AMP 8609
Det bedste af Zanzibar
Se galleri

Program & kort

1

Stone Town

3 nætter:

Besøg UNESCOs fredede gamle bydel.

2

Kendwa Beach

4 nætter:

Zanzibars smukkeste hvide sandstrand

3

Mapenzi Beach

5 nætter:

Indbydende azurblåt hav og kridhvide sandstrande

Rejseplan

Ønsker I en kombinationsferie på Zanzibar, hvor I får mulighed for at få et indblik i øens fantastiske historie og slappe af på både øst- og vestkystens dejlige strande, er denne rejse et perfekt valg. Stone Town er på UNESCOs Verdensarvsliste og hotellerne på strandene ved Mapenzi og Kendwa ligger helt ud til Det Indiske Ocean.

G0023169

Zanzibar danner en perfekt og eksotisk ramme om denne kombinationsrejse, der både giver jer et indblik i øens spændende historie samt muligheden for at tilbringe tid på de indbydende strande på henholdsvis vest- og østkysten.

De mange oplevelser starter i Zanzibars gamle hovedstad, Stone Town, hvis historiske gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I kommer til at bo på et hyggeligt hotel midt i byens fascinerende labyrint af små gader og stræder. Start eventuelt eventyret med at besøge et af de markeder, der kendetegner Zanzibar. På det centrale marked fylder kraftige dufte fra alverdens krydderier luften. Eksotiske frugter og spændende grøntsager er med til at skabe en sand farveeksplosion, der højlydt følges op når friskfangede fisk sælges til højestbydende på det nærliggende fiskemarked.

Det azurblå Indiske Ocean og de kridhvide palmebeklædte sandstrande lokker enhver besøgende, så fra Stone Town går turen til en af Zanzibars mest kendte strande, Kendwa Beach, der ligger på øens nordvestlige kyst. Her har I muligheden for at koble helt fra og nyde den fantastiske strand. Afslapningen og badeferien kan I passende fortsætte på turens sidste stop, den dejlige Mapenzi Beach, der ligger på Zanzibars vestkyst. Glem ikke at Zanzibar udover de skønne strande byder på noget fantastisk dykning og snorkling på de mange koralrev omkring øen – så oplevelserne er store både over og under vandet på denne rejse.

I flyver fra Danmark med flyskifte i f.eks. Amsterdam lufthavn til Arusha, som er den lufthavn i Tanzania, der ligger nærmest Kilimanjaro.

Maru Maru Boutique Hotel Stonetown Zanzibar (4)

Efter ankomsten til Zanzibar bliver I mødt af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner, som kører jer den korte tur til hotellet i Stone Town.

I bliver indlogeret på jeres stemningsfulde hotel centralt beliggende i en velbevaret historisk bygning midt i den gamle bydel.

Shutterstock 1163736271

I har rigtig god tid til at gå på opdagelse i den fascinerende gamle bydel, hvis labyrintiske smalle gader og stræder fører jer rundt mellem historiske bygninger med de klassiske Zanzibar-døre, skodder for vinduerne og træbalkoner. Den nemmeste, bedste og sjoveste måde at suge de mange spændende indtryk til sig på er at gå rundt til fods med god tid til at mærke den helt særlige stemning i byen.

Kig indenfor i nogle af de mange små butikker og gallerier, der tilbyder brugskunst, tekstiler, antikviteter eller måske blot en koldt vand i varmen. Sæt jer ned og få en snak med de lokale på en af de små pladser i byen, der tit er samlingspunkt ifm. fodboldkampe. 

Oplev den hektiske stemning og de højlydte forhandlinger på fiskemarkedet, hvor nattens fangst skal sælges til højestbydende. Køb ind af friske, farverige eksotiske frugter på det tilstødende frugtmarked og tag dem med ned til vandet, hvor I kan sidde og nyde udsigten til Det Indiske Ocean.

Et spændende supplement til Stone Town er en halvdagstur til Prison Island, der i sin tid blev brugt til at opbevare rebelske slaver. Englænderne byggede et fængsel, men ingen fanger har nogensinde opholdt sig på øen, tværtimod blev den anvendt som karantænestation for folk med gul feber og andre sygdomme for at undgå spredning. I dag huser øen et mindre resort, en restaurant samt en bestand af den udrydningstruede Aldabra skildpadde, der er en af verdens største.

Tilbage på hotellet kan I efter dagens byrundtur begive jer op på taget, snuppe en velfortjent dukkert i hotellets swimmingpool og slappe af på en liggestol. Eller sidde i baren og nyde solnedgangen over Stone Town og Det Indiske Ocean med en kølig drink, inden aftensmaden i hotellets berømte og populære restaurant.

