sri-lanka-øst-hero-desktop.jpg
shutterstock_795720859 Trincomalee beach.jpg
SNORKELTUR - I kan tage på udflugt fra hotellet i Trincomalee til Pigeon Island, hvor I kan snorkle og bade.
SUPERIOR ROOM - I bor på et lyst og behageligt Superior Room med gode faciliteter.
shutterstock_583957180 Ruins of fortress on top of Sigiriya Lion Rock, Sri Lanka.jpg
FEM NÆTTER MED AFSLAPNING - I har fem nætter på Trinco Blu by Cinnamon, hvor I kan slappe af og nyde omgivelserne.
STRANDTID I TRINCOMALEE - I har 5 nætter i vandkanten på Sri Lankas østkyst. Her kan I slappe af og fordøje rundrejsens oplevelser.
shutterstock_1075052042 May 5, 2015. Trinco Blu by Cinnamon luxury hotel in Trincomalee, Sri Lanka..jpg
ELEFANTFLOKKE - På rejsen får I masser af dyreoplevelser. I kan for eksempel se store elefantflokke i Minneriya.
shutterstock_715355782 Entrance gate of Negombo Dutch Fort remains. Negombo Fort was a small but important fort in Negombo, Sri Lanka..jpg
JEEPSAFARI - I Wilpattu kan I komme på sjov og spændende jeepsafari..

Kultur, natur & strand

 • Rundrejse med engelsktalende privatchauffør
 • Historiske kongebyer og mytiske klippetempler
 • Safari blandt leoparder og Asiens største elefantflokke
 • Farverige markeder og fortryllende gastronomi
 • Afslapning på lækkert strandhotel i Trincomalee
 • Inkl. fly, hoteller, transport og halvpension

15 dage fra kr. 13.400,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 05. maj 2021

Rejseplan

Denne kombinationsrejse til nogle af de største seværdigheder og bedste naturoplevelser på Sri Lanka er velegnet for jer, der ønsker at mikse uforglemmelige rejseoplevelser med afslapning og badeferie. De forholdsvis korte afstande mellem højdepunkterne gør turen velegnet for både par og børnefamilier, hvilket hotelvalget ligeledes bærer præg af – her er både swimming pool, spa-afsnit og rolige omgivelser.

På rundrejsen oplever I en varieret række af Sri Lankas historiske kongebyer, alle på UNESCOs liste over Verdens kulturarv. De grandiose stupaer og imødekommende pilgrimme omkring Anuradhapura. De imponerende arkæologiske udgravninger og fascinerende ruiner omkring Polonnaruwa samt det berømte klippefort ved Sigiriya.

Derudover kommer I helt tæt på nogle af Sri Lankas mange spændende dyr i nationalparkerne Wilpattu og Minneriya, hvor den sky leopard gemmer sig i buskadset. Store elefantfamilier bevæger sig rundt i kæmpeflokke, mens farverige fugle og legesyge aber boltrer sig i trætoppene.

Transporten på rundrejsedelen foregår i egen bil med privatchauffør, så I har alle muligheder for at nyde Sri Lankas imponerende natur og gøre stop undervejs, når det passer jer.

Afslutningsvis går turen til strandhotellet, Trinco Blu by Cinnamon, i Trincomalee hvor de mange store oplevelser kan bundfælde sig, mens I slapper af på stranden ud til Det Indiske Ocean.

Fra Danmark går turen til Sri Lankas hovedstad, Colombo. Undervejs vil der normalt være et flyskifte, da der desværre ikke er direkte fly fra Danmark til Sri Lanka.

Ved ankomsten til Sri Lanka vil I blive mødt af en repræsentant fra vores samarbejdspartner på Sri Lanka, og som samtidig skal være jeres private engelsktalende chauffør i forbindelse med den kommende uges rundrejse.

Mod "Den Kulturelle Trekant"

Fra lufthavnen tæt det Indiske Ocean går turen mod det centrale Sri Lanka, der af mange kaldes for ”Den kulturelle trekant”. Det var fra byerne Anuradhapura og Polonnaruwa, at de singalesiske dynastier i århundrede regerede landet og lod nogle af Asiens mest fascinerende bygningsværker opføre.

