Khao Lak, Khao Sok og Khanom

På denne rejse får I virkelig én på opleveren. På 15 dages ferie får I mulighed for at se et fantastisk udpluk af, hvad Thailand har et tilbyde – lange palmestrande, frodig jungle og afslapning i smukke omgivelser. Først har I fem nætter på det 4-stjernede La Flora Resort & Spa i Khao Lak. Resortet ligger direkte ned til en af Thailands bedste strande med udsigt over Andamanhavets azurblå vand.

Derefter skal I på tre dages eventyr i junglen i Khao Sok National Park, hvor I overnatter i luksuriøse telte – den ene nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. I parken kommer I blandt andet til at sejle ned af floderne omgivet af den frodige jungle, I kommer på trekking i regnskoven til fods, og I kommer helt tæt på elefanter i deres naturlige omgivelser.

Til sidst har I fem nætter nær den lille, uspolerede by Khanom, hvor I kan slappe af og lade batterierne op på et dejligt 4-stjernet resort, der ligger helt ned til en kilometerlang sandstrand.

Kampagne! Besøg Khanom og Aava Resort i perioden 15. august til 31. oktober og få en gratis udflugt. Læs mere og bestil din udflugt her.

 • 5 nætter på 4-stjernet resort i Khao Lak
 • 2 nætter/3 dage i Khao Sok Nationalpark
 • Jungle Lake Safari i Khao Sok
 • 5 nætter på 4-stjernet resort i Khanom
 • Palmer, sandstrand og jungleeventyr
 • Inkl. fly, hoteller og morgenmad
15 dage fra

kr. 9.855,-

kr. 9.105,-

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn med afrejse fra København den 22. juni 2019.

Find den bedste pris

Gør det nemt! Find datoer og priser på din rejse og bestil online.

Vælg antal rejsende

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Khao Lak, Khao Sok og Khanom)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse København – Bangkok t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage

 • Indenrigsfly Bangkok - Phuket

 • Indenrigsfly Krabi - Bangkok

 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Transport fra Phuket Lufthavn til hotel i Khao Lak

 • 5 nætter i Khao Lak på La Flora Beach Resort & Spa**** i Deluxe Room inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel i Khao Lak til hotel i Khao Sok National Park

 • 3 dage/2 nætter i Khao Sok National Park på Elephant Hill Camp & Rainforest Camp**** inkl. helpension og udflugter

 • Ophold i Khao Sok inkluderer følgende oplevelser/udflugter:

 • - Dag 1: Ankomst til Elephant Hills og indkvartering i Elephant Hill Camp (hovedlejren), frokost med thaimad, slå mave på kanosafari gennem junglen på Sok-floden, herefter møde med elefanterne hvor I hjælper med at fodre og vaske dem. Om aftenen får I tid til at slappe af ved jeres luksussafaritelt, og der vil være underholdning, inden aftensmaden bliver serveret midt i junglen.

 • - Dag 2: I vågner til lydene fra junglens dyr. Efter morgenmad kommer I på sejltur på Cheow-Lan-Lake i en long-tail boat. Sejlturen fungerer samtidig som transport til den flydende Elephant Hills Rainforest Camp, hvor I bliver installeret for den kommende nat. Denne gang skal I sove i et luksussafaritelt, der flyder direkte på floden. Herefter får I frokost, og så er det tid til junglevandring. En guide viser vej gennem en af verdens ældste regnskove og viser jer fantastiske planter, og - hvis I er heldige - også nogle af stedets eksotiske dyr som aber, næsehornsfugle og mange flere. Nyd solnedgangen fra jeres flydende telt, inden aftensmaden står klar.

 • - Dag 3: I vågner i jeres telt på floden. Start eventuelt dagen med en morgendukkert. Efter morgenmad kommer I på kanosafari, hvor I udforsker Cheow-Lan-Lakes små bifloder. Efter en sidste lækker frokost går jeres tur videre mod Khanom.

