Shutterstock 1318427384
Seychellerne - To øer i paradis
Se galleri

Seychellerne - To øer i paradis

  • Oplev to paradis-øer på Seychellerne
  • Bo på stemningsfulde mini-hoteller
  • Nyd livet på de smukke hvide sandstrande
  • Tag på snorkeltur, cykeltur eller vandretur
  • Oplev regnskov og kæmpeskildpadder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 14.250,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 13. apr 2021

Rejseplan

I oplever 2 paradis-øer på denne rejse til Seychellerne. I bor på hyggelige mini-hoteller og har god tid til både at nyde naturen, stemningen og de ubeskriveligt smukke strande.

Praslin

Rejsen kort

På denne rejse til Seychellerne får I mulighed for at opleve to af øerne i dette naturskønne ørige i Det Indiske Ocean.

På rejsen første del bor I på Praslin. I indlogeres på et hyggeligt mini-hotel med let adgang til en af øens bedste strande, Cote d’Or. Praslin byder på fine vandreruter i regnskoven ved Vallée de Mai, der er hjemsted for den sorte papegøje og de kolossale dobbelte kokosnødder, Coco de Mer. Fra Praslin er det let at komme til den lille ø Ile de Curieuse, hvor enorme skildpadder vandrer frit omkring som små elefanter. I kan tage på snorkeltur og opleve det farverige mylder af liv på revene eller tage færgen til naboøen La Digue, hvor I kan leje en cykel og tage på eventyr.

På Mahé ligger jeres mini-hotel med direkte udsigt til en af de smukkeste strande på hovedøen, Baie Lazare. Her er det oplagt at leje en bil og drage på opdagelse. Der er næsten ingen trafik, og køreturene er er uendeligt smukke. I kører gennem frodiggrøn regnskov med enorme træer, kæmpebregner og lianer og kommer igennem små landsbyer på jeres vej til spektakulære udsigtspunkter og øde paradisstrande. På Mahé er der gode muligheder for vandreture, sejlture og snorkelture. Og så er markedet i hovedstaden Victoria bestemt et besøg værd.

På denne rejse indlogeres I på to stemningsfulde mini-hoteller, der er valgt på deres creolske atmosfære og fine beliggenhed.

Afrejse fra Danmark med en mellemlanding undervejs. I rejser henover natten, hvilket gør det lettere at sove på flyrejsen. Kursen er sat mod ø-paradiset Seychellerne i Det Indiske Ocean.

L'Hirondelle.jpg

I lander på hovedøen Mahé om morgenen eller tidligt på formiddagen afhængigt af det valgte luftfartsselskab. For at I kan komme hurtigst muligt frem, har vi valgt at inkludere en indenrigsflyvning til Praslin i rejsens pris. Efter en kort og flot flyvetur, lander I på øen Praslin. Her modtages I af vores lokale repræsentant, der sørger for transporte