LA FLORA RESORT & SPA - Et 4-stjernet resort med en atmosfære af tilbagelænnet luksus, Check Point Travel
KHAO SOK - Overvej at forlænge opholdet i Elephant Hills med en nat I deres Rain Forest Camp. I bor i husbåde omgivet af jungle og oplever naturen til fods og i kano, Check Point Travel
ELEPHANT HILLS - Er af National Geographic blevet indstillet til en pris for deres indsats for at rehabilitere de thailandske arbejdselefanter
LUKSUS I JUNGLEN - Elephant Hills er en luksusteltlejr beliggende i Thailands smukkeste nationalpark, Khao Sok Nationalpark, Check Point Travel
LA FLORA RESORT & SPA - Flotte værelser indrettet i moderne thai-stil og med egen terrasse eller altan, Check Point Travel
KÆMPETRÆER - Under opholdet i Elephant Hills kommer i på vandring junglen, hvor lianer hænger nede fra de kæmpestore træer, Check Point Travel
TELT I JUNGLEN - I Elephant Hills er det disse flotte safaritelte, I overnatter i. De har eget bad og toilet samt en lille veranda
AAVA RESORT - Er et dejligt, lille resort med en skøn beliggenhed. En af vore absolutte favoritter i Thailand, Check Point Travel
ELEFANTER - I kommer tæt på elefanterne i Elephant Hills, der arbejder på at bringe de gamle arbejdselefanter og deres afkom tilbage til regnskoven, Check Point Travel
KHANOM - Stranden er nærmest øde. Kun få turister har endnu opdaget denne perle. Så det er som om, at man har det hele for sig selv, Check Point Travel

Khao Lak, Khao Sok og Khanom

 • 5 nætter på 4-stjernet resort i Khao Lak
 • 2 nætter/3 dage i Khao Sok Nationalpark
 • Jungle Lake Safari i Khao Sok
 • 5 nætter på 4-stjernet resort i Khanom
 • Palmer, sandstrand og jungleeventyr
 • Inkl. fly, hoteller og morgenmad

15 dage fra kr. 9.650,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 01. sep 2019

Rejseplan

Nyd strandtid i Khao Lak på skønne La Flora Resort. Herfra går turen mod junglen i Khao Sok, hvor I bor i overnatter i luksuriøse telte – den ene nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. Til slut nyder I nogle dage på stemningsfulde Aava Resort ved stranden i uspolerede Khanom.

Bemærk at La Flora i Khao Lak undergår renovering i perioden 11. maj 2019 - 31. oktober 2019. I denne periode er hotellet lukket, og opholdet i Khao Lak vil være på et andet hotel. Tjek eventuelt La Floras søsterhotel, La Vela.

Rejsen kort:

På denne rejse får I virkelig én på opleveren. På 15 dages ferie får I mulighed for at se et fantastisk udpluk af, hvad Thailand har et tilbyde – lange palmestrande, frodig jungle og afslapning i smukke omgivelser. Først har I fem nætter på det 4-stjernede La Flora Resort & Spa i Khao Lak. Resortet ligger direkte ned til en af Thailands bedste strande med udsigt over Andamanhavets azurblå vand.

Derefter skal I på tre dages eventyr i junglen i Khao Sok National Park, hvor I overnatter i luksuriøse telte – den ene nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. I parken kommer I blandt andet til at sejle ned af floderne omgivet af den frodige jungle, I kommer på trekking i regnskoven til fods, og I kommer helt tæt på elefanter i deres naturlige omgivelser.

Til sidst har I fem nætter nær den lille, uspolerede by Khanom, hvor I kan slappe af og lade batterierne op på et dejligt 4-stjernet resort, der ligger helt ned til en kilometerlang sandstrand.

Fra Danmark flyver I mod Thailand.  

I lander i lufthavnen i Phuket, og herfra er der cirka halvanden times kørsel med bil til hotellet i Khao Lak. Her bliver I indlogeret på det hyggelige La Flora Resort & Spa for de næste 5 nætter. 