Oplev historiske og religiøse seværdigheder

Spredt ud over dette frodige og indbydende område ligger nogle af Sri Lankas største historiske, såvel som religiøse seværdigheder, som perler på en snor. De fleste af dem figurerer på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv, så I kan se frem til nogle spændende og lærerige feriedage.

Der er ikke langt til den tidligere kongeby, Anuradhapura, der i en periode på cirka 1.000 år fungerede som Sri Lankas hovedstad. I denne periode spredte buddhismen sig hastigt i regionen og de mægtige konger markerede dette ved at bygge en imponerende række af enorme pagoder, der blandt andet huser religiøse relikvier og knogler fra Buddha. Flere af disse halvkugleformede giganter kan dateres tilbage til 300 år før vores tidsregning og blev på daværende tidspunkt kun overgået af Egyptens pyramider i størrelse.

Oplev dyrelivet i Wilpattu

Sri Lankas natur er enestående og de mange nationalparker på øen rummer en mangfoldighed af dyr og planter, som ikke overgås andre steder i Asien. Et af de bedste steder at opleve dette er i den nærliggende nationalpark, Wilpattu, der ikke oplever samme besøgstal som parkerne i den sydlige del af landet. Dette betyder, at der i udgangspunktet er gode muligheder for at få en spændende og indholdsrig jeepsafari samt en række intensive naturoplevelser med nogle af parkens mange dyr.

Efter morgenmaden går turen til de imponerende og mere end 1.000 år gamle huletempler i Dambulla. Udefra virker de ikke umiddelbart videre prangende, og man kan let foranlediges til at tro, at man er gået forkert. Men dette ændrer sig, så snart I træder indenfor i den første af tempelkompleksets fem klippehuler. En 15 meter lang liggende Buddha samt en række mindre statuer af Buddhaer og disciple fylder det første rum. Farverige freskoer dækker væggene, og I glemmer helt, at I befinder jer i en klippehule.

Krydderier og curries

Ud på eftermiddagen går turen til det lokale marked, hvor der vil være tid til at gå på opdagelse i de mange spændende frugter, grøntsager mm., der tilbydes af ivrige sælgere. Markedet giver et fint indblik i diversiteten i det srilankanske køkken og I vil få mulighed for at afprøve jeres forhandlingsevner, når I skal købe ind til det måltid, som I skal tilbederede sammen med en lokal familie i en nærliggende landsby.

Efterfølgende går turen til jeres nye hotel, og resten af dagen er til afslapning ved poolen.

Den anden af de gamle kongebyer, Polonnaruwa, er i dag et af Sri Lankas mest markante arkæologiske områder og naturligvis også på UNESCOs kulturarvsliste. Ruinerne af den gamle hovedstad er væsentlig yngre end Anuradhapura, og de er derfor også mere velbevarede. Området er ligeledes mindre, hvorfor der er mulighed for at cykle rundt mellem de forskellige seværdigheder og få et mere samlet indtryk at byens tidligere storhed og rigdom. Er I ikke begejstrede for at cykle eller egner vejret sig ikke til det, vil der naturligvis være mulighed for at komme rundt med bilen.

Buddhaer ved Gal Vihare

Spredt ud over det store område ligger flere enorme vandreservoirs der tidligere medvirkede til at samle vand ind til Polonnaruwa, vand til vanding af markerne og vand til fiskedamme mm. I kommer ligeledes forbi en adskillige imponerende statuer, hvoraf de mest anerkendte de fire Buddhastatuer ved Gal Vihare. 


I et parklignende område besøger i det imponerende 7-etagers kongepalads omgivet af buddhistiske templer fyldt med dekorationer side om side med audienshallen, biblioteker, smukke pavilloner og klassiske pagoder. Ligeledes vil I opleve den hinduistiske indflydelse på arkitekturen, ikke mindst ved det imponerende shiva tempel, og nogle af områdets unikke statuer.

Der er gode muligheder for at sove længe og slappe lidt af på hotellet i løbet af formiddagen. Snup en liggestol ved poolen eller besøg hotellets hyggelige spaafsnit.

Jeepsafari i Minneriya

Helt andre oplevelser venter ud på eftermiddagen, hvor bilen udskiftes med en 4-hjulstrukket jeep, og I tager på opdagelse i Minneriya nationalparken. Den frodige park er hjem for 160 fuglearter, krokodiller, sjakaler og 78 varianter af sommerfugle. Men det helt store fokus er parkens elefanter.