 • Transport fra hotel i Khao Sok til hotel i Khanom

 • Badeferie:

 • 5 nætter i Khanom på Aava Resort & Spa**** i Deluxe Room inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel i Khanom til Krabi Lufthavn

 • Ved mere end 2 voksne og 1 barn bor I i Superior Bungalow

 • Børn op til 12 år spiser gratis til alle måltider på Aava Resort, når de er i selskab med voksne

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.

Khao Lak, Khao Sok og Khanom Dagsprogram

Dag 1-2: Afrejse og ankomst
Dag 2-7: Khao Lak
Dag 7-9: Khao Sok
Dag 9-14: Khanom
Dag 14-15: Afrejse og hjemkomst

Hotel i Khao Lak - 5 nætter

La Flora Resort & Spa
Hotellet er et førsteklasses hotel opført i moderne thai-stil. Det ligger helt ned til stranden og har 195 værelser fordelt på fem forskellige værelseskategorier. Alle værelser er indrettet i et stilrent, lyst og indbydende design.

Teltlejr i Khao Sok National Park - 2 nætter

Elephant Hills
1. nat i luksuriøs teltlejr omgivet af jungle og grønklædte bjerge. Udover safariteltene består lejren af en stråtækt hovedbygning, hvor måltiderne serveres, samt et pool-område med udsigt til kalkstensbjerge. 2. nat sover I direkte på Cheow-Lan-Lake i en flydende teltlejr.

Hotel i Khanom - 5 nætter

Aava Resort & Spa
Resortet ligger helt ned til den ni kilometer lange sandstrand, Nadan. Resortet har en swimmingpool med stor træterrasse, liggestole og parasoller, et spa-område og en god restaurant, der serverer thailandske specialiteter samt europæisk mad.

Læs mere om hotellerne

Fra Danmark flyver I mod Thailand.  

I lander i lufthavnen i Phuket, og herfra er der cirka halvanden times kørsel med bil til hotellet i Khao Lak. Her bliver I indlogeret på det hyggelige La Flora Resort & Spa for de næste 5 nætter. 

La Flora Resort & Spa ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Her har I den perfekte ramme til at slappe af og kan lade jer forkæle i smukke omgivelser.

La Flora er opført i moderne asiatisk stil. Der er swimmingpool, gode restauranter og store værelser. I bor på et smagfuldt indrettet værelse på 45 kvadratmeter med stort badeværelse og egen altan/terrasse. 

Når I ikke slapper af ved pool eller strand, kan I udforske det spændende Khao Lak-område. Khao Lak er et langstrakt område langs kysten, nord for Phuket. Her er en række småbyer og hoteller, og stemningen er afslappet. 

Midt i området finder I Khao Lak by med cirka 5.000 indbyggere. På trods af byens beskedne størrelse er her et rigt udbud af restauranter og butikker. Byen har formået at bevare en god portion af den oprindelige, landlige charme, og I skal ikke meget udenfor byen, for at føle jer langt fra den slagne turistrute. 

Brug for eksempel en halv eller hel dag på at tage på snorkeltur til det smukke koralrev omkring Surin- og Similan-øerne (bedst fra november til april). Eller besøg de dramatiske klippekyster i Phang Nga-bugten, besøg lokale fiskerlandsbyer langs kysten, lær det thailandske køkkens hemmeligheder på et kokkekursus eller sejl til tropeøen Koh Phi Phi.

Mulighederne i Khao Lak er mange, men hvad I kaster jer over er helt op til jer. 

Dag 7

Fra Khao Lak drager I nordøst på ind i Khao Sok nationalparkens jungle. Her venter tre dages safarioplevelser i den vilde natur hos Elephant Hills. I har to overnatninger i junglen, og det foregår i luksuriøse safaritelte - den ene nat i en flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. Det er en meget speciel oplevelse at ligge sig til at sove med junglens lyde lige udenfor teltdugen - så er man for alvor på eventyr!

