Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
fort-myers-7777.jpg

Besøg ø-paradiset på Floridas vestkyst: The Beaches of Fort Myers and Sanibel

The Beaches of Fort Myers and Sanibel er et skønt og solrigt område ved Floridas sydvestkyst. Her kan du nyde dejlige strande, afslappet stemning, og de mange spændende muligheder for en aktiv ferie.

I det sydvestlige Florida ligger den skjulte perle The Beaches of Fort Myers and Sanibel. Det er et område bestående af hundredevis af øer. De større øer nås med bil, mens andre nås med båd eller vandfly.

Her kan du bade, ro kajak, snorkle blandt søkøer, fiske, cykle eller tage på delfinsafari. 

The Beaches of Fort Myers and Sanibel-området er kendetegnet ved mange små samfund, beliggende ud til havet. Indbyggerne selv kalder området "det gamle Florida", og der kan være noget om snakken. Her er i hvert fald en yderst behagelig og rolig atmosfære. Naturen er smuk og inviterer til en aktiv ferie.

bananaLady_2.jpg

Oplev charmerende Fort Myers

Fort Myers Beach ligger på den nordlige spids af Estero Island lige udenfor byen Fort Myers. Herfra kan du se udover øen Sanibel og den Mexicanske Golf - og fastlandet til den anden side.

Stranden i Fort Myers er en af områdets bedste, og minder om de hvide strande, man finder i Caribien. Det rolige vand og hvide puddersand er en af grundene til, at Fort Myers Beach er særligt populær blandt familier med børn.

I Fort Myers er der lidt mere liv og stemning end på de mere rolige øer Sanibel og Captiva. I hjertet af Fort Myers Beach kan du for eksempel besøge Times Square, hvor der findes et udvalg af restauranter, butikker og barer. Især om aftenen er her masser af stemning og atmosfære her.

Når du bor i Fort Myers Beach har du samtidig et godt udgangspunkt for at besøge andre af de spændende steder i The Beaches of Fort Myers and Sanibel.

Fort myers beach times square.jpg (1)

Besøg idylliske Sanibel

Sanibel er en såkaldt barriereø, der ligger som en 3,2 kilometer lang barriere ud for Fort Myers ved Floridas sydvestlige kyst. Øen er kendt for sin afslappede og idylliske atmosfære, og de mange lokale restauranter på øen er velbesøgte af både lokale og besøgende.

Sanibel kan også bryste sig af at have en af verdens bedste strande. I følge National Geographic er Bowman's Beach nemlig fantastisk, og desuden er den et fænomenalt sted at samle sjældne muslingeskaller. 

Øen byder også på hele 35 kilometer cykelsti, så det er let at komme omkring og opleve øens flotte natur. Og den er faktisk ganske unik. På Sanibel finder man nemlig blandt andet USA's største mangrove-økosystem, der er hjemsted for hundredvis af forskellige arter af blandt andet fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Mange af dyrene kan du opleve tæt på i nationalparken J.N. "Ding" Darling Wildlife Refuge, hvor du kan køre rundt i bil, sejle i kano, eller cykle - og på den måde opleve mange af de spændende dyr. Her findes også spændende guidede ture, du kan tage med på.

Sanibel Island_Lee County_Florida_011019_011_Web72DPI.jpg (1)

Nyd en ferskenfarvet solnedgang i The Beaches of Fort Myers and Sanibel

En dejlig solskinsdag på Sanibel Island får den perfekte afslutning, når du står med en kølig drink i hånden og ser dagens sidste solstråler farve himlen i orange og lyserøde farver, mens den går ned over Den Mexicanske Golf.

Du kan for eksempel nyde dette syn fra Blind Pass Beach, hvor Captiva og Sanibel mødes, eller du kan bestille et bord på Lighthouse Cafe i nærheden af Sanibel Lighthouse. Endelig kan du også tage en aftenspadseretur langs Sanibel Causeway, der er en fire kilometer lang bro, som forbinder Fort Myers og Sanibel, og nyde solnedgangen fra broen. 

DJI_0302.jpg (1)

Om The Beaches of Fort Myers and Sanibel

The Beaches of Fort Myers and Sanibel er det samlede turistråd for Fort Myers, Fort Myers Beach, øerne Sanibel og Captiva, Bonita Springs, Estero, Cape Coral, Pine Island, Boca Grande, Outer Islands, Nordlige Fort Myers og Lehigh Acres.

Destinationen er oplagt at kombinere med andre destinationer i Florida som fx Miami eller Orlando, der blot ligger to til tre timers kørsel væk.

98afa639-77ff-468d-86f0-88ce9d6ccae1.png

Besøg The Beaches of Fort Myers and Sanibel

Herunder kan du se et udvalg af Check Point Travels rejser til Florida, hvor du kan besøge The Beaches of Fort Myers and Sanibel.

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dage
Det bedste af Florida
  • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvide strande i badebyen Madeira Beach
  • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
  • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
  • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 9.900

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Læs mere