NINH BINH - Imellem oplevelser og udflugter i Ninh Binh Kan I tage en dukkert i hotellets flotte pool.
Det-autentiske-vietnam---hero-desktop.jpg
PU LUONG RETREAT - Fra poolen på Pu Luong Retreat kan I se ud over maleriske bjerglandskaber.
HA LONG - De fantastiske oplevelser fortsætter med minicruise på Ha Long-bugten.
HANOI - Rejsen begynder i Hanoi blandt gadehandlere og knallerter.
MAI CHAU - Fra Hanoi går turen til de frodige dalstrøg i Mai Chau.
PU LUONG - Bambus-vandmøller bringer vand fra floden og op i rismarkerne via sirligt anlagte vandingskanaler.
NINH BINH - Jeres hotelværelse på Emeralda Resort er lyst og rummeligt.

Det autentiske Vietnam

  • Livlige gader og smukke templer i Hanoi
  • Rismarker og landsbyliv i Mai Chau-dalen
  • Bambusskove og vandreture i Pu Luong
  • Klippeformationer og verdensklasse i Ninh Binh
  • 3-dages krydstogt på den eventyrlige Ha Long-bugt
  • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

15 dage fra kr. 13.700,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 06. jun 2019

Rejseplan

På denne rejse har vi nøje kombineret nogle af Vietnams mest autentiske og smukkeste egne med en række helt unikke hoteloplevelser.

LANDLIV - I det nordlige Vietnam og i Mai Chau kan I bo på landet. Helt ude mellem bøndernes marker. Cykel- og vandreture giver indblik i deres liv og dagligdag, Check Point Travel

Rejsen kort

På denne rejse har vi nøje kombineret nogle af Vietnams mest autentiske og smukkeste egne med en række helt unikke hoteloplevelser.

I starter i charmerende Hanoi, hvor gastronomiske oplevelser står i kø på byens herlige gadekøkkener og stemningsfyldte restauranter. Gå på indkøb i det historiske centrums spændende handelsgader eller slap af i en af byens mange parker, mens de lokale dyrker Tai Chi eller spiller badminton.

Tag på cykeltur og vandretur med en engelsktalende lokalguide til de små landsbyer i Mai Chau dalen. Mød de lokale i øjenhøjde. Få et indblik i livet på landet og mærk roen. Midt i de smukke bjerglandskaber ligger Mai Chau Eco Lodge, der på mange måder kombinerer det traditionelle med det luksuriøse. De fantastiske naturoplevelser fortsætter i Pu Luong, hvor I besøger små landsbyer og sejler på Cham-floden. Endnu engang bor I spektakulært med udsigt over bjerge og rismarker direkte fra jeres værelse.

De imponerende klippelandskaber i Ninh Binh omgiver jeres dejlige hotel, Emaralda, hvorfra I kan sejle på snørklede floder til Tam Coc hulerne og cykle til små hyggelige landsbyer. I kan også vælge at slappe af ved poolen og nyde en gang massage i den skønne spa. På Ha Long-bugten får I rige muligheder for flere unikke naturoplevelser. I kommer på 3-dages cruise mellem de dramatiske klippelandskaber og oplever flydende fiskerlandsbyer og rendyrket forkælelse ombord på den klassiske vietnamesiske junke.

Turen rundes af, hvor den begyndte - mellem velduftende gadekøkkener, stemningsfulde templer og travle handelsgader i Hanoi.

I flyver fra Danmark med kurs mod Vietnam med et flyskifte undervejs. Dagen efter ankommer I til Hanoi, hvor repræsentanter fra vores lokale rejsearrangør tager imod jer lige udenfor ankomsthallen. De kører jer til hotellet, der ligger i hjertet af Vietnams charmerende hovedstad, i gåafstand fra spændende restauranter og småbutikker. 

Praj eventuelt en cykeltaxa og bed chaufføren om at køre jer til den gamle bydel, Pho Puong. Husene er flere hundrede år gamle, og kvarteret er en sand labyrint af snørklede handelsgader. Engang var hver enkelt af disse 36 gader forbeholdt et bestemt erhverv og havde navn efter det produkt, der blev solgt: Saltgade, Nudelgade, Medicingade, Silkegade, Kurvegade….

Det er oplagt at bruge dagen på en rundtur i det centrale Hanoi, som er et møde med byens spændende historie, der strækker sig fra kejsertiden over den franske periode og frem til det moderne Vietnam, der møder den rejsende i dag. Noget af det første, man lægger mærke til er de mange brede boulevarder og smukke bygninger fra den franske kolonitid, der er medvirkende til at skabe den helt særlige stemning i Hanoi. Små søer og grønne arealer er ligeledes med til at skabe nogle tiltrængte oaser, hvor folk samles tidlig morgen og sen eftermiddag for at dyrke tai chi, spille badminton eller blot sidde i skyggen og følge livets gang.

Fra Hanoi er der cirka 150 kilometer til de frodige dalstrøg omkring Mai Chau, hvor I skal tilbringe de næste dage på det charmerende og hyggelige Mai Chau Eco Lodge. Mai Chau er en lille, hyggelig tidslomme, hvor det fortsat er muligt at få et indblik i det traditionelle liv på landet og samtidig møde nogle af Vietnams etniske minoriteter. 

Mai Chau Eco Lodge

Fremme i Mai Chau tjekker I ind på den hyggelige Mai Chau Ecolodge, hvor det vil være muligt at tage en dukkert i poolen, inden frokosten serveres. Lodgen ligger omgivet af smukke rismarker, vilde bjerge, og I mærker hurtigt den helt særlige stemning, der hersker her.

Læs mere om Mai Chau Eco Lodge

LUKSUS PÅ LANDET - Mai Chau Eco Lodge er bygget i traditionel stil og ligger omgivet af bjerge, rismarker og landsbyer. Efter dagens cykel- og vandreture er det godt at kunne forkæle sig selv med en dukkert, Check Point Travel

Det går op og ned på dagens korte vandretur til landsbyerne Xam Khoe og Buock, hvor det vil være muligt at komme tættere på de lokale og høre mere om deres kulturer, arbejdsmetoder og livets gang i landsbyen. En medbragt frokost serveres hos en af de lokale Thai familier, der har budt indenfor til en snak om hverdagen i Vietnam.

Er I heldige vil det også være muligt at stikke hovedet indenfor i den lokale skole, eller besøge et af områdets fascinerende og farvefulde markeder. 

Puluong_retreat_Vietnam_overview1.jpg

Efter morgenmaden går I til de traditionelle landsbyer Pom Coong og Lac, hvor I vil møde den etniske gruppe, white Thai. Huse på stolper bygget af træ og bambus er kendetegnende for denne gruppe af vietnamesere. 

Fra Mai Chau går turen cirka 60 kilometer sydover til naturreservatet Pu Luong. I skal bo på det autentiske og hyggelige Pu Luong Retreat midt ude i rismarkerne. 

Læs mere om hvilken oplevelse, der venter jer på Pu Luong Retreat.