Efter ankomst og indkvartering i jeres luksuriøse safaritelt er det tid til frokost.

Herefter kan I slå mave, mens I glider ned ad Sok-floden på en spændende og flot kanosafari gennem junglen. Sæt jer tilrette og nyd Khao Soks skønhed mens I sejler roligt afsted og kan betragte limstensbjerge og grønklædte klipper, dækket af tropiske planter, der tårner sig op. Her oplever I den frodige natur, som den stort har set ud i årtusinder.

Efter kanoturen er det blevet tid til at møde stedets kendte og elskede elefanter. Elefanterne bliver passet efter alle kunstens regler, og Elephant Hills har vundet talrige priser for deres arbejde for elefanterne, samt deres måde at lade turister møde dyrene på en måde, så turister får en spændende oplevelse, uden dyrene lider overlast på nogen måde.

I får mulighed for at fodre elefanterne, vaske dem og skrubbe dem med skallen fra en kokosnød - og vi skulle sige at sige, at de er vilde med at blive skrubbet. I det hele taget er det en stor oplevelse at komme helt tæt på Asiens største landlevende dyr. En oplevelse som børn også vil sætte meget stor pris på.

Om aftenen er der danseopvisning og madlavningspræsentation efterfulgt af en god middag. Og der er naturligvis også tid til at hygge ved jeres luksussafaritelt, hvor I kan sidde og indsuge den helt særlige jungleatmosfære, duftene og de spændende lyde fra de eksotiske dyr. 

Herefter går I til ro for natten i jeres luksussafaritelt i The Elephant Camp, der er stedets hovedlejr.

Dag 8

I vågner i jeres safaritelt til lydene af kvidrende fugle, og når solen har clearet morgenens regnskovsdis, stemmer gibbonaber i koret, og deres kald ekkoer gennem dalen. 

Efter en lækker morgenmad begynder dagens eventyr på markedet i landsbyen Takhun, hvor I oplever det thailandske liv på landet. 

Herefter kommer I på en bådtur i en traditionel "longtail boat" på Cheow Larn Lake, der er en af Sydthailands mere oversete attraktioner. Her er dog masser at se. Området er hjemsted for vilde elefanter, den sjældne Asiatiske Okse, næsehornsfugle og hundredvis af andre tropiske fugle, samt flere abearter, reptiler og endda tigre og leoparder. Det rige dyreliv gør stedet til et af de vigtigste og mest unikke regnskovsområder i hele Sydøstasien.          

Efter sejlturen ankommer I til den flydende Elephant Hills Rainforest Camp, der ligger i hjertet af nationalparken. Her tager det venlige personale imod jer og hjælper jer på plads med jeres kufferter osv. i jeres flydende luksustelt med eget badeværelse, en rigtig seng og alt, hvad man ellers forventer af et moderne hotelværelse. Samtidig med den moderne komfort kan I nyde den uspolerede natur lige udenfor døren.

Når installeringen er klaret, er det tid til frokost. Sæt jer til bordet og nyd den lækre buffet med frisklavede thairetter, samtidig med udsigt over Cheow-Lan-Lake.   

Efter frokosten er det blevet tid til junglesafari til fods. Sammen med en guide oplever I en af verdens ældste regnskove. I oplever at gå mellem eksotiske planter, tropiske træer, orkidéer, palmer og bambus - variationen i vegetationen er imponerende. Samtidig hører - og måske ser I nogle af regnskovens spændende dyr. Hør gibbonaberne kalde på deres venner, se aber svinge sig fra gren til gren, nyd smukke sommerfugle, der svæver gennem luften. Hver dag i junglen er forskellig, og man ved aldrig, hvad man kommer til at opleve - men der er altid noget spændende, og det er en stor oplevelse at opleve, hvordan de mange dyrearter og planter lever i smuk harmoni.  

