Mandarina Seaside
5 restauranter i Isla Holbox

5 anbefalesværdige restauranter i Isla Holbox

Til trods for byens beskedne størrelse er der mange små restauranter på Isla Holbox. Her er der en overflod af frisk fisk og skaldyr, der tilberedes efter klassisk mexicansk opskrift på grillen, som ceviche eller i lækre tacos. Guacamolen er mageløs, så den er svær at komme uden om, hvis I lige skal have en snack og en kold øl, mens I venter på maden. Derudover er der på menukortene et godt udvalg af mexicanske retter og for den sags skyld også internationale. Så får man brug for lidt afveksling, så kan I altid finde et sted, hvor I kan få en god gang pasta, en steak eller en pizza. Her er hummerpizzaen en lokal specialitet. Helt generelt vil I opleve, at I får god mad til meget rimelige penge.

Herunder følger et par forslag til restauranter, som kunne være et besøg værd, når I befinder jer på Isla Holbox.

Restaurant Big Fish

Fantastiske retter med fisk og skaldyr

Big Fish

En virkelig hyggelig restaurant med god betjening. Her får I – som navnet lader antyde – virkelig god fisk og skaldyr. Råvarerne er friske, og retterne er lækre. Vi holder meget af deres tacos og deres ceviche, men helt generelt er maden fantastisk god. Og skulle der være optaget, så snup en kold øl i nærheden og vent på, at der bliver et bord ledigt. Det er det hele værd. En restaurant, der nemt kan tåle en gentagelse de kommende aftner.

Restaurant Taco Queto

Øens bedste lille restaurant

Tacoqueto Holbox Taco Restaurant

En lille og enkel udendørsrestaurant med røde plasticstole og -borde. Den ser ikke ud af noget særligt, men restauranten har et virkelig godt, traditionelt mexicansk køkken. Taco Queto er populær blandt både turister og lokale. Priserne er lave, og maden er god og hjemmelavet. De serverer ikke øl, så dem skal I selv tage med. Hvis I er til vand eller sodavand, kan de købes i restauranten. Prøv deres tacos og deres quesadillas. De er så lækre.

Casa de Asadores Martin & Santos

Bøf i verdensklasse

Casa De Asadores Martin Og Santos

Hvis I drømmer om en virkelig god steak, så er det Casa de Asadores Martin & Santos, I skal besøge. Her tilbereder de store, møre steaks efter bedste latinamerikanske tradition og serverer dem på store trætallerkener med håndskårne pomfritter og grillede grøntsager. Og så kan I få argentinsk rødvin til maden, hvis I har lyst – eller en dejlig kold øl. De laver for øvrigt også en super god burger.

Mandarina Seaside Restaurant

Frokost i strandkanten

Mandarina Seaside

Denne restaurant ligger i forbindelse med det lille hotel, Casa Las Tortugas. Restauranten ligger nærmest i strandkanten med en fantastisk udsigt og atmosfære. Her kan I nyde en let frokost eller spise aftensmad med udsigt til havet. Stedet har et alsidigt menukort, der varierer fra mexicanske klassikere over sushi til lækre salater og friske pastaretter. Derudover laver de nogle gode drinks.

El Hornito Argento

Pizza i topklasse

El Hornito Argento

En lille argentinsk restaurant med ganske få borde inde og lidt flere ude. Indenfor er der billeder på væggen af de store argentinske fodboldspillere Messi og Maradona og en muret pizzaovn i hjørnet, sender duften helt ud i gaden. På El Hornito Argento serverer de uden sammenligning en af de bedste pizzaer, I får i Mexico. Det er billigt, og I kan får både øl og vin til maden.

HM Paraiso Del Mar 87

14

dage

NYHED!

Playa del Carmen og Isla Holbox
  • 7 nætter på 4-stjernet hotel i Playa del Carmen
  • Hyggelig badeby med god stemning og flotte strande
  • Mange gode udflugtsmuligheder til lands og til vands
  • 5 nætter på 4-stjernet strandresort på Isla Holbox
  • Ægte mexicansk charme og strandliv på Isla Holbox
  • Prisen inkluderer flyrejse, transport, hotel og morgenmad

Fra kr. 10.550

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn