Pwani Mchangani

Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Pwani Mchangani

Pwani Beach
Pwani Global View
Pwani Deluxe Garden With Ocean View
Pwani Garden & Beach
Pwani Garden & Beach Bis
Pwani Global View Bis
Pwani Global View 3
Pwani Main Pool
Pwani MAIN Picture
Pwani Snackbar
Pwani Spa
Pwani Cook
Pwani Main Restaurant Exterior
Pwani Beach
Pwani Global View
Pwani Deluxe Garden With Ocean View
Pwani Garden & Beach
Pwani Garden & Beach Bis
Pwani Global View Bis
Pwani Global View 3
Pwani Main Pool
Pwani MAIN Picture
Pwani Snackbar
Pwani Spa
Pwani Cook
Pwani Main Restaurant Exterior

Et All Inclusive eventyr I uforglemmelige omgivelser

Gemt inde mellem høje palmer, grønne træer samt farverige blomster og med Det Indiske Oceans turkisfarvede vand og Pwani strandens kridhvide sand som nærmeste nabo, ligger det femstjernede, Neptune Pwani Beach Resort & Spa. Udefra kan I kun skimte de høje Makuti palmetage på resortets bygninger, men går I tættere på, finder I en sand oase af et femstjernet resort, hvor tempoet er lavt og stemningen afslappet. 

Neptune Pwani Beach Resort & Spa – afslappet luksus

De 170 værelser på Neptune Pwani Beach Resort & Spa ligger fordelt ud over resortets imponerende have i en række spektakulære bungalows. Der er fire værelser i hver bungalow, to i stueetagen med direkte udsyn til haven samt to på første sal med delvis udsyn til Det Indiske Ocean mellem palmerne. Byggestilen er tro mod den traditionelle arkitektur på Zanzibar og de klassiske makuti palmetage er med til at skabe en helt speciel stemning. Der er god plads mellem de enkelte bygninger og udsigten fra både stue- såvel som første etage til havens palmer, grønne træer og farverige blomster er med til at understøtte fornemmelsen af, at I bor i en hyggelig lille landsby. Ligeledes er indretningen af værelserne tro mod Zanzibars kulturer og traditioner, både de historiske og de mere moderne. En smagfuld blanding, der er med til at skabe en meget afslappet ramme for jeres ophold.

Et simpelt stisystem fører jer gennem haven og forbinder jeres værelser med resortets forskellige faciliteter, restauranter og to skønne store pool-områder samt naturligvis stranden. Solsenge er til rådighed og de står i skyggen mellem palmerne eller i strandkanten med udsyn til det krystalklare Indiske Ocean. Der er fuld service, så I behøver ikke medbringe håndklæder fra værelset, og trænger I til forfriskninger er den nærmeste pool-bar eller restaurant altid indenfor kort afstand.

Neptune Pwani Beach Resort & Spa har et bredt udvalg af glimrende restauranter, der har specialiseret sig i flere internationale retninger. Så hvad enten I er til krydrede indiske retter, friske thai retter, italienske specialiteter eller lækker seafood, er der noget for enhver smag. Den inkluderede morgenmad og frokost kan I nyde i resortets ”main restaurant”. Disse måltider serveres altid som buffet, mens I kan bestille plads i de fem andre restauranter, hvis I ønsker á la carte til middagen. 

Er det ikke nok at slappe af på en solseng under palmerne langs med stranden, har I mulighed for at forkæle jer selv yderligere med et besøg i resortets eget spaafsnit, Earth & Rain. Her tilbyder det erfarne personale en bredt vifte af massager og skønhedsbehandlinger med udgangspunkt i asiatiske og regionale teknikker og traditioner.

En gåtur langs den kilometerlange og palmebeklædte strand kan varmt anbefales, og for de morgenfriske er der mulighed for at opleve kombinationen af en spektakulær solopgang og en næsten øde strand. Det er ret stor forskel på tidevandet ved Pwani, så I har også mulighed for at opleve et af naturens egne fænomener helt tæt på.

For de mere aktive tilbyder resortet en række vandsportsaktiviteter som eksempelvis leje af havkajak eller vindsurfing. Det kunne også være en udflugt til den nærliggende by eller en dagstur til hovedstaden, Stone Town, hvis historiske gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens naturarv.

Zanzibar er et sandt paradis for jer, der gerne vil gå på opdagelse under havets overflade, hvad enten I er til snorkling eller decideret dykning. Neptune Pwani Beach Resort & Spa har et samarbejde med et af de bedste lokale dykkercentre med velkvalificerede og dygtige instruktører, der kan tage jer på uforglemmelige oplevelser ved nogle af de mest interessante dive sites og koralrev rundt om på Zanzibar.

