Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Bo i naturreservatet Pu Luong

Pu Luon Retreat

Placeret på en skråning midt imellem rismarker og bambusskov med udsigt ud over noget af det smukkeste natur i det nordlige Vietnam, ligger det hyggelige Pu Luong Retreat, hvor I skal bo de næste par dage. Hotellet er bygget efter lokale forskrifter og materialer så det fremstår meget autentisk. Absolut en perle, der skal opleves. Området ser kun ganske få turister, men kan beskrives som et mikrokosmos af hele Nordvietnam med de mange fantastiske naturoplevelser det indeholder.

Puluong_retreat_Vietnam_pool6.jpg

Tag på vandreture

Snør vandreskoene og drag på en spændende 3 timers vandretur. En lokal engelsktalende guide vil tage jer med ud gennem rismarkerne til den nærliggende landsby, Uoi, hvor I vil blive informeret om livets gang på landet i Vietnam og møde repræsentanter fra de lokale etniske minoriteter. Der vil blive fokuseret på områdets landbrug, der følger helt klassiske metoder, skolegang, udvikling og naturligvis Pu Luongs etniske sammensætning. Naturligvis vil der også være god tid til at nyde det spektakulære landskab som er med til at gøre Pu Luong unikt.

Tilbage på hotellet kan I hvile benene og nyde en velfortjent kold øl i den hyggelige restaurant med en usammenlignelig panoramaudsigt, inden middagen bliver serveret. Alternativt kan I slappe af i hotellets infinity pool, der oprindelig var en fiskedam.

Puluong_retreat_Vietnam_landscape17.jpg

Cham floden

Tag på en kort køretur ud til Cham-floden, hvor I efter en kort gåtur vil komme forbi de traditionelle bambusvandmøller. Disse vandmøller bringer vand fra floden op i nogle bambus akvædukter og videre ud på rismarkerne, så disse altid holdes våde. 

PU LUONG - Bambus-vandmøller bringer vand fra floden og op i rismarkerne via sirligt anlagte vandingskanaler.

Efter en kort introduktion, står lokale fiskere står klar til at tage jer med ud på en sejltur ned ad floden med deres traditionelle bambusflåder. I kan læne jer tilbage og nyde turen, samtidig med at I langsomt glider gennem det smukke landskab og ser flere eksempler på de spektakulære bambus vandmøller.

Ved frokosttid returnerer I til hotellet, hvor maden står klar i restauranten. 

Puluong_retreat_Vietnam_restaurant3.jpg

Du kan opleve Pu Luong Retreat på vores rejse til det autentiske Vietnam.