til La Digue. Her er der stort set ingen biler, stemningen er afslappet og meget creolsk. Den allerbedste måde at se øen på er ved at leje en cykel. I kan se udlejningen så snart I kommer i land. Tag afsted med en af de første morgenfærger og tilbring dagen på La Digue. Her er smukt og masser af skønne strande, hvor I kan ligge i skyggen af palmerne eller nyde en dukkert i det glasklare lyseblå hav. Der er også små lokale restauranter og strandbarer, hvor I kan slukke tørsten og få lidt at spise, når sulten melder sig.

Læs mere om La Digue her.

Screenshot 8
Den flotte udsigt fra Hotel Lazare Picault.

Efter morgenmaden går turen til færgelejet på Praslin. I sejler med katamaranfærge til hovedøen, Mahé. Det er en sejltur på ca. 1 time. Vel fremme afhentes I på havnen i Mahé. Herfra går turen til jeres hotel, der ligger på den nordlige spids. En køretur på omkring 30 minutter.

Carana Beach Hotel er et lækkert boutique-hotel, der akkurat som Domaine de la Reserve ligger dejlig ugenert med direkte adgang til en skøn strand. Det lille hotel oser af kvalitet lige fra maden til de lækre bungalows, der alle har en stor terrasse med havudsigt. Det er der for øvrigt også fra poolen, fra restauranten og fra strandbaren.

Skulle I få lyst til at tage et smut til badebyen Beau Vallon eller gå lidt på opdagelse i hovedstaden Victoria, så er der kun et par minutter til busstoppestedet. Vores lokale repræsentant kommer naturligvis forbi og hilser på, og her har I mulighed for både at melde jer til udflugter eller leje en bil, hvis I hellere vil opleve Mahé på egen hånd.

Lej en bil og opdag Mahé

I har 5 nætter på Carana Beach Hotel, og det giver jer masser af tid til både at slappe af og udforske Seychellernes hovedø, Mahé. Det er oplagt at leje en bil. Det er let at finde rundt, og der er næsten ingen trafik. I kan leje bilen på hotellet eller gennem vores lokale rejsearrangør.

Husk badetøjet på turen

Husk at tage håndklæder og badetøj med i bilen for de smukke strande kommer som perler på en snor. Og I kommer til at stoppe op den ene gang efter den anden for at stige ud og tage billeder. Og så er det jo oplagt også at snuppe en dukkert.

Tag til marked i hovedstaden

Hvis I kører østover, kommer I op over bjergene ad veje, der bugter sig gennem regnskoven. På østkysten ligger hovedstaden Victoria, som bestemt er et besøg værd og giver mulighed for se det lokale marked, der ligger i hjertet af byen. Her er der farverige boder med alt fra frugt og grøntsager til friskfanget fisk og køkkengrej.

Tag på vandretur på Seychellerne

Er I mere til naturoplevelser så er der fine vandreruter af forskellige sværhedsgrader i Morne Nationalpark, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Hvis I har lyst til lidt inspiration, så kan I læse mere om vandreturene her . Og I kan nyde vandreturen uden at skulle spekulere på, om der er giftigt kryb i skoven. Det er der ikke på Seychellerne.

I har det meste af dagen til at nyde stranden og stemningen på hotellet, inden I afhentes sidst på eftermiddagen. I rejser med aftenfly fra Mahé Airport og har enkelt mellemlanding på hjemrejsen.

I er tilbage i Danmark om morgenen dansk tid efter en skøn og oplevelsesrig ferie på Seychellerne.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Mahe tur /retur
 • Flyrejse Mahe - Praslin e/t
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Alle landtransporter
 • Færgebillet fra Praslin til Mahe
 • 7 nætter på Praslin på Le Domaine de la Reserve**** i Colonial Room inkl. morgenmad (2 voksne og 1 barn bor Beach Front Deluxe Room med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. 2 voksne og 2 børn deler 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge i Bois d'Amour Suite)
 • 5 nætter på Mahe på Carana Beach Hotel**** i Ocean View Chalet inkl. morgenmad (medrejsende børn overnatter i sovesofa med plads til 2 børn)

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

På Seychellerne er der visumfrit for danske statsborgere i op til 90 dage. Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdet varighed.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Seychellerne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
SNORKLING - Flere steder på Seychellerne kan I få fremragnede snorkeloplevelser i det glasklare vand.
CYKELTUR - I kan let cykle rundt på øerne - for eksempel på La Digue, hvor I kan udforske strande, natur og hyggelige restauranter
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os