Serengeti Løve
Oplev det bedste af Tanzania
Se galleri

Det bedste af Tanzania

 • Spændende safariprogram med garanteret vinduesplads
 • Kom tæt på flodheste, løver og fugleflokke ved Lake Manyara
 • Oplev det imponerende dyreliv på savannen i Serengeti
 • Kom tæt på dyreflokkene i Ngorongoro krateret
 • Kridhvide sandstrande og snorkling på paradisøen Zanzibar
 • Inkl. fly, transport, hoteller samt måltider iht. program

kr. 28.200,-

15 dage fra kr. 27.900,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 26. apr 2021

Rejseplan

Her er den perfekte kombinationsrejse til jer der både ønsker at opleve nogle af de mest interessante nationalparker og bedste dyreoplevelser i Tanzania samt en herlig badeferie på den skønne paradisø, Zanzibar. Løver, giraffer, flodheste, næsehorn, antiloper, vulkaner og hvide sandstrande i det azurblå Indiske Ocean – kort sagt det bedste af Tanzania.

Tanzania Migration Dyr111

Tanzania er et overflødighedshorn af store naturoplevelser, og på denne spændende kombinationsrejse har vi samlet de mest interessante nationalparker og krydret det med en herlig badeferie på Zanzibar – I får "Det bedste af Tanzania."

Naturoplevelserne begynder ved Lake Manyara i den store Rift Valley. Lake Manyara er tidligere kendt for sine træklatrende løver. Der findes ikke mange af dem tilbage i denne nationalpark, men kig godt efter i træerne, måske er I heldige. 

Safarien fortsætter ud på savannen og den verdensberømte Serengeti National Park.

I har god tid til at opleve området og det rige dyreliv, som blandt andet byder på The Big Five med løver, leoparder, elefanter, bøfler samt næsehorn, hvis I er heldige. Flokke af antiloper, gnuer, gazeller og giraffer er ligeledes blandt beboerne i Tanzanias bedste safariområde.

Safaridelen af rejsen afsluttes på behørigvis ved det spektakulære Ngorongoro krater, der danner rammen om en af de største koncentrationer af dyreliv i Afrika. I bor på kraterkanten med en forrygende udsigt og får muligheden for at komme helt tæt på de mange dyr.

Fra fastlandet går turen til Stone Town og Zanzibar, hvor kridhvide sandstrande og Det Indiske Oceans azurblå hav venter. 

I rejser fra Danmark mod Tanzania med et enkelt flyskifte undervejs.

Ved ankomst til Kilimanjaro lufthavn i Arusha bliver I mødt af vores repræsentant, som kører jer til Lake Duluti, der ligger godt 45 minutter fra lufthavnen. Her bor I på det hyggelige Arusha Serena Hotel Resort & Spa, således I får mulighed for at slappe af efter udrejsen. I har god tid til at nyde hotellets mange faciliteter og den skønne have samt forberede jer på de næste dages oplevelser.

Vi har valgt lige netop dette herlige hotel for at komme lidt væk fra den travle by, Arusha, og for at give jer den bedst tænkelige start på en safari i Tanzania.

Shutterstock 629677979

Veludhvilede kører I efter morgenmaden imod den vidunderlige Lake Manyara og stopper først ved jeres lodge, der ligger smukt placeret i The Rift Valley med en formidabel udsigt over kløften og søen. Lake Manyara Serena Safari Lodge har måske den bedste placering i området, hvor du kan ligge i swimmingpoolen og nyde udsigten over Lake Manyara og kløften. I spiser frokost efter ankomsten og fortsætter derefter på safari game drive i Lake Manyara national park, hvor de første dyroplevelser venter.

Lake Manyara er kendt for sine træklatrende løver og det rige fugleliv ved vandet, hvor flodhestene boltrer sig i vandkanten. Der findes mange forskellige dyr i området, så måske oplever I også giraffer, zebraer og elefanter på jeres første game drive. I det tætte skovområde rundt om søen skal I kigge godt efter i trækronerne, hvis I skal lykkedes med at se løverne klatre. Ellers må I nøjes med at iagttage de legesyge aber og se de store baobabtræer. Sidst på dagen kører I tilbage til jeres lodge, og kan skylle støvet af i poolen og nyde en velfortjent drink i baren.

