NINH BINH - Imellem oplevelser og udflugter i Ninh Binh Kan I tage en dukkert i hotellets flotte pool.
Det-autentiske-vietnam---hero-desktop.jpg
PU LUONG RETREAT - Fra poolen på Pu Luong Retreat kan I se ud over maleriske bjerglandskaber.
HA LONG - De fantastiske oplevelser fortsætter med minicruise på Ha Long-bugten.
HANOI - Rejsen begynder i Hanoi blandt gadehandlere og knallerter.
MAI CHAU - Fra Hanoi går turen til de frodige dalstrøg i Mai Chau.
PU LUONG - Bambus-vandmøller bringer vand fra floden og op i rismarkerne via sirligt anlagte vandingskanaler.
NINH BINH - Jeres hotelværelse på Emeralda Resort er lyst og rummeligt.

Det autentiske Vietnam

 • Livlige gader og smukke templer i Hanoi
 • Rismarker og landsbyliv i Mai Chau-dalen
 • Bambusskove og vandreture i Pu Luong
 • Klippeformationer og verdensklasse i Ninh Binh
 • 3-dages krydstogt på den eventyrlige Ha Long-bugt
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

15 dage fra kr. 14.450,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 20. maj 2021

Rejseplan

På denne rejse har vi nøje kombineret nogle af Vietnams mest autentiske og smukkeste egne med en række helt unikke hoteloplevelser.

LANDLIV - I det nordlige Vietnam og i Mai Chau kan I bo på landet. Helt ude mellem bøndernes marker. Cykel- og vandreture giver indblik i deres liv og dagligdag, Check Point Travel

Rejsen kort

På denne rejse har vi nøje kombineret nogle af Vietnams mest autentiske og smukkeste egne med en række helt unikke hoteloplevelser.

I starter i charmerende Hanoi, hvor gastronomiske oplevelser står i kø på byens herlige gadekøkkener og stemningsfyldte restauranter. Gå på indkøb i det historiske centrums spændende handelsgader eller slap af i en af byens mange parker, mens de lokale dyrker Tai Chi eller spiller badminton.

Tag på cykeltur og vandretur med en engelsktalende lokalguide til de små landsbyer i Mai Chau dalen. Mød de lokale i øjenhøjde. Få et indblik i livet på landet og mærk roen. Midt i de smukke bjerglandskaber ligger Mai Chau Eco Lodge, der på mange måder kombinerer det traditionelle med det luksuriøse. De fantastiske naturoplevelser fortsætter i Pu Luong, hvor I besøger små landsbyer og sejler på Cham-floden. Endnu engang bor I spektakulært med udsigt over bjerge og rismarker direkte fra jeres værelse.

De imponerende klippelandskaber i Ninh Binh omgiver jeres dejlige hotel, Emaralda, hvorfra I kan sejle på snørklede floder til Tam Coc hulerne og cykle til små hyggelige landsbyer. I kan også vælge at slappe af ved poolen og nyde en gang massage i den skønne spa. På Ha Long-bugten får I rige muligheder for flere unikke naturoplevelser. I kommer på 3-dages cruise mellem de dramatiske klippelandskaber og oplever flydende fiskerlandsbyer og rendyrket forkælelse ombord på den klassiske vietnamesiske junke.

Turen rundes af, hvor den begyndte - mellem velduftende gadekøkkener, stemningsfulde templer og travle handelsgader i Hanoi.

I flyver fra Danmark med kurs mod Vietnam med et flyskifte undervejs. Dagen efter ankommer I til Hanoi, hvor repræsentanter fra vores lokale rejsearrangør tager imod jer lige udenfor ankomsthallen. De kører jer til hotellet, der ligger i hjertet af Vietnams charmerende hovedstad, i gåafstand fra spændende restauranter og småbutikker. 

Praj eventuelt en cykeltaxa og bed chaufføren om at køre jer til den gamle bydel, Pho Puong. Husene er flere hundrede år gamle, og kvarteret er en sand labyrint af snørklede handelsgader. Engang var hver enkelt af disse 36 gader forbeholdt et bestemt erhverv og havde navn efter det produkt, der blev solgt: Saltgade, Nudelgade, Medicingade, Silkegade, Kurvegade….

Det er oplagt at bruge dagen på en rundtur i det centrale Hanoi, som er et møde med byens spændende historie, der strækker sig fra kejsertiden over den franske periode og frem til det moderne Vietnam, der møder den rejsende i dag. Noget af det første, man lægger mærke til er de mange brede boulevarder og smukke bygninger fra den franske kolonitid, der er medvirkende til at skabe den helt særlige stemning i Hanoi. Små søer og grønne arealer er ligeledes med til at skabe nogle tiltrængte oaser, hvor folk samles tidlig morgen og sen eftermiddag for at dyrke tai chi, spille badminton eller blot sidde i skyggen og følge livets gang.

