Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Cape Panwa Hotel

Phuket

Cape Panwa Hotel2
Cape Panwa Hotel Beach 02
Cape Panwa Hotel Main Pool 03
Cape Panwa Hotel Junior Suite 01
Cape Panwa Hotel Junior Suite 03
Cape Panwa Hotel Junior Suite 04
Cape Panwa Hotel Main Pool 02
Cape Panwa Hotel Panwa House 02
Cape Panwa Hotel Panwa House 03
Cape Panwa Hotel1
Cape Panwa Hotel3
Cape Panwa Hotel Bird Eye View 03
Cape Panwa Hotel Beach Dining
Cape Panwa Hotel Uncle Nan Restaurant
Cape Panwa Hotel Panwa Princess Yacht 01
Cape Panwa Hotel Lobby
Cape Panwa Hotel Jetty 03
Cape Panwa Hotel Cafe Andaman 01
Cape Panwa Hotel Cafe Andaman 02
Cape Panwa Hotel Beach 04
Cape Panwa Hotel Bird Eye View 01
Cape Panwa Hotel2
Cape Panwa Hotel Beach 02
Cape Panwa Hotel Main Pool 03
Cape Panwa Hotel Junior Suite 01
Cape Panwa Hotel Junior Suite 03
Cape Panwa Hotel Junior Suite 04
Cape Panwa Hotel Main Pool 02
Cape Panwa Hotel Panwa House 02
Cape Panwa Hotel Panwa House 03
Cape Panwa Hotel1
Cape Panwa Hotel3
Cape Panwa Hotel Bird Eye View 03
Cape Panwa Hotel Beach Dining
Cape Panwa Hotel Uncle Nan Restaurant
Cape Panwa Hotel Panwa Princess Yacht 01
Cape Panwa Hotel Lobby
Cape Panwa Hotel Jetty 03
Cape Panwa Hotel Cafe Andaman 01
Cape Panwa Hotel Cafe Andaman 02
Cape Panwa Hotel Beach 04
Cape Panwa Hotel Bird Eye View 01

5-stjernet badeferie i skønne omgivelser

Henrik.jpg
Hotellet er beskrevet af
Henrik Særmark-Thomsen
Bureauchef i Check Point Travel
Henrik har håndplukket dette hotel på Phuket i Thailand, fordi I her får masser af værdi for pengene - ikke mindst når det kommer til beliggenheden i et skønt hjørne af Phuket med overraskende få turister.

Cape Panwa Hotel ligger på en naturskøn odde på Phuket. Her bliver I forkælet med 5-stjernet luksus, god mad, store flotte værelser, spa-behandlinger, skønne pool-områder og langstrakt strand kantet af vajende palmer og turkisblåt vand. Og så er der en ro og en atmosfære på Cape Panwa Hotel, der bare gør det let at slappe af og nyde ferien.

En hyggelig lille by i nærheden

Ikke langt fra hotellet ligger der en lille by med butikker, forretninger og restauranter. I kan gå til byen på 15 minutter. Men hvis I ikke har lyst til at gå over bakken ind til byen, så tag med hotellets shuttle eller hop på en af de små lokale taxaer. Der ligger også nogle små købmandsbutikker og lokale restauranter på vejen mellem byen og hotellet.

Ønsker du mere shopping og forlystelser, kommer du nemt til Phuket Town eller Patong Beach. Du kan også tage en tur med longtailbåd til nogle af de omkringliggende øer.

Et hotel med en unik beliggenhed

Hotel Cape Panwa har en unik beliggenhed på spidsen af en naturskøn odde på Phuket. Det er lidt som at finde en skjult perle. Der er fred og ro. Der er smukt. Og så ligger hotellet ned til en lang, hvid koralstrand med duvende palmer til den ene side og det lyseblå hav til den anden.

