Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
ELLA - området omkring Ella indbyder til vandreture i alle sværhedsgrader, Check Point Travel

"Alt kunne lade sig gøre" - at rejse på Sri Lanka med privatchauffør

else-7.jpg
Elsebeth Birkler med chaufføren ved navn Laiden
else-1.jpg
"Vi kørte i en fin Toyota med læderindtræk og det hele"

"Det var pragtfuldt at rejse med egen chauffør". Sådan siger Check Point Travel-kunden Elsebeth Birkler om sin oplevelse på en rundrejse på Sri Lanka. For hende var det fantastisk at opleve den frihed, det gav at have egen bil og chauffør. "Alt kunne lade sig gøre", siger hun.

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Elsebeth Birkler var i vinteren, 2018 på rundrejse med Check Point Travel på Sri Lanka sammen med sin mand, Georg. Elsebeth har rejst meget i sit liv og har oplevet mange spændende steder og rejseformer. Da hun kom hjem fra rejsen til Sri Lanka, var hun dog mere end almindeligt begejstret for at have rejst med privatchauffør, og hun har været så flink at dele sin begejstring med os.

"Det gav en enorm frihed at have chauffør. Vi kunne lige, hvad vi ville, og der var ingen at diskutere med. Det var så dejligt."

Pragtfuldt at rejse med privatchauffør

Det var en særlig oplevelse for Elsebeth at have sin egen chauffør, og hun nød, at han var så positivt indstillet - og var lydhør overfor deres ønsker og behov.

"Der var venlighed, smil og ingen brok. Det hele kunne lade sig gøre. Han spurgte for eksempel pænt, om vi var klar til at køre klokken 7:30 fra et hotel næste morgen. Og da vi sagde, at det var lidt for tidligt for os, så tilpassede han efter det."

else-2.jpg
Elsebeth med manden Georg
else-6.jpg
Elsebeth og Georg i højlandet

4 dage i himmerige

Rundrejsen på Sri Lanka sluttede med nogle dages strandferie i Koggala - "4 dage i himmerige", som Elsebeth udtrykker det. Her kom deres chauffør med tips til, hvad de kunne opleve: 

"I skal tage en tuk-tuk og køre der og der hen. Vi fulgte hans råd og fik oplevelser, vi sent glemmer og mødte de lokale." 

Vil huske chaufføren, humoren og deres "ping pong"

Elsebeth vil huske deres chauffør som en vigtig del af deres rejse til Sri Lanka.

"Turen havde ikke været den samme uden ham. Han var fantastisk. Han var et fint menneske, han jokede og havde humor, og vi havde en god "ping pong" - og så kunne vi spørge ham om alt."

Rejs med jeres egen privatchauffør

Elsebeth har allerede bestilt deres næste rejse hos Check Point Travel - det bliver en rundrejse i Vietnam - også med egen chauffør.

Ønsker I lignende oplevelser, som Elsebeth har haft på rundrejse på Sri Lanka, så bestil et tilbud hos os. Vi kvitterer med et godt tilbud.

Bestil et tilbud