Fra Hanoi er der cirka 150 kilometer til de frodige dalstrøg omkring Mai Chau, hvor I skal tilbringe de næste dage på det charmerende og hyggelige Mai Chau Eco Lodge. Mai Chau er en lille, hyggelig tidslomme, hvor det fortsat er muligt at få et indblik i det traditionelle liv på landet og samtidig møde nogle af Vietnams etniske minoriteter. 

Mai Chau Eco Lodge

Fremme i Mai Chau tjekker I ind på den hyggelige Mai Chau Ecolodge, hvor det vil være muligt at tage en dukkert i poolen, inden frokosten serveres. Lodgen ligger omgivet af smukke rismarker, vilde bjerge, og I mærker hurtigt den helt særlige stemning, der hersker her.

Læs mere om Mai Chau Eco Lodge

LUKSUS PÅ LANDET - Mai Chau Eco Lodge er bygget i traditionel stil og ligger omgivet af bjerge, rismarker og landsbyer. Efter dagens cykel- og vandreture er det godt at kunne forkæle sig selv med en dukkert, Check Point Travel

Det går op og ned på dagens korte vandretur til landsbyerne Xam Khoe og Buock, hvor det vil være muligt at komme tættere på de lokale og høre mere om deres kulturer, arbejdsmetoder og livets gang i landsbyen. En medbragt frokost serveres hos en af de lokale Thai familier, der har budt indenfor til en snak om hverdagen i Vietnam.

Er I heldige vil det også være muligt at stikke hovedet indenfor i den lokale skole, eller besøge et af områdets fascinerende og farvefulde markeder. 

Puluong_retreat_Vietnam_overview1.jpg

Efter morgenmaden går I til de traditionelle landsbyer Pom Coong og Lac, hvor I vil møde den etniske gruppe, white Thai. Huse på stolper bygget af træ og bambus er kendetegnende for denne gruppe af vietnamesere. 

Fra Mai Chau går turen cirka 60 kilometer sydover til naturreservatet Pu Luong. I skal bo på det autentiske og hyggelige Pu Luong Retreat midt ude i rismarkerne. 

Læs mere om hvilken oplevelse, der venter jer på Pu Luong Retreat. 

Puluong_retreat_Vietnam_bungalow_balcony1.jpg

Stå op til naturens morgenkoncert og nyd den fabelagtige udsigt fra værelset eller hotellets restaurant, hvor morgenmaden bliver serveret. I er allerede bekendte med de smukke naturscenerier omkring Pu Luong, så i dag skal I ud at opleve det hele på en lidt anderledes og mere afslappende måde samtidig med, at I får et bredere indblik i den lokale kultur og traditioner.

En kort køretur bringer jer til bredden af Cham-floden, her kan I se de unikke bambusvandmøller, der sørger for, at rismarkerne altid holdes våde. 

Her kan I læse mere om Cham-floden og Pu Luong Retreat 

NINH BINH - Smukke flade rismarker kantes af majestætiske kalkstensklipper så langt øjet rækker.

Vi lægger Pu Luongs landlige idyl bag os og kører mod Ninh Binh. Byen ved den Røde Flods delta, var tidligere en meget strategisk position for de vietnamesiske magthavere, og i området omkring byen ligger flere historiske seværdigheder.

Landskabet ændrer sig på dramatisk vis og snart brydes de smukke flade rismarker af majestætiske kalkstensklipper så langt øjet rækker. Nogle kalder området omkring Ninh Binh for ”Halong Bugten på land” – døm selv. Faktum er, at det enestående landskab omkring Ninh Binh for få år siden kom på UNESCOs naturarvsliste. 

Vil du læse mere om Ninh Binh, kan du gøre det her

Vi anbefaler, at I spiser godt her til morgen, for I får brug for lidt ekstra energi, hvis I vælger at leje en cykel og tage på opdagelse i det skønne landskab omkring Ninh Binh. I kører gennem rismarker og små landsbyer, besøger nogle af områdets mange templer eller katolske kirker og benytter lejligheden til at gå på det lokale marked. Ved landsbyen Vuon Thi kan I følge de lokales arbejde i marken og få et indblik i de klassiske teknikker i forbindelse med risdyrkning og fiskeri eller måske kigge indenfor i den lokale skole.

Læs mere om Ninh Binh

0d571d6110939382b1ce7f03f33d8ddb (1).jpg

Hvis I er mætte af oplevelser, så brug eventuelt dagen på at slappe af på hotellet og nyd de herlige faciliteter.

Spa-afdelingen har et stort udbud af skønne behandlinger, og poolen er perfekt til at køle lidt af.

Det er tid at tage afsked med charmerende Ninh Binh. I bliver hentet af en shuttlebus ved jeres hotel og kører gennem opdyrkede landskaber og kulbyerne mod øst til et af denne rundrejses mest markante højdepunkter, den sagnomspundne Ha Long-bugt. Ved kajen byder kaptajnen og besætningen ombord på den traditionelle vietnamesiske junke jer velkommen. Forude venter et uforglemmeligt cruise blandt bugtens hundredvis af mytiske kalkstensbjerge. 