Det er klassisk 5-stjernet hotel med et imødekommende og smilende personale, der sørger for at alle har det godt. Der er to flotte swimmingpools med liggestole og parasoller. Og der er naturligvis også badehåndklæder til hotellets gæster, uanset om I vil ligge ved poolen eller ønsker at benytte en liggestol ved stranden.

Hotellet er bygget i forskellige niveauer blandt kokospalmer, blomster og store græsarealer. Fra receptionsområdet kører et lille tog ned til haven, der grænser op til stranden. Ved stranden er der aktiviteter som bl.a. windsurfing og kajakker.

Cape Panwas faciliteter:

 • To pools, den ene ligger på stranden
 • Børnepool, legeplads og legeværelse
 • Shoppingbus til Patong og Phuket Town mod betaling
 • Båd til den nærliggende ø Coral Island             

Lækker spa og veludstyret fitness

Hvis I får brug for lidt adspredelse, så har hotellet et veludstyret fitnessrum. Og så kan man jo bagefter belønne sig selv med en spa-behandling. Cape Spa har massage-/behandlingsrum både inde og ude. Man kan komme som par eller som enkeltperson. Blandt behandlingerne er ansigtsmassage, body wrap, body scrub og full body massage. Spaen er udstyret med sauna og spabad. Prøv det en af de første dage, får så slipper I for at ærgre jer over, at I først opdage det til sidst på ferien. Det er stærkt vanedannende.

Flere restauranter og barer

Cape Panwa Hotel har flere restauranter med forskellige indretninger samt flere barer.

Cafe Andaman: restaurant ved poolen, som specialiserer sig i internationale retter. Her serveres morgenmad, frokost og middag.

Panwa House: restaurant ved stranden, som specialiserer sig i thailandske retter. Her serveres kun middag. Gæsterne kan nyde drikkevarer i baren. Åben på udvalgte dage.

The Light House Bar: Bar med udsigt over haven, som kun serverer middag. Åben hver dag.

Top of the Reef: Gourmetrestaurant med udsigt over havet og haven, som specialiserer sig i franske retter. Her serveres kun middag. Gæsterne kan nyde drikkevarer i baren. Åben hver dag.

The Otter Bar: Restaurant med udsigt over havet. Specialiseret i internationale retter. Her serveres kun middag. Gæsterne kan nyde drikkevarer i baren. Der tilbydes happy hour. Åben hver dag.

Få turister og skønne, grønne omgivelser

Det er efterhånden svært at finde et hjørne af Phuket, som ikke er påvirket af masseturisme. Men Cape Panwa, som er et lille næs, der stikker ud fra den sydøstlige del af Phuket, er undtagelsen, der bekræfter reglen. Dette er det helt rigtige rejsemål, hvis det er en fredelig ferie i et tropisk paradis, du drømmer om. Her er I på fornuftig afstand af livlige Patong Beach og kan i stedet nyde en ferie i mere stille, naturskønne omgivelser, hvor der stadig hersker en autentisk thailandsk atmosfære.

Phuket Aquarium som nabo

Længst oppe på Cape Panwa-odden ligger Phuket Aquarium. I store akvarier er koralrevene fra Andamanhavet og Siambugten blevet genskabt. Her kan du se over 100 arter af alt fra farverige tropiske småfisk til rokker, blæksprutter og hajer.

Forslag til andre udflugtsmuligheder

 • Bådudflugt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øerne
 • Dykning og snorkling for nybegyndere og erfarne
 • Jungletrekking med kanosejlads

Sådan skal I bo

Som rejsende med Check Point Travel bliver I som udgangspunkt indlogeret i en Junior Suite. Suiten er på mere end 53 kvm og har foruden en stor king size seng også sofa, balkon og et stort badeværelse med badekar.

Der er plads til maksimalt tre personer i suiten.

Er I flere på rejsen kan enten to Junior Suites eller Family Suiten med plads til maksimalt syv personer være løsningen.

Cape Panwa Hotel benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  Ca. 10 min. gang

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  Adskillige

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  60-80 minutter i bil