La Flora Resort & Spa ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Her har I den perfekte ramme til at slappe af og kan lade jer forkæle i smukke omgivelser.

La Flora er opført i moderne asiatisk stil. Der er swimmingpool, gode restauranter og store værelser. I bor på et smagfuldt indrettet værelse på 45 kvadratmeter med stort badeværelse og egen altan/terrasse. 

Når I ikke slapper af ved pool eller strand, kan I udforske det spændende Khao Lak-område. Khao Lak er et langstrakt område langs kysten, nord for Phuket. Her er en række småbyer og hoteller, og stemningen er afslappet. 

Midt i området finder I Khao Lak by med cirka 5.000 indbyggere. På trods af byens beskedne størrelse er her et rigt udbud af restauranter og butikker. Byen har formået at bevare en god portion af den oprindelige, landlige charme, og I skal ikke meget udenfor byen, for at føle jer langt fra den slagne turistrute. 

Brug for eksempel en halv eller hel dag på at tage på snorkeltur til det smukke koralrev omkring Surin- og Similan-øerne (bedst fra november til april). Eller besøg de dramatiske klippekyster i Phang Nga-bugten, besøg lokale fiskerlandsbyer langs kysten, lær det thailandske køkkens hemmeligheder på et kokkekursus eller sejl til tropeøen Koh Phi Phi.

Mulighederne i Khao Lak er mange, men hvad I kaster jer over er helt op til jer. 

Dag 7

Fra Khao Lak drager I nordøst på ind i Khao Sok nationalparkens jungle. Her venter tre dagses safarioplevelser i den vilde natur hos Elephant Hills. I har to overnatninger i junglen, og det foregår i luksuriøse safaritelte - den ene nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. Det er en meget speciel oplevelse at lægge sig til at sove med junglens lyde lige udenfor teltdugen - så er man for alvor på eventyr!

Efter ankomst og indkvartering i jeres luksuriøse safaritelt er det tid til frokost.

Herefter kan I slå mave, mens I glider ned ad Sok-floden på en spændende og flot kanosafari gennem junglen. Sæt jer tilrette og nyd Khao Soks skønhed mens I sejler roligt afsted og kan betragte limstensbjerge og grønklædte klipper, dækket af tropiske planter, der tårner sig op. Her oplever I den frodige natur, som den stort har set ud i årtusinder.

Efter kanoturen er det blevet tid til at møde stedets kendte og elskede elefanter. Elefanterne bliver passet efter alle kunstens regler, og Elephant Hills har vundet talrige priser for deres arbejde for elefanterne, samt deres måde at lade turister møde dyrene på en måde, så turister får en spændende oplevelse, uden dyrene lider overlast på nogen måde.

I får mulighed for at fodre elefanterne, vaske dem og skrubbe dem med skallen fra en kokosnød - og de er vilde med at blive skrubbet. I det hele taget er det en stor oplevelse at komme helt tæt på Asiens største landlevende dyr. 

Om aftenen er der danseopvisning og madlavningspræsentation efterfulgt af en god middag. Og der er naturligvis også tid til at hygge ved jeres luksussafaritelt, hvor I kan sidde og indsuge den helt særlige jungleatmosfære, duftene og de spændende lyde fra de eksotiske dyr. 

Herefter går I til ro for natten i jeres luksussafaritelt i The Elephant Camp, der er stedets hovedlejr.

Dag 8

I vågner i jeres safaritelt til lydene af kvidrende fugle, og når solen har clearet morgenens regnskovsdis, stemmer gibbonaber i koret, og deres kald ekkoer gennem dalen. 

Efter en lækker morgenmad begynder dagens eventyr på markedet i landsbyen Takhun, hvor I oplever det thailandske liv på landet. 