Læs mere om safaritur i Minneriya National Park

Fra morgenstunden går turen til ”Den kulturelle trekants” sidste højdepunkt, det sagnomspundne klippefort, Sigiriya. Fortet blev opført i det 5. århundrede og opdaget af den britiske arkæolog HCP Bell i 1898. Og ’højdepunkt’ er meget sigende, idet Sigiriya ligger på toppen af en 200 meter høj klippe.

Læs mere om det fantastiske klippefort

Fra Sigiriyas berømte klippefort går turen tilbage på hotellet, hvor I kan slappe af og nyde hotellets faciliteter.

Fra et område præget af imponerende historiske seværdigheder og spændende naturoplevelser går turen nu mod østkysten til byen, Trincomalee, hvor der vil være rig mulighed for at slappe af ved stranden eller nyde poolen og fordøje de mange uforglemmelige oplevelser på jeres skønne strandhotel, Trinco Blue by Cinnamon.

Trinco Blu by Cinnamon ligger helt ned til en skøn og uforstyrret sandstrand lidt nord for en af Asiens ældste byer, og vigtigste naturlige havne, Trincomalee. Hotellet er opført i moderne srilankansk stil og gennemgik i 2010 en større renovering med hjælp fra den anerkendte indretningsarkitekt, Channa Daswatte, der har introduceret den helt særlige, gennemgående stil på hotellet, der er med til at skabe en afslappet og privat stemning. 

Nyd de mange faciliteter

Blandt de mange faciliteter kan nævnes en stor, skøn swimmingpool ud mod stranden, et par spændende restauranter ud til eller på stranden samt en glimrende cocktailbar. Men det er i høj grad det høje serviceniveau samt det imødekommende personale, der er med til at gøre dette hotel til et af Trincomalee foretrukne hoteller.

Masser af udflugtsmuligheder

Vejret på Sri Lanka arter sig således, at Sri Lankas østkyst har glimrende vejr i sommerperioden. Der er markant færre turister i denne del af Sri Lanka, men det betyder ikke, at der ikke er noget at tage sig til. 

Læs om de udflugtsmuligheder, der er i nærheden af Trincomalee

I krydser Sri Lanka fra øst til vest i løbet af formiddagen, inden I først på eftermiddagen ankommer til Negombo.

BJØRNE - I Wilpattu er der også bjørn samt masser af farvestrålende fugle.

Tid til en sidste dukkert, eller indkøb af de sidste gaver og souvenirs, inden I bliver hentet af jeres chauffør og kørt til lufthavnen ca. 30 minutter fra hotellet.

Hjemrejsen kan begynde, så snart I har gennemgået de nødvendige formaliteter.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark- Colombo t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Rundrejse 7 dage / 6 nætter med engelsktalende privatchauffør:
 • 2 nætter i Anuradhapura på Palm Garden Village*** i Standard Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • 4 nætter i Sigiriya på Kassapa Lions Rock*** i Standard Room inkl. morgenmad og aftensmad 
 • 2 stk. 0,5 liters flasker vand om dagen pr. person
 • Badeferie:
 • 5 nætter i Trincomalee på Trinco Blu by Cinnamon**** i Superior Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • 1 nat i Negombo på Paradise Beach*** i Deluxe Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • Privat transport fra hotel i Negombo til Colombo Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Entrébilletter i forbindelse med rundrejsen (påregn ca. kr. 1.150,- pr. person)
 • Leje af Jeep i Wilpattu og Minneriya nationalparkerne
 • Måltider ud over de anførte
 • Personlige udgifter og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195,- pr. person)
 • Tillæg for opgradering til Deluxe hoteller på rundrejsen

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Der er krav om turistvisum i Sri Lanka. Dette kan købes online inden afrejse eller i lufthavnen ved ankomst til Sri Lanka. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Sri Lanka.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Sri Lanka eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Buddhist Procession in Anuradhapura. Anuradhapura is one of the ancient capitals of Sri Lanka. _165916847.jpg
LEOPARDER - I Wilpattu kan I blandt andet være heldige at se den sky leopard.
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os