Resten af eftermiddagen er der "fri leg", og I kan lave, hvad I har lyst til. Tag et dyp i floden ved jeres flydende "bolig", mens solen går ned bag bjergene efterfulgt af et forfriskende brusebad, inden aftensmaden bliver serveret. Herefter kan I sidde og nyde naturens lyde under den stjerneklare himmel.  

Dag 9

Start eventuelt dagen med en morgendukkert i det klare flodvand ved jeres flydende safaritelt.

Efter morgenmaden, Som I nyder med udsigt over floden fra dækket ved jeres telt, kommer I på kanosafari i de små forgreninger af Cheow-Lan-Lake. Sejl afsted og se om I for eksempel kan spotte de dovne næsehornsfugle, der gemmer sig i trætoppene.  

Efter kanoturen står den på en sidste gang lækker frokost, inden turen går videre mod den uspolerede strand i Khanom

Efter frokosten i Khao Sok begynder turen mod Khanom, hvor strandafslapning i smukke omgivelser venter jer. Fra junglen i Khao Sok bliver I kørt til Khanom - en tur på cirka 3,5 timer. Fremme i Khanom bliver I indlogeret på det lækre Aava Resort & Spa i et flot Deluxe-værelse i morderne thai-stil.

I har fem nætter på hotellet, der ligger helt ned til den flere kilometer lange Nadan-strand. Dagene kan I bruge på at flade ud, fordøje indtrykkene fra junglen og slappe fuldstændig af. Det eneste I skal tage stilling til, er om I skal hoppe i poolen eller gå de få skridt ned på stranden. Og så selvfølgelig finde ud af, hvad I skal vælge fra menukortet om aftenen.

Har I brug for afveksling fra det søde driverliv, så rummer det forholdsvis uturistede Khanom-område også mulighed for et par spændende oplevelser. I kan for eksempel tage på sejltur og se, om I kan spotte de unikke, lyserøde albinodelfiner. I kan udforske vandfald og grotter i Khao Luang nationalparken, eller I kan besøge nogle af de små, lokale fiskerlandsbyer langs kysten. Onsdag og søndag morgen er der desuden marked i Khanom-by, så her kan I tage ind og opleve, når de lokale landmænd og fiskere tager til byen med deres friske varer - det er altid en munter og farverig affære. I kan også tage på en dagstur til den populære ferieø, Koh Samui, der ligger i farvandet ud for Khanom. 

Alt dette er bare muligheder - I bestemmer heldigvis fuldstændig selv, hvad dagene i jeres eget lille strandparadis skal bruges til.

Efter en dejlig ferie i Thailand begynder hjemrejsen mod Danmark. I afhentes på det aftalte tidspunkt på hotellet og køres til lufthavnen i Surat Thani - en tur på omkring 1,5 time. Fra Surat Thani flyver I til Bangkok, og herfra sættes kursen mod Danmark.    

Vi anbefaler...

Lisbeth, CPT

Vores piger snakker stadig om elefanterne

For pigerne var mødet med den eksotiske natur i Khao Sok en stor oplevelse. De var især begejstrede for at komme helt tæt på regnskovens kæmper, elefanterne.

Henrik, CPT

Uforstyrrede Khanom

Khanom ligger udenfor den slagne turistrute. Her får I virkelig uforstyrret strandafslapning i lækre omgivelser.

Kort og godt

By Nætter Oplevelser
1. Khao Lak 5 Fantastiske strande og et roligt tempo
2. Khao Sok 2 Jungleeventyr, kanotur og elefanter
3. Khanom 5 Oplev det uturistede Thailand med smukke strande

Hoteller inkluderet i denne rejsepakke

På denne oplevelses- og badeferie i Thailand skal I bo på dejlige hoteller, som vi har udvalgt netop til denne rejse.