Læs mere om overnatning i en junke på Ha Long Bay

Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

Ha Long-bugten er som taget ud af et eventyr, når morgendisen letter, og de mange klippeformationer langsomt kommer til syne rundt om junken. Stå tidligt op, tag en kop friskbrygget kaffe i hånden, find en stol på dækket og nyd det spektakulære skue. Programmet kan variere en smule, og der vil ofte være valgmuligheder. I skifter til en mindre båd og sejler igennem en af områdets små tidevandskanaler, der fører ind til skjulte verdener i øernes indre. I disse uspolerede økosystemer kan I nogle gange opleve aber, næsehornsfugle, fiskeørne og småøgler.

I vågner igen til en rolig morgen på dækket af junken. I mens sejler junken stille og roligt tilbage til kajen i Ha Long. Her venter en shuttle-bus på at køre jer tilbage til hotellet i Hanoi. Lige ved Hoan Khiem søen ligger et populært vanddukketeater, der er en af Nordvietnams vigtigste kulturinstitutioner. Vanddukketeater er en nordvietnamesisk specialitet og blev tidligere brugt som underholdning ude i de små landsbyer. Ud over de legendariske fortællinger om store krigshelte, mytologiske skabninger og religiøse historier, er der fortællinger fra hverdagen i landsbyerne og lystige kærlighedshistorier.

HANOI - Rejsen rundes af i Hanoi. Nyd en kop kaffe med de lokale i byens gamle kvarter.

Det er blevet tid til de sidste indkøb i nogle af Hanois mange spændende småbutikker, inden I ud på eftermiddagen afhentes på hotellet og køres til lufthavnen for check-in på jeres hjemrejse.

Efter en dejlig rundrejse i Vietnam lander I igen i Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Hanoi t / r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi Lufthavn til hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hanoi til hotel i Mai Chau 
 • 2 nætter i Mai Chau på Mai Chau Eco-lodge**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. helpension
 • Privat transport fra hotel i Mai Chau til hotel i Pu Luong
 • 2 nætter i Pu Luong på Pu Luong Retreat**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. helpension
 • Privat transport fra hotel i Pu Luong til hotel i Ninh Binh
 • 3 nætter i Ninh Binh på Emeralda Resort***** (eller tilsvarende) i Superior Room inkl. morgenmad
 • Transport med shuttlebus fra hotel i Ninh Binh til Ha Long-bugten
 • 3 dage/2nætter Minicruise på Ha Long-bugten med Bai Tho Victory Junk på Ha Long-bugten med alle måltider og udflugter
 • Transport med shuttlebus Ha Long-bugten til hotel i Hanoi
 • 1 nat i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hanoi til Hanoi Lufthavn
 • Udflugter:
 • Udflugtspakke i Mai Chau - cykeltur, landsbybesøg, let vandring mm. med engelsktalende lokalguide
 • Udflugtspakke i Puolong - let vandring og kort flodtur med engelsktalende lokalguide

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter , drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 30 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med turistvisum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Vietnam.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Vietnam eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere

Mere om rejsen

På denne rejse har vi nøje kombineret nogle af Vietnams mest autentiske og smukkeste egne med en række helt unikke hoteloplevelser.

I starter i charmerende Hanoi, hvor gastronomiske oplevelser står i kø på byens herlige gadekøkkener og stemningsfyldte restauranter. Gå på indkøb i det historiske centrums spændende handelsgader eller slap af i en af byens mange parker, mens de lokale dyrker Tai Chi eller spiller badminton.

Tag på cykeltur og vandretur med en engelsktalende lokalguide til de små landsbyer i Mai Chau dalen. Mød de lokale i øjenhøjde. Få et indblik i livet på landet og mærk roen. Midt i de smukke bjerglandskaber ligger Mai Chau Eco Lodge, der på mange måder kombinerer det traditionelle med det luksuriøse. De fantastiske naturoplevelser fortsætter i Pu Luong, hvor I besøger små landsbyer og sejler på Cham-floden. Endnu engang bor I spektakulært med udsigt over bjerge og rismarker direkte fra jeres værelse.

De imponerende klippelandskaber i Ninh Binh omgiver Jeres dejlige hotel, Emaralda, hvorfra I kan sejle på snørklede floder til Tam Coc hulerne og cykle til små hyggelige landsbyer. I kan også vælge at slappe af ved poolen og nyde en gang massage i den skønne spa. På Ha Long-bugten får I rige muligheder for flere unikke naturoplevelser. I kommer på 3-dages cruise mellem de dramatiske klippelandskaber og oplever flydende fiskerlandsbyer og rendyrket forkælelse ombord på den klassiske vietnamesiske junke.

Turen rundes af, hvor den begyndte - mellem velduftende gadekøkkener, stemningsfulde templer og travle handelsgader i Hanoi.

HA LONG - Ha Long-bugten giver jer smuk natur og spændende møde med flydende landsbyer.
PU LUONG - Ved Pu Luong oplever I det autentiske vietnamesiske liv og landskaber.
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os