Serengeti Serena Safari Lodge 24

Safarituren fortsætter i dag til den verdensberømte Serengeti national park. I har en lang og spændende køretur foran jer, og muligheden for rigtig mange smukke oplevelser, så sæt jer godt til rette i safaribilen og nyd udsigten, imens I kører dybere og dybere ind på savannen, hvor de helt store dyreoplevelser venter.

De medbragte madpakker hives frem så snart jeres guide har fundet et sikkert og godt sted på savannen, hvor I kan spise jeres frokost i det fri. Det bliver ikke bedre, når man sidder i skyggen og nyder sin frokost med alle dyrene ude i horisonten.

Under opholdet i Serengeti bliver I indkvarteret på den fantastiske Serengeti Serena Safari Lodge, som er et af de bedste overnatningssteder i Serengeti. Lodgen ligger strategisk godt placeret på en skrænt med en uforglemmelig udsigt over savannen. Efter middagen kan I nyde en kop friskbrygget Tanzania kaffe omkring bålet i haven imens løvernes brøl tydeligt høres fra savannen – Velkommen til Afrika.

Serengeti Løve

I starter dagen tidligt for at komme på safaritur ved solopgang. Dyrene er nemlig mest aktive om morgenen og sidst på dagen.

I spiser morgenmad på campen og kører ud på safari hele dagen for at bruge tiden på savannen med dyrene. I får derfor en lækker frokostpakke med, så kan I spise jeres frokost under et akacietræ, hvor der er fred og ro, og nyde udsigten over savannen.

Ingen ved, hvad I oplever før dagen er omme, men det bliver med garanti en kæmpe naturoplevelse med masser af dyr.

Sidst på dagen kører I tilbage til Serengeti Serena Safari Lodge, hvor I kan nyde en velfortjent middag og drinks ved bålet om aftenen.

Læs mere om Serengeti National Park

 

Skærmbillede 2019 09 25 Kl. 19.46.49
Der er fantastisk udsigt fra jeres lodge

Efter morgenmaden forlader i imponerende Serengeti for at køre til et andet af Tanzanias absolutte safari højdepunkter, Ngorongoro krateret

På vej derhen gør I stop ved Olduwai George kløften, hvor der er fundet fodspor fra vores tidligste forfædre. De levede i dette område for omkring 3 millioner år siden. Det er historisk sted, hvor der for første gang blev fundet spor fra verdens første opretgående menneske. Det skal naturligvis opleve på nærmeste hold.

Ved ankomsten til Ngorongoro Serena Safari Lodge spiser I frokost i den hyggelige restaurant. Efterfølgende er resten af eftermiddagen afsat til at nyde lodgens faciliteter og den skønne udsigt over Ngorongoro krateret.

Jeres lodge ligger på kraterkanten og er indrettet således, at alle værelser har en forrygende udsigt over området. Her kommer elefanterne ofte helt tæt på, når de leder efter mad, og husk at lukke vinduerne, for aberne sniger sig gerne ind på værelset og tager hvad de kan finde, hvis vinduet er åbent. Der er med andre ord også mange spændende dyreoplevelser på lodgen.

Middag med udsigt til Ngorongoro krateret og hygge omkring bålet om aftenen, hvor der ofte arrangeres masai dans fra de lokale masai-folk fra området.

Dyr Ngorongoro16
Store naturoplevelser venter ved Ngorongoro krateret.

Efter morgenmed kører I på safari ned i Ngorongoro krateret, som er Tanzanias mest berømte safariområde efter Serengeti National Park.

Ngorongoro er en gammel og uddød vulkan, hvor dyrene har fundet ro. Det siges, at der her er den største koncentration af dyr på bare 260 km2 kraterbund. Næsten alle dyr findes her lige bortset fra girafferne, som ikke kan komme ned i krateret grundet deres ben.

I kører ad de mange snoede veje rundt i krateret for at dække hele området, og I medbringer frokost og nyder den ved Lake Magadi for at få mest mulig tid til oplevelser. Men pas på rovfuglene, de stjæler gerne maden fra jer!

Læs mere om Ngorongoro National Park

Sidst på dagen kører I op til lodgen, der ligger ved kraterkanten, hvor I om aftenen nyder en velfortjent middag i restauranten eller under åben himmel.

Shutterstock 241056031 (1)
Stone Town byder på en gammel, historisk bydel, der emmer af charme.

