e1 Elephant Hills Luxury Tented Camp Khao Sok National Park, Thailand, The Elephant Camp.jpg
Khao Lak, Khao Sok og Khanom Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad, helpension ved Elephant Hills og lokal privat transport
Se galleri

Program & kort

1

Khao Lak

5 nætter:

Fantastiske strande og et roligt tempo

2

Khao Sok

2 nætter:

Jungleeventyr, kanotur og elefanter

3

Khanom

5 nætter:

Oplev det uturistede Thailand med smukke strande

Rejseplan

I lægger ud med en skøn strandferie i luksuriøse omgivelser på det 4-stjernede La Flora Khao Lak. Herfra går turen mod junglen i Khao Sok, hvor I bor i luksuriøse telte i regnskoven den første nat og tilbringer den anden nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. En fantastisk naturoplevelse med elefanter, aber, vandre- og kanoture. Rejsen rundes af med et ophold på det skønne 4-stjernede strandresort Khanom Beach Resort og Spa, der ligger i Khanom. En lille uspoleret perle med autentisk landsbyliv, lyserøde delfiner, livlige markeder og smukke strande.

Rejsen kort:

På denne rejse får I virkelig én på opleveren. På 15 dages ferie får I mulighed for at se et fantastisk udpluk af, hvad Thailand har et tilbyde – lange palmestrande, frodig jungle og afslapning i smukke omgivelser. Først har I fem nætter på det 4-stjernede La Flora Resort & Spa i Khao Lak. Resortet ligger direkte ned til en af Thailands bedste strande med udsigt over Andamanhavets azurblå vand.

Derefter skal I på 3 dages jungleeventyr i Khao Sok National Park, hvor I bor i luksuriøse telte i regnskoven den første nat og tilbringer den anden nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. En fantastisk naturoplevelse med elefanter, aber, vandre- og kanoture.

Rejsen rundes af med 5 nætter på et lækkert 4-stjernet strandresort i Khanom. En lille perle med autentisk landsbyliv, livlige markeder, klippehuler og vandfald, lyserøde delfiner, stemningsfulde buddhistiske templer og skønne strande.

Fra Danmark flyver I mod Thailand.  

I lander i lufthavnen i Phuket, og herfra er der cirka halvanden times kørsel med bil til hotellet i Khao Lak. Her bliver I indlogeret på det hyggelige La Flora - Khaolak for de næste 5 nætter. 

La Flora - Khaolak ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Her har I den perfekte ramme til at slappe af og kan lade jer forkæle i smukke omgivelser.

La Flora er opført i moderne asiatisk stil. Der er swimmingpool, gode restauranter og store værelser. I bor på et smagfuldt indrettet værelse på 45 kvadratmeter med stort badeværelse og egen altan/terrasse. 

Når I ikke slapper af ved pool eller strand, kan I udforske det spændende Khao Lak-område. Khao Lak er et langstrakt område langs kysten, nord for Phuket. Her er en række småbyer og hoteller, og stemningen er afslappet. 

Midt i området finder I Khao Lak by med cirka 5.000 indbyggere. På trods af byens beskedne størrelse er her et rigt udbud af restauranter og butikker. Byen har formået at bevare en god portion af den oprindelige, landlige charme, og I skal ikke meget udenfor byen, for at føle jer langt fra den slagne turistrute. 

Brug for eksempel en halv eller hel dag på at tage på snorkeltur til det smukke koralrev omkring Surin- og Similan-øerne (bedst fra november til april). Eller besøg de dramatiske klippekyster i Phang Nga-bugten, besøg lokale fiskerlandsbyer langs kysten, lær det thailandske køkkens hemmeligheder på et kokkekursus eller sejl til tropeøen Koh Phi Phi.

Mulighederne i Khao Lak er mange, men hvad I kaster jer over er helt op til jer. 

Dag 7

Fra Khao Lak drager I nordøst på ind i Khao Sok nationalparkens jungle. Her venter tre dagses safarioplevelser i den vilde natur hos Elephant Hills. I har to overnatninger i junglen, og det foregår i luksuriøse safaritelte - den ene nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. Det er en meget speciel oplevelse at lægge sig til at sove med junglens lyde lige udenfor teltdugen - så er man for alvor på eventyr!

Efter ankomst og indkvartering i jeres luksuriøse safaritelt er det tid til frokost.

Herefter kan I slå mave, mens I glider ned ad Sok-floden på en spændende og flot kanosafari gennem junglen. Sæt jer tilrette og nyd Khao Soks skønhed mens I sejler roligt afsted og kan betragte limstensbjerge og grønklædte klipper, dækket af tropiske planter, der tårner sig op. Her oplever I den frodige natur, som den stort har set ud i årtusinder.

Efter kanoturen er det blevet tid til at møde stedets kendte og elskede elefanter. Elefanterne bliver passet efter alle kunstens regler, og Elephant Hills har vundet talrige priser for deres arbejde for elefanterne, samt deres måde at lade turister møde dyrene på en måde, så turister får en spændende oplevelse, uden dyrene lider overlast på nogen måde.