Herefter kommer I på en bådtur i en traditionel "longtail boat" på Cheow Larn Lake, der er en af Sydthailands mere oversete attraktioner. Her er dog masser at se. Området er hjemsted for vilde elefanter, den sjældne Asiatiske Okse, næsehornsfugle og hundredvis af andre tropiske fugle, samt flere abearter, reptiler og endda tigre og leoparder. Det rige dyreliv gør stedet til et af de vigtigste og mest unikke regnskovsområder i hele Sydøstasien.          

Efter sejlturen ankommer I til den flydende Elephant Hills Rainforest Camp, der ligger i hjertet af nationalparken. Her tager det venlige personale imod jer og hjælper jer på plads med jeres kufferter osv. i jeres flydende luksustelt med eget badeværelse, en rigtig seng og alt, hvad man ellers forventer af et moderne hotelværelse. Samtidig med den moderne komfort kan I nyde den uspolerede natur lige udenfor døren.

Når installeringen er klaret, er det tid til frokost. Sæt jer til bordet og nyd den lækre buffet med frisklavede thairetter, samtidig med udsigt over Cheow-Lan-Lake.   

Efter frokosten er det blevet tid til junglesafari til fods. Sammen med en guide oplever I en af verdens ældste regnskove. I oplever at gå mellem eksotiske planter, tropiske træer, orkidéer, palmer og bambus - variationen i vegetationen er imponerende. Samtidig hører - og måske ser I nogle af regnskovens spændende dyr. Hør gibbonaberne kalde på deres venner, se aber svinge sig fra gren til gren, nyd smukke sommerfugle, der svæver gennem luften. Hver dag i junglen er forskellig, og man ved aldrig, hvad man kommer til at opleve - men der er altid noget spændende, og det er en stor oplevelse at opleve, hvordan de mange dyrearter og planter lever i smuk harmoni.  

Resten af eftermiddagen er der "fri leg", og I kan lave, hvad I har lyst til. Tag et dyp i floden ved jeres flydende "bolig", mens solen går ned bag bjergene efterfulgt af et forfriskende brusebad, inden aftensmaden bliver serveret. Herefter kan I sidde og nyde naturens lyde under den stjerneklare himmel.  

Dag 9

Start eventuelt dagen med en morgendukkert i det klare flodvand ved jeres flydende safaritelt.

Efter morgenmaden, Som I nyder med udsigt over floden fra dækket ved jeres telt, kommer I på kanosafari i de små forgreninger af Cheow-Lan-Lake. Sejl afsted og se om I for eksempel kan spotte de dovne næsehornsfugle, der gemmer sig i trætoppene.  

Efter kanoturen står den på en sidste gang lækker frokost, inden turen går videre mod den uspolerede strand i Khanom. 

 

Efter frokosten i Khao Sok begynder turen mod Khanom, hvor strandafslapning i smukke omgivelser venter jer. Fra junglen i Khao Sok bliver I kørt til Khanom - en tur på cirka 3,5 timer. Fremme i Khanom bliver I indlogeret på det lækre Aava Resort & Spa i et flot Deluxe-værelse i moderne thai-stil.

I har fem nætter på hotellet, der ligger helt ned til den flere kilometer lange Nadan-strand. Dagene kan I bruge på at flade ud, fordøje indtrykkene fra junglen og slappe fuldstændig af. Det eneste I skal tage stilling til, er om I skal hoppe i poolen eller gå de få skridt ned på stranden. Og så selvfølgelig finde ud af, hvad I skal vælge fra menukortet om aftenen.

Har I brug for afveksling fra det søde driverliv, så rummer det forholdsvis uturistede Khanom-område også mulighed for et par spændende oplevelser. I kan for eksempel tage på sejltur og se, om I kan spotte de unikke, lyserøde albinodelfiner. I kan udforske vandfald og grotter i Khao Luang nationalparken, eller I kan besøge nogle af de små, lokale fiskerlandsbyer langs kysten. Onsdag og søndag morgen er der desuden marked i Khanom-by, så her kan I tage ind og opleve, når de lokale landmænd og fiskere tager til byen med deres friske varer - det er altid en munter og farverig affære. I kan også tage på en dagstur til den populære ferieø, Koh Samui, der ligger i farvandet ud for Khanom. 

