CASA SANDRA HOTEL ALTA 17.12.2015 69 2000X905
Playa del Carmen og Isla Holbox Pakken inkluderer fly, hoteller, privat transport og morgenmad
Se galleri

Playa del Carmen og Isla Holbox

  • 7 nætter på 4-stjernet hotel i Playa del Carmen
  • Hyggelig badeby med god stemning og flotte strande
  • Mange gode udflugtsmuligheder til lands og til vands
  • 5 nætter på 4-stjernet strandresort på Isla Holbox
  • Ægte mexicansk charme og strandliv på Isla Holbox
  • Prisen inkluderer flyrejse, transport, hotel og morgenmad

14 dage fra kr. 10.450,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 24. apr 2021

HM Playa Del Carmen 39
HM Paraiso Del Mar 87 (1)

Kort om rejsen

Oplev stemningen og de flotte strande i Playa del Carmen. Besøg mayaernes gamle kongeby Chichén Itza, svøm rundt i underjordiske klippehuler og nyd atmosfæren i den gamle kolonitidsby Valladolid. Efter en uge med strandtid og oplevelser i Playa del Carmen går turen til Isla Holbox. Øen er en overset perle med ægte mexicansk charme og vidtstrakte naturstrande.

Rejseplan

I den stemningsfulde badeby Playa del Carmen får I smukke strande og byliv med masser af restauranter og butikker. Her tilbringer I 7 nætter på et godt 4-stjernet hotel, der ligger tæt på stranden og byens restauranter og butikker. Får I lyst til at krydre badeferien med oplevelser, så er der et væld af muligheder. I kan besøge inkaernes gamle kongeby Chichén Itza, svømme rundt i underjordiske klippehuler, tage på snorkeltur og opleve et farverigt mylder af fisk på koralrevene eller gå på opdagelse i de brolagte gader i kolonitidsbyen Valladolid. Og meget, meget mere.

Fra Playa del Carmen går turen til Isla Holbox. En lille overset perle af en ø, der af en eller anden grund endnu ikke er dukket op på turisternes radar. Det er nærmest umuligt ikke at falde pladask for øens autentiske charme og smukke natur, og når I stiger af færgen, fornemmer I med det samme, at her leves livet i et meget fornuftigt tempo. Man tager sig selv I at smile bredt, når man går rundt i de sandede gader, der kantes af huse i alskens farver. Det her er et lille stykke paradis. Og her skal I tilbringe 5 nætter i smukke, rustikke omgivelser på det 4-stjernede strandresort, Villas HM Paraiso del Mar

I rejser fra Danmark med kurs mod Cancun i Mexico. Flyrejsen er typisk med en mellemlanding undervejs og der bliver serveret mad og drikke. Om aftenen samme dag ankommer I til Cancun Lufthavn. Her venter jeres chauffør på jer i ankomsthallen. Fra lufthavnen tager det kun omkring en time at køre til hotellet i Playa del Carmen. Her indlogeres I for 7 nætter på det 4-stjernede Hotel HM Playa del Carmen, der ligger tæt på både strand, butikker og restauranter.

Playa del Carmen er en hyggelig badeby, der ligger på den mexicanske østkyst også kendt som Riviera Maya. Det er her man finder nogle af de flotteste strande i Mexico. En af dem ligger ved Playa del Carmen. Stranden er kilometerlang, sandet er kridhvidt og vandet turkisblåt. Det er som taget ud af et postkort. Rundt omkring på stranden er der beach clubs, hvor man kan leje liggestole og parasoller og få sig en kølig drink. I kan læse lidt mere om strand- og bylivet i Playa del Carmen her.

Playa del Carmen har et væld af gode restauranter fra de små lokale spisesteder med borde på stranden til de internationale restauranter på byens hovedstrøg. Fra jeres hotel har I har let adgang til det hele. I bor dejligt centralt og i kort gåafstand til både strand, butikker og restauranter.

Her kommer et par tips til nogle af de restauranter i Playa del Carmen, som vi holder af. Og skal badeferien krydres med oplevelser, så er der mange fine udflugtsmuligheder fra Playa del Carmen. Både til lands og til vands. Læs vores anbefaling til udflugter i Playa del Carmen og omegn.

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet og kører nordpå mod færgelejet i Chiquilla. Herfra er der kun 25 minutters sejlads til Isla Holbox, men det er reelt som at komme til en helt anden verden. Øen er endnu ikke dukket op på turisternes radar, så derfor har Isla Holbox en autentisk mexicansk charme og en ganske særlig atmosfære, som gør det svært ikke at falde pladask for øen og dens indbyggere.

Øen er uden biler. Der er fredfyldt, og det er fantastisk hyggeligt at gå en tur ned gennem de sandede gader, der kantes af små lave huse i alle mulige farver. De lokale hilser med et smil og et ”Hola!”, når man møder dem i den lille by. Og så er der bare noget ganske særligt ved stemningen, når man om aftenen sidder i skjorteærmer på en af de små restauranter og får god hjemmelavet mad og et par kolde øl, mens der småsnakkes ved de andre borde og lidt mexicansk musik kan anes i baggrunden. Det er oplagt at leje en cykel og trille lidt rundt på øen, der har et væld af smukke strande.

 

Hvis I har lyst til at læse lidt mere om restauranter og seværdigheder på Isla Holbox, så læs vores artikel Fem fine oplevelser på Isla Holbox. Isla Holbox er også et af de bedste steder i Mexico at opleve hvalhajer – Læs mere om den oplevelse her.

 

På Isla Holbox indlogeres I for 5 nætter på det skønne 4-stjernede HM Villas Paraiso del Mar. Det er et virkelig hyggeligt hotel, der ligger helt ned til stranden. Stemningen på hotellet er som stemningen på Isla Holbox: Afslappet, hyggelig – ja, nærmest hjemlig. Så det er meget let at føle sig hjemme og godt tilpas på Villas HM Paraiso del Mar. Personalet er smilende og imødekommende og servicerer gæsterne på en dejlig personlig facon. Omgivelserne er smukke. Hotellet er opført i mexicansk bungalowstil med hvidkalkede huse med stråtag, rå træbjælker og skyggefulde verandaer. Det er nærmest som at være i sommerhus. Et rigtig lækkert sommerhus.

I dag er det farvel til Mexico for denne gang. Fra Isla Mujeres sejler I med båd til fastlandet og herfra kører I med bil op til lufthavnen i Cancun. På flyrejsen til Danmark flyver I henover natten, og der serveres derfor både aftensmad og morgenmad ombord.

Om morgenen eller formiddagen ankommer I til Danmark efter en skøn badeferie krydret med oplevelser.