I får en introduktion til de asiatiske elefanter, og efterfølgende mulighed for at tilberede elefanternes frokost og senere fodre dem - og de er vilde med de søde godbidder. I det hele taget er det en stor oplevelse at komme helt tæt på Asiens største landlevende dyr. 

Om aftenen er der danseopvisning og madlavningspræsentation efterfulgt af en god middag. Og der er naturligvis også tid til at hygge ved jeres luksussafaritelt, hvor I kan sidde og indsuge den helt særlige jungleatmosfære, duftene og de spændende lyde fra de eksotiske dyr. 

Herefter går I til ro for natten i jeres luksussafaritelt i The Elephant Camp, der er stedets hovedlejr.

Dag 8

I vågner i jeres safaritelt til lydene af kvidrende fugle, og når solen har clearet morgenens regnskovsdis, stemmer gibbonaber i koret, og deres kald ekkoer gennem dalen. 

Efter en lækker morgenmad begynder dagens eventyr på markedet i landsbyen Takhun, hvor I oplever det thailandske liv på landet. 

Herefter kommer I på en bådtur i en traditionel "longtail boat" på Cheow Larn Lake, der er en af Sydthailands mere oversete attraktioner. Her er dog masser at se. Området er hjemsted for vilde elefanter, den sjældne Asiatiske Okse, næsehornsfugle og hundredvis af andre tropiske fugle, samt flere abearter, reptiler og endda tigre og leoparder. Det rige dyreliv gør stedet til et af de vigtigste og mest unikke regnskovsområder i hele Sydøstasien.          

Efter sejlturen ankommer I til den flydende Elephant Hills Rainforest Camp, der ligger i hjertet af nationalparken. Her tager det venlige personale imod jer og hjælper jer på plads med jeres kufferter osv. i jeres flydende luksustelt med eget badeværelse, en rigtig seng og alt, hvad man ellers forventer af et moderne hotelværelse. Samtidig med den moderne komfort kan I nyde den uspolerede natur lige udenfor døren.

Når installeringen er klaret, er det tid til frokost. Sæt jer til bordet og nyd den lækre buffet med frisklavede thairetter, samtidig med udsigt over Cheow-Lan-Lake.   

Efter frokosten er det blevet tid til junglesafari til fods. Sammen med en guide oplever I en af verdens ældste regnskove. I oplever at gå mellem eksotiske planter, tropiske træer, orkidéer, palmer og bambus - variationen i vegetationen er imponerende. Samtidig hører - og måske ser I nogle af regnskovens spændende dyr. Hør gibbonaberne kalde på deres venner, se aber svinge sig fra gren til gren, nyd smukke sommerfugle, der svæver gennem luften. Hver dag i junglen er forskellig, og man ved aldrig, hvad man kommer til at opleve - men der er altid noget spændende, og det er en stor oplevelse at opleve, hvordan de mange dyrearter og planter lever i smuk harmoni.  

Resten af eftermiddagen er der "fri leg", og I kan lave, hvad I har lyst til. Tag et dyp i floden ved jeres flydende "bolig", mens solen går ned bag bjergene efterfulgt af et forfriskende brusebad, inden aftensmaden bliver serveret. Herefter kan I sidde og nyde naturens lyde under den stjerneklare himmel.  

Dag 9

Start eventuelt dagen med en morgendukkert i det klare flodvand ved jeres flydende safaritelt.

Efter morgenmaden, Som I nyder med udsigt over floden fra dækket ved jeres telt, kommer I på kanosafari i de små forgreninger af Cheow-Lan-Lake. Sejl afsted og se om I for eksempel kan spotte de dovne næsehornsfugle, der gemmer sig i trætoppene.  

Efter kanoturen står den på en sidste gang lækker frokost, inden turen går videre mod den uspolerede strand i Khanom. 

 

View 008

Efter I har spist frokost i Elephant Hills Lake Camp går turen mod Khanom en tur på cirka 3,5 timer. Her indlogeres I på det skønne 4-stjernede Khanom Beach Resort & Spa, der ligger helt ned til stranden.

Det perfekte sted at slappe af og lade indtrykkene fra regnskoven bundfælde sig. Dagene kan I bruge på at flade ud, fordøje indtrykkene fra junglen og slappe fuldstændig af.

Har I brug for lidt afveksling fra det søde driverliv, så er der mulighed for nogle spændende og autentiske oplevelser i dette område, der endnu ikke er kommet på masseturismens radar. Heldigvis vil mange mene.

I kan tage på snorkeltur eller sejltur for at spotte de lyserøde delfiner. I kan udforske grotter og bade i vandfald eller tage en tur på det store lokale marked, der finder sted to gange om ugen. Her kommer de lokale landmænd og fiskere med dagfriske varer, der sælges tøj, markredskaber eksotiske frugter. Der er også mulighed for at tage på en dagstur til øen Koh Samui, der ligger halvanden times sejlads nord for Khanom.

Efter en dejlig ferie i Thailand begynder hjemrejsen mod Danmark. I afhentes på det aftalte tidspunkt på hotellet og køres til lufthavnen i Surat Thani - en tur på omkring 1,5 time. Fra Surat Thani flyver I til Bangkok, og herfra sættes kursen mod Danmark.