210007170

Efter et par dage i eventyrlige Stone Town er det nu tid til at I bevæger jer nordpå til en Zanzibars mest berømte sandstrande, Kendwa Beach. Her indlogeres I på et charmerende hotel, der kombinerer Zanzibars forskellige arkitektoniske og kulturelle retninger med tydelige arabiske aftryk. Fra hotellet har I direkte adgang til den brede og kridhvide sandstrand og lokkende det azurblå Indiske Ocean.

210007272

Efter nogle dage til fods i Stone Town er det tid til afslapning på stranden, hvor I kan vælge at ligge på en solseng i skyggen under en palmeparasol eller ved hotellets pool kun afbrudt af en forfriskende dukkert.

Hotellets eget dykkercenter anses for at være et af de bedste på Zanzibar, så for de aktive er der et stort udvalg af dykker- såvel som snorkelture til nogle af øens mest interessante eventyr under havoverfladen. Zanzibar er kendt for at have nogle fantastiske koralrev med store grupper af farverige fisk og flotte koraller, så her er noget for enhver smag og sværhedsgrad.

Ovenpå en dag med gåture langs stranden, snorkelture på koralrevene eller blot ren afslapning på stranden indledes aftenen bedst med en kølig cocktail i strandbaren med udsigt til det hvide sand og havet. Kendwa Beach er vestvendt og derfor er der næsten altid garanti for en uforglemmelig solnedgang. Efterfølgende serveres middagen i den nærliggende restaurant, eller I kan vælge at gå opdagelse blandt de lokale restauranter i området.

Ocean Paradise Resort, Zanzibar

Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres chauffør, hvorefter I kører den forholdsvis korte tur på tværs af Zanzibar fra Kendwa Beach i vest til Mapenzi Beach i øst. Her indlogeres i på jeres dejlige 4-stjernede resort omgivet af en skøn have med farverige blomster, grønne palmer samt et meget lækkert pool-område med direkte adgang til den kridhvide Mapenzi Beach og det uimodståelige Indiske Ocean.

AMP 8609

I har fire hele dage til at nyde faciliteterne på jeres skønne resort og til at gå nogle dejlige lange ture op og ned langs den uendelige hvide sandstrand. Indimellem bliver der sikkert også tid til at ligge i skyggen under en palme eller en parasol på stranden eller ved pool-området med en god bog og en kølende forfriskning. I resortets spaafsnit kan I tage afslapningen og selvforkælelsen til helt nye højder med et stort udvalg af lokale, regionale og internationale behandlinger, massager mm.

For de aktive tilbyder hotellets dykkercenter spændende snorkel- og dykkerture til for eksempel Mnemba området og nogle af de mange velbevarede koralrev omkring Zanzibar. Ligeledes kan resortet være behjælpelige med udflugter til Jozani Forest, hvor man kan se den røde Columbus abe, eller en kokkeskole, hvor I kan lære om de lokale krydderier og råvarer.

Efter en lang dag på stranden, under havoverfladen, på revet eller i vandkanten kan I passende slutte dagen af med en forfriskning i resortets populære strandbar med suverænt udsyn til stranden og vandet. Samme udsigt kan I nyde fra en af hotellets restauranter, der serverer lokale specialiteter og internationale favoritter til lyden af bølgernes brusen tilføjet en kølig brise.

AMP 86132

I kan lige nå en sidste dukkert i Det Indiske Ocean eller hotellets pool, inden det er ved at være tid til at sige farvel til Zanzibar. Chaufføren henter jer på hotellet, og kører jeg til lufthavnen i god tid til check-in.

Det bedste af Zanzibar

 • Bo centralt i Stone Town i gåafstand fra alle seværdighederne
 • Gå på opdagelse på Stone Towns historiske markeder
 • 4 nætter på dejligt 3+ stjernet hotel på vestkystens bedste strand
 • 5 nætter på lækkert 4-stjernet resort på østkysten
 • God tid til afslapning, snorkling og dykning på Zanzibar
 • Inkl. fly og transport + alle hoteller med halvpension

kr. 14.300,-

15 dage fra kr. 14.200,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 21. apr 2021

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flybillet fra Danmark til Zanzibar - t/r
 • Lufthavnsskatter og flyafgifter
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Stone Town
 • 3 nætter i Stone Town på Maru Boutique Hotel i Queen room inkl. morgenmad
 • Transfer fra hotel i Stone Town til hotel ved Kendwa
 • 4 nætter ved Kendwa Beach på Kendwa Rocks Beach Hotel i Standard Room inkl. halvpension
 • Transfer fra hotel i Kendwa til hotel ved Mapenzi
 • 5 nætter ved Mapenzi Beach på Ocean Paradise Resort & Spa i Standard Garden room inkl. halvpension
 • Transfer fra hotel ved Mapenzi til lufthavn
 • NB: Mulighed for opgradering til all inclusive på Ocean Paradise Resort & Spa kr. 1.600,- pr. person

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Tanzania (USD 50 pr. pers)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de anførte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Selvvalgte ekstrature
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr.  195,- pr. person)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Zanzibar eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os