 • 5 nætter på La Flora Beach Resort & Spa, Khao Lak, Thailand
 • 2 nætter på Elephant Hills - Rainforest Camp, Khao Sok, Khao Sok
 • 5 nætter på Aava Resort & Spa, Khanom

Se hoteldetaljer herunder

La Flora Beach Resort & Spa

5 nætter, Khao Lak - La Flora Resort & Spa ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Det er et strandparadis og den perfekte ramme om en ferie, hvor man bare har lyst til at slappe af og lade sig forkæle i smukke omgivelser. Resortet består af 125 luksuriøse værelser og 13 eksklusive villaer opført i moderne, stilrent asiatisk design.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe-værelse. Værelserne er fordelt ud på mindre bygninger, der ligger spredt ud over den store tropiske have. Det er store, rummelige værelser på hele 45 m2. De er smagfuldt indrettede med kvalitetsmøbler i moderne asiatisk stil. Alle værelser har et stort badeværelse med toilet, bruser og badekar. Derudover har værelserne telefon, satellit-tv, DVD-afspiller, køleskab med minibar, badekåber, hårtørrer, aircondition, gratis trådløs internetforbindelse, værdiboks og faciliteter til at brygge kaffe og te. Endelig har alle værelser en dejlig altan/terrasse med elegante havemøbler i træ. I La Floras deluxe-værelser er der plads til to voksne og op til to børn i ekstra opredning.

Derudover er der mulighed for at opgradere til Studio Room (48 m2), Pool Access Room (45 m2), der har pool for enden af terrassen, Garden Villa (55 m2) eller Beach Front Villa (55 m2) med udsigt til stranden og havet. Og endelig er der muligheden for at opgradere til Jacuzzi Villa (150 m2).

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

5 min.

Restauranter

2

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

ca. 45 min.

5 nætter, Khao Lak - La Flora Resort & Spa ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Det er et strandparadis og den perfekte ramme om en ferie, hvor man bare har lyst til at slappe af og lade sig forkæle i smukke omgivelser. Resortet består af 125 luksuriøse værelser og 13 eksklusive villaer opført i moderne, stilrent asiatisk design.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe-værelse. Værelserne er fordelt ud på mindre bygninger, der ligger spredt ud over den store tropiske have. Det er store, rummelige værelser på hele 45 m2. De er smagfuldt indrettede med kvalitetsmøbler i moderne asiatisk stil. Alle værelser har et stort badeværelse med toilet, bruser og badekar. Derudover har værelserne telefon, satellit-tv, DVD-afspiller, køleskab med minibar, badekåber, hårtørrer, aircondition, gratis trådløs internetforbindelse, værdiboks og faciliteter til at brygge kaffe og te. Endelig har alle værelser en dejlig altan/terrasse med elegante havemøbler i træ. I La Floras deluxe-værelser er der plads til to voksne og op til to børn i ekstra opredning.

Derudover er der mulighed for at opgradere til Studio Room (48 m2), Pool Access Room (45 m2), der har pool for enden af terrassen, Garden Villa (55 m2) eller Beach Front Villa (55 m2) med udsigt til stranden og havet. Og endelig er der muligheden for at opgradere til Jacuzzi Villa (150 m2).

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

5 min.

Restauranter

2

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

ca. 45 min.

Elephant Hills - Rainforest Camp, Khao Sok

2 nætter, Khao Sok - Elephant Hills er en luksuriøs teltlejr, der ligger omgivet af jungle og grønklædte bjerge i nationalparken Khao Sok. Luksusteltene er fordelt i to lejre - én i regnskoven og én flydende direkte på Cheow Larn Lake - I har en overnatning hvert sted. Hovedcampen i junglen består, udover safariteltene, af en stråtækt hovedbygning, hvor måltiderne serveres, samt et lækkert pool-område med udsigt til dramatiske kalkstensbjerge, der hæver sig over junglen. Under opholdet er alle måltider og beskrevne aktiviteter inkluderet.

