Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Rockys Resort Download 28Jun22 (19)
Koh Samui og Khanom med familievenlige hoteller Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Program & kort

1

Koh Samui

7 nætter:

Vidunderlige sandstrande, god shopping og liv i gaderne

2

Khanom

5 nætter:

Oplev det uturistede Thailand med smukke strande

Rejseplan

En førsteklasses familieferie til Koh Samui og Khanom. En ferie med skønne hoteller, smukke strande og gode muligheder for at tage på udflugt og eventyr.

Beach Morning.jpg

Hvis I rejser som familie og sætter pris på skønne hoteller med en god beliggenhed, strand, landsbyliv og gode udflugtsmuligheder, så er dette måske rejsen for jer.

På denne rejse får I en kombination af ferieøen Koh Samui og det uspolerede og charmerende Khanom.

De første 7 nætter bor I på Koh Samui på det 4-stjernede Rockys Boutique Resort, der ligger ved den hyggelige badeby Lamai. Det er et skønt lille boutiquehotel i thailandsk bungalowstil med svungne tage og stier, der bugter sig gennem den frodige have med bløde klipper, brusende vandfald og tropiske træer og blomster. Der er to flotte poolområder med liggestole og parasoller. Den ene pool ligger med udsigt til havet. Den anden ligger omgivet af palmer, træer og blomster.

En skøn base for den første uge, og får i brug for lidt afveksling fra driverlivet, så tag på aftentur ind til byen eller spring på en af de udflugter, som hotellet udbyder.

Fra Koh Samui rejser I med bil og båd til Khanom på fastlandet. Khanom er en uopdaget perle i det sydlige Thailand. En lille landsby, hvor man fortrinsvis ernærer sig ved fiskeri og landbrug og ikke har haft turismen for øje. Men området har nogle fantastiske sandstrande, så det er sikkert kun et spørgsmål om tid, før turismen for alvor finder vej til Khanom. Men foreløbig har I den unikke oplevelse næsten for jer selv.

I Khanom indlogeres I for fem nætter på det 4-stjernede Aava Resort & Spa, der ligger helt ned til den kilometerlange sandstrand Nadan. Det er et rigtig dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed. Her kan I nyde udsigten til havet fra både swimmingpool, liggestol og restaurant. Langs med stranden ligger der lokale restauranter, hvis I skal prøve noget nyt. I kan tage på opdagelse i Khanom eller besøge et af de store lokale markeder. Det er i den grad en folkelig og farverig oplevelse. I kan tage på cykeltur, besøge nationalparker, udforske grotter, bade i vandfald og tage på sejltur for at opleve de berømte lyserøde delfiner.

Så der er lagt op til en familieferie med både forkælelse, afslapning og oplevelser.

I letter fra Københavns Lufthavn og sætter kurs mod Thailand.

The Bistro serverer mad fra det thailandske køkken.

Efter en mellemlanding i Bangkok Lufthavn ankommer I til Koh Samui, hvor jeres chauffør venter på jer. Herfra går turen til jeres hotel, der ligger på Koh Samui’s østkyst tæt på den hyggelige ferieby Lamai. Rockys Boutique Resort er et virkelig skønt 4-stjernet hotel. Det er et mindre hotel med en ganske særlig charme, og det er ikke underligt, at hotellet scorer topkarakter hos dem der gæster hotellet.

Det ligger gemt væk i en lille vig med bungalows opført i klassisk thaistil med svungne tage og skyggefulde verandaer. Der er kælet for detaljerne, og hotellet er i tiptop stand. Stier bugter sig mellem tropiske træer og bløde klipper og forbinder værelserne med reception, restaurant og swimmingpools. Rockys Boutique Resort har to swimmingpools. Den ene ligger omgivet af smukke tropiske træer. Den anden ligger ned til vandet med udsigt til havet fra både liggestol og restaurant.

Hvis I har lyst til at tage en tur ind til Lamai, kan I tage med hotellets shuttlebus eller praje en lokal taxa. Køreturen tager ca. 10 minutter. Derudover er der masser af fine udflugtsmuligheder på Koh Samui – både til lands og til vands. Tag en snak med receptionen, så hjælper de jer med at finde den helt rigtige tur.

Læs mere om Rockys Boutique Resort

Rocky's Boutigue Resort har sin egen lille strand.
Aalto Beach front Dining.jpg

I bliver afhentet på jeres hotel på Koh Samui på det aftalte tidspunkt. Herfra går turen til færgelejet i den sydlige ende af Koh Samui, hvor I skal med færgen til fastlandet. På den anden side venter hotellets chauffør på jer. Og så er der kun ca. 40 minutter til jeres hotel i Khanom. I indlogeres for 5 nætter på det 4-stjernede Aava Resort & Spa, der ligger helt ned til en kilometerlang hvid sandstrand.

Aava Resort & Spa er en skøn base for ferien i Khanom. Her kan I nyde udsigten til havet, når I ligger i parasollens skygge eller spiser frokost i hotellets restaurant. Nyd en behandling i hotellets spa og kom helt ned i gear og forkæl jer selv med thailandske specialiteter og lækker europæisk mad i resortets restaurant.

Hvis I får lyst til at opleve lokalområdet, så tag en tur ind til Khanom, der ligger nogle få kilometer fra Aava Resort. Med hotellets shuttlebus er det nemt at tage ind til byen, og her får I den autentiske thailandske stemning i en by, der endnu kun ser få turister. I byen findes flere lokale restauranter, hvor I kan nyde klassiske thailandske retter til rigtig gode priser. Der er også supermarkeder, lokale markeder og en lille fiskerihavn

To gange om ugen mødes de lokale på et kæmpestort marked, hvor man kan købe alt fra fisk og grøntsager, isenkram, tøj og markredskaber. Det er en farverig og munter affære at gå rundt på markedet, hvor der handles og tinges - og spises.... For thailænderne elsker god mad, og derfor er der naturligvis også markedskøkkener, hvor I kan få lidt frokost og en sodavand. Spørg hotellet hvornår det næste marked finder sted.

Derudover arrangerer hotellet en lang række udflugter. For området omkring Khanom byder på mange spændende oplevelser lige fra enorme klippehuler og vandfald, der falder i flere etager med små naturlige pools, som I kan bade i. I kan tage på tur til de nærliggende nationalparker, opleve det farverige mylder af fisk på en snorkeltur eller tage med på en bådtur for at spotte de lyserøde delfiner, som området er så berømt for. Der er med andre ord mange fine oplevelser, hvis I får lyst til at tage lidt på opdagelse.

Deluxe Bungalow Outside 2.jpg

Når tiden er inde kører chaufføren jer i lufthavnen i Surat Thani. Herfra går turen vi Bangkok til Danmark.

Så er I retur i Danmark efter en fantastisk tur til Thailand med en kombination af det kendte Koh Samui og det ukendte og autentiske Khanom.