Sådan bor I

På Neptune Pwani Beach Resort & Spa, bliver I som udgangspunkt indkvarteret i et af deres dejlige Deluxe Double Rooms (55 kvm). Indretningen er en fin kombination af det klassiske Zanzibar, hvor træ, lerklinede, kølige, gulve og tæpper er traditionelle elementer samen med okkerfarvede vægge. Møbleringen er ligeledes helt traditionelle og I har et skrivebordsarrangement, et skab samt et par stole og en mindre sofa til rådighed. Sammen med den store romantisk dobbeltseng/himmelseng eller to separate enkeltsenge er det med til at skabe en afslappende ramme om jeres ophold og en afslappet stemning med et eksotisk aftryk. Fra værelset er der adgang til en skøn, møbleret altan, hvor I kan sidde i skyggen og nyde en kop kaffe eller et glas vin med udsyn til palmer og blomster i den store frodige have. 

Værelset har ligeledes et dejligt stort og lyst badeværelse med bruseniche, gratis toiletartikler, hårtørrer samt morgenkåbe.

Alle værelser har moderne faciliteter såsom safety box, kaffe- og te faciliteter, TV, Aircondition, minibar, myggenet samt naturligvis room service.

Rejser I sammen som familie vil I have mulighed for at få arrangeret en ekstra seng.

Neptune Pwani Beach Resort & Spa benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0  meter

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  6

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  Ca 50 minutter med bil

Ocean Paradise Resort

Pwani Mchangani

Ocean Paradise Resort, Zanzibar
Ocean Paradise Resort, Zanzibar
G0023169
Ocean Paradise Resort - Hotellet ligger lige ud til Det Indiske Ocean og en skøn hvid sandstrand
All Rooms Interior 3
På Ocean Paradise Resort bor I i det hyggelige Standard Garden Room-værelse
All Rooms Interior1
Værelset har en skøn, skyggefuld og rummelig balkon med udsigt til hotellets dejlige have og resten af resortet
ATM 8168
Standard Superior Garden Rooms
AMP 86132
Ocean Paradise Resort - Hotellet ligger i smukke og grønne omgivelser
AMP 8643
Ocean Paradise Resort - Her kan I nyde naturen og slappe helt af
AMP 8609
Omkring hotellets pool kan I nyde roen, slappe af og komme helt ned i gear
Pool1
Ocean Paradise 21
I har også mulighed for at deltage i nogle af hotellets aktiviteter
Beach
Hotellet ligger lige ud til en lang hvid sandstrand
Ocean Paradise Resort, Zanzibar
G0023169
All Rooms Interior 3
All Rooms Interior1
ATM 8168
Standard Superior Garden Rooms
AMP 86132
AMP 8643
AMP 8609
Pool1
Ocean Paradise 21
Beach

Dejligt strandresort ved Pwani Mchangai

Ocean Paradise Resort & Spa ligger helt ud til det indbydende azurblå Indiske Ocean på den brede og kridhvide sandstrand, Mapenzi Beach. Hotellets 98 værelser er indrettet i en hovedbygning samt en række traditionelle hytter med det klassiske makuti palmetag, som ligger fordelt ud over resortets store frodige have. Atmosfæren er dejlig afslappet, hvilket gør resortet populært blandt både par og familier.

Omkring pool-området ligger en af resortets restauranter, Jahazi Restaurant, der serverer forskellige lokale såvel som internationale retter og eftersigende de bedste pizzaer på Zanzibar. Der er ligeledes mulighed for at spise á la carte i Ocean Restaurant, hvorfra I kan nyde udsigten over resortets have og Det Indiske Ocean. Drømmer I om lækkert friskfanget seafood og bølgernes brusen i baggrunden, skal I vælge Mawimbi Restaurant, der ligger helt ud til stranden. Resortet har ligeledes et par velassorterede barområder.

Ønsker I den ultimative forkælelse er der mulighed for at overgive sig til det professionelle team i hotellets eget spaafsnit. Udvalget af healende behandlinger og forskellige former for massage er bredt og dækker over regionale såvel som internationale teknikker, så der skulle være mulighed for at få alle behov dækket.

Snorkling og dykning er populært på Zanzibar og ture til de fremragende lokale rev og dive sites arrangeres bedst igennem resortets eget dykkercenter. Resortet kan ligeledes være behjælpelig med udflugter til eks. Stonetown.

Sådan bor I:

På Ocean Paradise Resort & Spa er standard-værelserne fordelt i en to-etagers bygning i traditionel afrikansk stil. I bliver indlogeret i et af de hyggelige Standard Garden rooms (49 kvm), der er indrettet i lyse farver og moderne klassiske træmøbler. Her får I med andre ord både et strejf af historien samt det moderne Tanzania med lyse gulve og vægge på de rummelige værelser.

Fra værelset har I direkte adgang til en skøn, skyggefuld og rummelig balkon med udsigt til hotellets dejlige have og resten af resortet. Her kan I passende sidde i skyggen og nyde en forfriskning, læse en bog eller blot slappe af.

Værelset har et moderne og rummeligt badeværelse i lyse farver med gratis toiletartikler og hårtørrer samt en separat bruseniche.

Alle værelser har moderne faciliteter såsom safety box, kaffe- og te faciliteter, TV, Aircondition, minibar, myggenet samt naturligvis room service.

 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  50 minutter i bil