Sådan bor I

I har en nat i hovedlejren i regnskoven og en nat i den flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. Begge steder indlogeres I i store og rummelige safaritelte, der er indrettet med behagelige senge, nyvasket sengetøj, læselamper samt et dejligt badeværelse med varmt vand og vestligt toilet. Myggenet sørger for at holde insekterne ude, mens teltdugen gør, at I kan høre lydene fra regnskoven omkring jer. Foran hvert telt er der en lille veranda, hvor I kan sidde og nyde udsigten til henholdsvis regnskoven og floden. Med andre ord får I en naturoplevelse på 1. klasse.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

Ca. 2 timer

2 nætter, Khao Sok - Elephant Hills er en luksuriøs teltlejr, der ligger omgivet af jungle og grønklædte bjerge i nationalparken Khao Sok. Luksusteltene er fordelt i to lejre - én i regnskoven og én flydende direkte på Cheow Larn Lake - I har en overnatning hvert sted. Hovedcampen i junglen består, udover safariteltene, af en stråtækt hovedbygning, hvor måltiderne serveres, samt et lækkert pool-område med udsigt til dramatiske kalkstensbjerge, der hæver sig over junglen. Under opholdet er alle måltider og beskrevne aktiviteter inkluderet.

Sådan bor I

I har en nat i hovedlejren i regnskoven og en nat i den flydende teltlejr på Cheow Larn Lake. Begge steder indlogeres I i store og rummelige safaritelte, der er indrettet med behagelige senge, nyvasket sengetøj, læselamper samt et dejligt badeværelse med varmt vand og vestligt toilet. Myggenet sørger for at holde insekterne ude, mens teltdugen gør, at I kan høre lydene fra regnskoven omkring jer. Foran hvert telt er der en lille veranda, hvor I kan sidde og nyde udsigten til henholdsvis regnskoven og floden. Med andre ord får I en naturoplevelse på 1. klasse.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

Ca. 2 timer

Aava Resort & Spa

5 nætter, Khanom - Aava Resort & Spa er et førsteklasses resort med bungalows og villaer opført i stilrent design. Resortet ligger helt ned til den ni kilometer lange sandstrand, Nadan.

Fra resortet har I udsigt til det turkisblå hav og jungleklædte bjerge. Stilen er moderne, og blandt de mange faciliteter kan nævnes en swimmingpool med stor træterrasse, liggestole og parasoller, et spa-område og en god restaurant, der serverer thailandske specialiteter samt europæisk mad.

Resortets personale er utroligt servicemindede og imødekommende, og det er ikke mindst på grund af dem, at Aava Resort & Spa er et af vores allermest populære resorts gennem tiderne.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe værelse på 25m2. Værelset er smagfuldt indrettet i hvide og beige farver med malerier og puder som farverige kontraster – og med møbler af høj kvalitet. Alle værelser har naturligvis bad og toilet, hårtørrer, telefon, satellit-tv, minibar, badekåber, aircondition og gratis trådløs internetopkobling.

Rejser I to voksne og to børn, bliver I indkvarteret i en af de flotte Superior Bungalows.

Der er mulighed for at opgradere til Pool Side Villa på 38 m2 eller en af de skønne Family Villas på hele 70 m2, der er velegnede til større familier.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

Ca. 15 min. med taxa

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 3 timer

5 nætter, Khanom - Aava Resort & Spa er et førsteklasses resort med bungalows og villaer opført i stilrent design. Resortet ligger helt ned til den ni kilometer lange sandstrand, Nadan.

Fra resortet har I udsigt til det turkisblå hav og jungleklædte bjerge. Stilen er moderne, og blandt de mange faciliteter kan nævnes en swimmingpool med stor træterrasse, liggestole og parasoller, et spa-område og en god restaurant, der serverer thailandske specialiteter samt europæisk mad.

Resortets personale er utroligt servicemindede og imødekommende, og det er ikke mindst på grund af dem, at Aava Resort & Spa er et af vores allermest populære resorts gennem tiderne.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe værelse på 25m2. Værelset er smagfuldt indrettet i hvide og beige farver med malerier og puder som farverige kontraster – og med møbler af høj kvalitet. Alle værelser har naturligvis bad og toilet, hårtørrer, telefon, satellit-tv, minibar, badekåber, aircondition og gratis trådløs internetopkobling.

