Main Picture 1
La Flora - Khao Lak Pakken inkluderer fly, transport, morgenmad og hotel
Se galleri

Program & kort

1

Khao Lak

12 nætter:

Fantastiske strande og et roligt tempo

Rejseplan

Strandhotel med 4 stjerner

Det prisbelønnede, 4-stjernede og smukt designede La Flora - Khaolak i Khao Lak ligger helt ned til en af Thailands bedste strande med udsigt til Andamanhavets azurblå vand. Her får I formidabel service, god mad og dejlige værelser i en atmosfære af tilbagelænet luksus. I området omkring hotellet er der let adgang til masser af små butikker, hyggelige caféer og gode restauranter. Området rummer også mulighed for masser af spændende oplevelser - I kan tage på snorkeltur ved smukke tropeøer, hilse på elefanterne i Khao Sok National Park eller tage på cykeltur og udforske de små fiskerlandsbyer langs kysten.

Mulighed for all inclusive. Pris pr. dag er kr. 400 pr. voksen og kr. 200 pr. barn. Se all inclusive tilbuddet her.

Pool-006.JPG

Det prisbelønnede, 4-stjernede og smukt designede La Flora i Khao Lak ligger helt ned til en af Thailands bedste strande med udsigt til Andamanhavets azurblå vand.

I rejser fra København mod Bangkok, hvor I mellemlander, inden I flyver til Phuket lufthavn i Thailand. Her bliver I afhentet og transporteret til La Flora - Khaolak i Khao Lak.

Main Swimming Pool Seaside Wing

La Flora ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Det er et strandparadis og den perfekte ramme om en ferie, hvor I bare kan slappe af og lade jer forkæle i smukke omgivelser.

Resortet ligger i gåafstand fra Khao Lak centrum, så I kan nemt tage en aftentur ind til byens mange restauranter. Har I ikke lyst til det, er der også masser af små butikker, caféer og restauranter i området omkring hotellet.

Khao Lak by har formået at bevare en god portion af den oprindelige, landlige charme, og I skal ikke mange kilometer uden for bygrænsen for at føle jer langt væk fra den slagne turistrute. Rundt omkring Khao Lak ligger små hyggelige landsbyer, hvor indbyggerne lever af at fiske og dyrke jorden. Lej for eksempel et par cykler og tag på en halvdagstur ud i naturen.

Ud over at nyde livet på de fantastiske strande i Khao Lak, har I også mulighed for både at opleve landsbyliv og få naturoplevelser i topklasse på koralrevene ved Khao Nayak eller tage på jungleeventyr i Khao Sok National Park.

Dagen er kommet, hvor jeres badeferie slutter, og I skal mod Danmark igen. I bliver hentet på hotellet og transporteret til Phuket lufthavn. 

Efter en mellemlanding i Bangkok, lander I i København.