Alt dette er bare muligheder - I bestemmer heldigvis fuldstændig selv, hvad dagene i jeres eget lille strandparadis skal bruges til.

Efter en dejlig ferie i Thailand begynder hjemrejsen mod Danmark. I afhentes på det aftalte tidspunkt på hotellet og køres til lufthavnen i Surat Thani - en tur på omkring 1,5 time. Fra Surat Thani flyver I til Bangkok, og herfra sættes kursen mod Danmark.    

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Vi skal kun bruge ganske få informationer om dig. Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København – Bangkok t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsfly Bangkok - Phuket
 • Indenrigsfly Krabi - Bangkok
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Phuket Lufthavn til hotel i Khao Lak
 • 5 nætter i Khao Lak på La Flora Beach Resort & Spa**** i Deluxe Room inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel i Khao Lak til hotel i Khao Sok National Park
 • 3 dage/2 nætter i Khao Sok National Park på Elephant Hill Camp & Rainforest Camp**** inkl. helpension og udflugter
 • Opholdet i Khao Sok inkluderer følgende oplevelser/udflugter:
 • - Dag 1: Ankomst til Elephant Hills og indkvartering i Elephant Hill Camp (hovedlejren), frokost med thaimad, slå mave på kanosafari gennem junglen på Sok-floden, herefter møde med elefanterne hvor I hjælper med at fodre og vaske dem. Om aftenen får I tid til at slappe af ved jeres luksussafaritelt, og der vil være underholdning, inden aftensmaden bliver serveret midt i junglen.
 • - Dag 2: I vågner til lydene fra junglens dyr. Efter morgenmad skal I på sejltur på Cheow-Lan-Lake i en long-tail boat. Sejlturen fungerer samtidig som transport til den flydende Elephant Hills Rainforest Camp, hvor I bliver installeret for den kommende nat. Denne gang skal I sove i et luksussafaritelt, der flyder direkte på floden. Herefter får I frokost, og så er det tid til junglevandring. En guide viser vej gennem en af verdens ældste regnskove og viser jer fantastiske planter, og - hvis I er heldige - også nogle af stedets eksotiske dyr som aber, næsehornsfugle og mange flere. Nyd solnedgangen fra jeres flydende telt, inden aftensmaden står klar.
 • - Dag 3: I vågner i jeres telt på floden. Start eventuelt dagen med en morgendukkert. Efter morgenmad kommer I på kanosafari, hvor I udforsker Cheow-Lan-Lakes små bifloder. Efter en sidste lækker frokost går jeres tur videre mod Khanom.
 • Transport fra hotel i Khao Sok til hotel i Khanom
 • Badeferie:
 • 5 nætter i Khanom på Aava Resort & Spa**** i Deluxe Room inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel i Khanom til Krabi Lufthavn
 • Bemærk: Ved mere end 2 voksne og 2 børn bor I i Superior Bungalow. Børn op til 8 år spiser gratis til alle måltider på Aava Resort i selskab med voksne

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

BangkokKhaoSokKhanom-desktop.jpg
BangkokKhaoSokOgKhaoLak-desktop.jpg
KohSamuiOgKhanom-desktop.jpg

Inspiration

POOL MED HAVUDSIGT - I kan ligge i poolen og se ud på havet, Check Point Travel
Det kan I opleve i Khanom
Phang Nga Bay_James Bond Island_119795485.jpg
Hvad skal jeg lave i Khao Lak?
Rejser til Thailand - oplev de store elefanter i Khao Sok National Park i Thailand
Prisbelønnede Elephant Hills
Fandt du ikke det, du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os