I afslutter jeres safari i Tanzania med at køre tilbage til byen Arusha. Her vil der være tid til frokost ved en lokal restaurant inden turen går til Kilimanjaro lufthavn. Fra de uendelige grønne savanner og store naturoplevelser fortsætter turen nu til Zanzibar og en skøn badeferie i Det Indiske Ocean.

Inden I når til stranden, får I dog to nætter i Stonetown, hvor den historiske gamle bydel danner en enestående arkitektonisk labyrint, der emmer af mystik og spændende oplevelser. Ved ankomsten til Zanzibar står chaufføren og modtager jer for at køre jer til hotellet, der ligger midt i den historiske gamle bydel.

Shutterstock 162565484

I har hele dagen til at gå på opdagelse i Stone Town, og det gøres bedst til fods, så I virkelig får stemningen ind under huden i den UNESCO fredede gamle bydel.

Zanzibar var kendt for sine store krydderimarkeder, bazarer og som indehaver af den tvivlsomme titel af Østafrikas største slavemarked. Krydderierne spiller fortsat en stor rolle på Zanzibar, og på det centrale marked kan I finde alle de kendte krydderier, vi bruger herhjemme, men også mange ukendte dufte fylder næseborene.

Udover krydderier er der farverige frugter og grøntsager til salg. Og på fiskemarkedet kæmper de lokale om at finde de bedste tilbud blandt nattens fangst.

En tur forbi det gamle slavemarked, hvor en lille udstilling fortæller den grusomme historie, kan fint kombineres med et besøg i nogle af de gamle historiske bygninger og kirker.

AMP 8609
Jeres strandhotel på Zanzibar indbyder til nydelse og afslapning.

Efter morgenmaden bliver I mødt af jeres chauffør, der kører jer til det skønne Ocean Paradise Resort and Spa, beliggende på den dejlige Kiwengwa Beach lige ud til den kridhvide sandstrand og det azurblå hav. Her skal I bo de næste 5 nætter, så der er rigtig god tid til at komme helt ned i tempo og slappe af i de skønne omgivelser.

Efter en lang gåtur langs den endeløse hvide sandstrand er der mulighed for at slappe af i skyggen fra palmerne i en af hotellets solsenge, tage en dukkert i havet eller den dejlige swimmingpool, hvor der ligeledes står solsenge til rådighed.

Vil I tage afslapningen og selvforkælelsen til et nyt niveau vil en tur i resortets lækre spa være et rigtig godt valg. Her tilbydes lokale og internationale behandlinger og massager, jacuzzi og sauna, hvis det skulle blive koldt!

For de aktive tilbyder resortet en række aktiviteter, vandsport mm. og naturligvis tilbyder resortets eget dykkercenter snorkel og dykkerture til nogle af de fantastiske koralrev ud for Zanzibars kyst.

Ocean Paradise Resort, Zanzibar
Der er tid til en sidste dukkert i havet

Det er tid til en sidste dukkert i Det Indiske Ocean eller et dyp i poolen, inden I bliver hentet af jeres chauffør og kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen til Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Arusha (Kilimanjaro)//Zanzibar til Danmark inkl. forplejning og bagage
 • Flybillet: Arusha til Zanzibar
 • Safariprogram: 7 dage/6 nætter med engelsktalende guides
 • Helpension under hele safariprogrammet
 • Entrér til de forskellige nationalparker
 • Transport fra Kilimanjaro lufthavn til hotel ved Arusha
 • 1 nat udenfor Arusha på Arusha Serena Hotel, Resort & Spa i Standard room
 • 1 nat ved Lake Manyara på Lake Manyara Serena Lodge i standard room
 • 2 nætter i Serengeti på Serengeti Serena Safari Lodge i Standard room
 • 2 nætter i Ngorongoro på Ngorongoro Serena Safari Lodge i Standard room
 • Transport fra Ngorongoro til Kilimanjaro lufthavn
 • Zanzibar Badeferie:
 • 2 nætter i Stonetown på Maru Maru Boutique Hotel i Queen Room inkl. morgenmad
 • 4 nætter ved Mapenzi Beach på Zanzibar på Ocean Paradise Resort & Spa **** i Standard Garden Room inkl. halvpension
 • Transport fra og til lufthavnen på Zanzibar

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Tanzania (USD 50 pr. person) 
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Selvvalgte ekstrature under safariprogrammet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Tanzania eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os