Rejser I to voksne og to børn, bliver I indkvarteret i en af de flotte Superior Bungalows.

Der er mulighed for at opgradere til Pool Side Villa på 38 m2 eller en af de skønne Family Villas på hele 70 m2, der er velegnede til større familier.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

Ca. 15 min. med taxa

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 3 timer

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse?

Der er stort set altid varmt i Thailand – ofte omkring 30°C om dagen, og det vil I også mærke på denne rejse uanset, hvornår I rejser afsted.

Khao Lak ligger på sydvestkysten af Thailand, og her er det som regel vejrmæssigt bedst fra november til april, hvorfor dette også betegnes som højsæsonen. Her er der mest aktivitet i byen og derfor også flere turister. Fra maj til og med oktober regner det hyppigere –dog ikke hele tiden- men I skal være forberedt på at kunne få noget regn.

Khanom ligger på sydøstkysten af Thailand, og her er det som regel vejrmæssigt bedst i sommerperioden. Her kommer som regel mindre nedbør om sommeren end på vestkysten. Khanom kan dog også sagtens besøges i vinterperioden, men her skal I bare være opmærksomme på, at vejret er lidt mere omskifteligt.

Praktisk information

Aldersgrænse på denne rejse

Bemærk venligst, at børn skal være fyldt 4 år for at komme på denne rejse. Aldersgrænsen for børn er fra 4 til og med 11 år. Dog skal børn være fyldt 7 år for at kunne overnatte i den flydende teltlejr i Khao Sok

Visum og pas

Er opholdet i Thailand under 30 dages varighed kræves der ikke visum for danske statsborgere. Ved indrejse pr. fly gives indrejsestempel med ret til 30 dages ophold. Indrejser I over en landegrænse, f.eks. fra Cambodja, gives dog kun ret til 15 dages ophold.

Husk at jeres pas skal være gyldigt i mere end 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Har I brug for at kontakte den Thailandske ambassade findes den på adressen:

Norgesmindevej 18
2900 Hellerup
Telefon: 39 62 50 10

Har I specifikke spørgsmål, er det altid en god idé at kontakte ambassaden.

Vaccinationer

Vaccination mod leverbetændelse samt stivkrampe anbefales. Det kan dog altid tilrådes, at I i god tid inden afrejsen kontakter egen læge eller Statens Seruminstitut for information om de seneste nyheder.

Valuta

Møntfoden hedder Bath (THB), 5,5 THB svare til ca. 1,0 DKK. I kan benytte de fleste typer kreditkort, så som Mastercard, American Ekspress og Visa, men det er også muligt at veksle til Thai Bath i Danmark. Prisniveauet er meget lavere end i Danmark, og et måltid mad på en almindelig restaurant kan typisk fås til ca. 1/3 af prisen i forhold til danske restauranter.

Forsikring

Når I rejser til Thailand, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler derfor at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis I skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Lokal transport

Når I skal rejse rundt i Thailand, er der mange forskellige måder at gøre det på. Busnettet er godt udbygget, og det er den billigste transportform. Busser i alle kvaliteter kører mellem de større byer. Togene har også en fin kvalitet, og der findes togforbindelser til alle større byer, dog med undtagelse af Phuket. Der er flere regelmæssige afgange, men toget er den langsomste transportform.

Skal I bevæge jer rundt i byerne, kan I med fordel benytte de særprægede Tuk Tuks - de kører temmelig tit lidt hasarderet, men det er bestemt en oplevelse I bør unde jer selv. Rickshaws Cykeltaxaer er billige og gode til kortere ture.

Der er mange taxaer i Thailand, og de har stort set alle sammen et taxameter. Det er dog ikke altid, det bliver slået til, så det er en god ide at aftale prisen i forvejen.

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | lax@cpt.dk

Sideoverblik