Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

SAii Phuket Laguna

Phuket

DJI 0036
DSC06352
DSC06471
Saii tilbyder store pools og masser af solsenge. Håndklædeservice er inkluderet.
DSC06628
DSC06320
DSC06327
Bangtao stranden er 8 km lang. Glæd jer!
DSC06258
01. Outrigger Laguna Phuket Beach Resort Beachfront Postion Perfect
DSC06306
DSC06292
DSC06244
DSC06233 HDR 2
02. One Bedroom Suite Master Bedroom King
DSC06252
DSC06245
Som udgangspunkt bliver I indkvarteret i et af hotellets dejlige Lagoon View værelser (43 kvm).
DJI 0038
Flere vandsportsaktiviteter er inkluderet i opholdet på Saii Phuket Laguna.
DSC06296
DSC06436
DSC06468
DSC06652
DSC06310
DJI 0036
DSC06352
DSC06471
DSC06628
DSC06320
DSC06327
DSC06258
01. Outrigger Laguna Phuket Beach Resort Beachfront Postion Perfect
DSC06306
DSC06292
DSC06244
DSC06233 HDR 2
02. One Bedroom Suite Master Bedroom King
DSC06252
DSC06245
DJI 0038
DSC06296
DSC06436
DSC06468
DSC06652
DSC06310

Badeferie i skønne omgivelser

John.jpg
Hotellet er beskrevet af
John Lau Jensen
Product Manager i Check Point Travel
John har håndplukket dette hotel på Phuket i Thailand, fordi I her får masser af værdi for pengene - ikke mindst når det kommer til beliggenheden, hvor I på en og samme gang får egen strand i topklasse og gåafstand til restauranter mm.

En 5-stjernet oase med masser af stemning

Phuket Halvøen gemmer på mange små hyggelige områder, men få har samme charme og kvalitet som området omkring Bangtao stranden. Den næsten 8 kilometer lange og brede sandstrand indbyder til afslapning, hyggelige gåture og spektakulære solnedgange. Midt i dette skønne område og helt ud til vandkanten ligger et af vores mest populære strandhoteller på Phuket, det 5-stjernede SAii Laguna Phuket, som en stemningsfuld oase, der tilbyder gæsterne de perfekte rammer for en uforglemmelig ferie.

God kvalitet i rolige omgivelser

SAii Laguna Phuket er et moderne 5-stjernet hotel, der ligger uforstyrret helt ud til den vidunderlige Bangtao strand og den bagvedliggende lagune. Det giver en dejlig ro omkring hotellet, hvilket eller kan være en udfordring at finde på Phuket.

Værelserne ligger fordelt ud over en række sammenhængende bygninger, der arkitektonisk mikser den traditionelle thaistil med mere moderne elementer, således i både oplever de mørke naturlige materialer og de mere lyse nuancer i indretningen. Hotellet er omgivet af havet, lagunen og en dejlig have, og rundt om på hotellets område finder I små hyggelige oaser, hvor I kan sidde mere eller mindre uforstyrret og nyde en god bog eller en forfriskning.

4 pool-afsnit og lige ved stranden

Det centralt beliggende pool-område er reelt set inddelt i 4 separate pool-afsnit, der er med til at give forskellige oplevelser for gæsterne – både for voksne såvel som børn. Solsenge er til rådighed omkring pool-områderne og ud til stranden, så valget er op til den enkelte. En forfriskende dukkert er indenfor rækkevidde hele tiden, og det samme gælder og det samme gør sig gældende i forhold til mad og forfriskninger.

Ønsker I at tage selvforkælelsen til et højere niveau har I mulighed for få jeres ønske opfyldt i hotellets spaafsnit, hvor der tilbydes et udvalg af forskellige behandlinger og massager, der tager udgangspunkt i lokale såvel som regionale traditioner.

