Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Wild Aerial
CW Jungle Chalet (1)
DC37638 HDR
DC37741 HDR
DC37734 HDR
CW Terrance At Dusk
CW Bar Option
CW Pool
CW Cottages With Sea And Lake
15. Wild Life Safaries
Wild Aerial
CW Jungle Chalet (1)
DC37638 HDR
DC37741 HDR
DC37734 HDR
CW Terrance At Dusk
CW Bar Option
CW Pool
CW Cottages With Sea And Lake
15. Wild Life Safaries

Cinnamon Wild

Yala

 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  30 minutters kørsel til Tissamaharama

 • Fitness
  -

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  -

4-stjernede safari camp

I udkanten af Yala National Park, helt ud til Det Indiske Ocean, ligger den 4-stjernede safari camp, Cinamon Wild. Omgivet af træer og buske ligger Cinnamon Wilds vidunderlige hytter fordelt over det store område – nogle med udsyn mod havet andre inde mellem beplantningen. Der er god afstand mellem hytterne, hvilket er med til at skabe en helt særlig stemning, og så har de alle en stor veranda, hvor I kan sidde og iagttage dyrelivet eller nyde en forfriskning.

På området er der ligeledes en mindre sø, hvor en gruppe krokodiller holder til sammen med flere forskellige fuglearter. Af og til kommer et par elefanter forbi for at drikke eller en vildsvinsfamilie, inden de forsvinder ind i parken igen.

Cinnamon Wild har et stort og indbydende pool-område, hvor I kan nyde en kølende dukkert og slappe på en solseng, i kort afstand til et hyggeligt caféområde, Pugmarks, med lette retter og kølige forfriskninger. I løbet af dagen er poolen det naturlige mødested for gæsterne, men ud på eftermiddagen rykker folk op i den hyggelige Peacock Bar, hvorfra I har udsigt over området og kan nyde solnedgangen.

Alle inkluderede måltider kan I nyde i den hyggelige restaurant, Tuskers, der serverer lækre asiatiske specialiteter og internationale favoritter.

Er I blevet lidt ømme af safarikørslerne eller trænger I blot til at skrue lidt op for selvforkælelsen kan vi anbefale Cinnamon Wilds egen spa. Her kan I komme helt ned i tempo med forskellige massager og behandlinger både individuelt og som par.

Det professionelle personale står hele tiden klar til at hjælpe jer, hvad enten det drejer sig om at opklare hvilken fugl I lige har set udenfor jeres hytte eller med en lommelygte, når I skal tilbage til jeres hytte efter mørkets frembrud.

Sådan bor I

Under opholdet på Cinnamon Wild Yala bliver I indkvarteret i en af deres rummelige Jungle Chalet 45 kvm, der ligger omgivet af træer og buske med god afstand til naboen. Hytterne er indrettet i en moderne safari stil med lyse farvenuancer, træ og flet. Centralt har I en stor himmelseng, sengeborde, sofa/sovesofa, skab, skrivebordsarrangement og en behagelig belysning.

Fra værelsesrummet er der adgang til et stort og dejligt badeværelse med bruseniche, toilet, hårtørrer og udvalgte badeartikler.

Moderne faciliteter som TV, telefon, Wi-Fi, værdiboks, AC, minibar samt mulighed for at lave kaffe og te, er naturligvis også en del af jeres jungle chalet.

Til timerne mellem de spændende safarikørsler har I en fantastisk, møbleret veranda, hvor I kan sidde med en god bog og nyde en kop kaffe, en kold øl eller en passende cocktail og slappe af i skyggen. Det er ikke unormalt at I indimellem bliver forstyrret af en påfugl eller aber på taget, vildsvin der roder i jorden under verandaen eller kan nyde farvestrålende fugle i træerne rundt om hytten.

Rejser I sammen som familie, er der fin plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år i jeres Jungle Chalet.