SAii Laguna Phuket har 2 populære og meget stemningsfulde restauranter, så hvad enten I er på udkig efter indbydende specialiteter inspireret af landene omkring Middelhavet på Miss Olive Oyl, eller vil nyde det fremragende thailandske køkken med udsigt til Andaman Havet på Mr. Tomyam, er valget jeres. Derudover kan I nyde en kop friskbrygget kaffe med lækre kager eller en sandwich på Bean/Co, hvis det skal være enkelt og hyggeligt.

For de aktive tilbydes flere forskellige aktiviteter, blandt er her et veludstyret fitness lokale samt mulighed for yoga, pilates og Zumba. SAii Lauguna Phuket har også 4 tennisbaner til rådighed, hvis temperaturerne tillader det. Flere vandsportsaktiviteter er inkluderet i opholdet så hvorfor ikke teste balancen på et paddleboard eller i en havkajak?

I gåafstand fra det meste

I området omkring SAii Laguna Phuket, finder I hurtigt frem til et bredt udvalg af gode restauranter, små butikker og supermarkeder, grønsagsmarkeder og det stemningsfulde Bangtao Natmarked, som helt sikkert er et besøg værd. Langs med stranden ligger ligeledes flere små hyggelige strandcaféer, hvor I kan nyde solnedgangen over Andaman Havet og en forfriskende cocktail.

Et stor udvalg af oplevelser

I lokalområdet er der mulighed for at besøge en række små landsbyer og dejlige badestrande, eksempelvis det rolige område omkring Surin Beach. Er I aktive og vilde med golf, ligger der flere golfbaner tæt ved hotellet, blandt andet Laguna Phuket Golfklub. Skal hele familien være med, kan vi anbefale en tur til Phuket Adventure Mini Golf, hvor I kan kæmpe om, hvem der betaler aftensmaden eller den næste forfriskning.

Trænger I til at komme lidt længere væk og opleve noget andet end Bangtao arrangeres dette nemt fra hotellet. Det kunne være en spændende snorkeltur til nogle af de nærliggende øer, Surin Island, eller marinenationalparken, Similan Island, der anses for at være et af de bedste steder i Thailand når det kommer til snorkling. For de naturinteresserede er der ikke langt til Khao Sok Nationalparken, hvor I kan opleve aber, Næsehornsfugle, elefanter samt sejle i kajak på floderne omgivet af vild jungle og spektakulære kalkstensklipper.

Er I mere til en hyggelig shopping-tur, ligger Phukets store udvalg af butikker kun en kort køretur fra hotellet.

Sådan bor I

Under jeres ophold på SAii Laguna vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i et af hotellets dejlige Lagoon View værelser. De rummelige (43 kvm) værelser ligger fordelt i den del af hotellet, der vender ud mod den frodige lagune, og alle værelserne har enten en møbleret terrasse eller altan, hvor I kan sidde og nyde udsigten til lagunen og slappe af med en bog, en kop kaffe eller en kølig forfriskning.

Jeres Lagoon View værelse er smagfuldt og moderne indrettet i lyse nuancer og kvalitetsmøbler i moderne asiatisk stil med en stor sovesofa, sofabord samt et integreret skrivebordsarrangement. Alle værelser har et lækkert badeværelse med toilet og nedsunket badekar eller bruseniche, toiletartikler og badeprodukter samt badekåbe og hårtørrer. Derudover har værelserne naturligvis alle moderne faciliteter som telefon, satellit-tv, gratis Wi-Fi, minibar, aircondition, værdiboks samt kaffe- og te faciliteter.

Rejser I sammen som familie med 2 voksne og 2 børn, vil I som udgangspunkt ligeledes blive indkvarteret i et Lagoon View værelse.

Vil I gerne bo tættere på stranden og havet er der desuden mulighed for at opgradere til et af de meget populære Ocean View Balcony eller Ocean View Terrace værelser.

 • Afstand strand
  0 meter meter

 • Afstand by
  Gåafstand

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  2 stk + en kaffebar

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  30 minutter i bil