Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
khsaægh.jpg

Første gang i Asien: Mette vild med Vietnam

Mette Falkenberg har været i Vietnam med sin mand på en rejse arrangeret af Check Point Travel. Det var Mettes første rejse til Asien, og den levede på alle måder op til forventningerne.

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

"Det var helt fantastisk. Alt spillede perfekt, vi fik god service, og maden var god". 

Sådan starter Mette Falkenberg sin beretning om rejsen til Vietnam.

"Jeg havde aldrig været i Asien før, men det hele levede 100 procent op til mine forventninger."

gsaadhafdf.jpg

På cykel gennem rismarkerne

På rejsen besøgte Mette, og manden Flemming, flere af Vietnams mest interessante steder. Rejsen bragte dem til Hanoi, Ha Long-bugten, Hué, Hoi An, Saigon og Mekong.

Et af rejsens højdepunkter for Mette var Hoi An:

"Vi lånte cykler af hotellet to gange og cyklede ud mellem rismarkerne og besøgte små landsbyer undervejs. Det var så dejligt og helt autentisk."

I Hoi An anbefaler Mette desuden, at man udnytter, at man befinder sig i det, der kaldes "skrædderbyen":

"Jeg kan virkelig anbefale, at man får syet et jakkesæt, en kjole eller lignende hos en af byens mange dygtige skræddere. Der er virkelig mange penge at spare." 

kfhjsfj.jpg

Herlige Hanoi

Hanoi var et andet af rejsens højdepunkter.

Vietnams vibrerende hovedstad med den tætte trafik, de tusindvis af scootere og levende gadekøkkener var lige noget for Mette:

"Hanoi var jeg vild med. Den by er bare kaotisk på den gode måde. Der sker så meget, og det hele er en meget autentisk oplevelse. En vild oplevelse i Hanoi er jernbanen, der kører igennem byen, og meget tæt på, hvor folk bor, og hvor der ligger små caféer."

ddd.jpg

Smuk sejltur på Ha Long-bugten

Mette og Flemming oplevede også Ha Long-bugten, ombord på en traditionel junke, mellem de hundredevis af kalkstensklipper, der skyder op af det grønlige hav. 

"Halong var en surrealistisk oplevelse. Der er utroligt smukt, men også ret turistet, så af den grund er jeg glad for, at vores sejltur var planlagt hjemmefra, så vi ikke selv skulle rende rundt på kajen og finde den rigtige båd og så videre. Vi var kun 15 på vores båd, og det var en stor oplevelse."

kgkhgkd.jpg

Maden var lækker og billig

Vietnams køkken er anerkendt verden over, og maden faldt bestemt også i Mettes smag:

"Vi fik meget dejlig mad på turen. Vi prøvede flere af de lokale spisesteder, og vi fik lækker mad - og så var det virkeligt billigt."

gjjj.jpg

Godt rejseprogram og service

Mettes første rejse til Asien må betegnes som en succes, og Mette var glad for Check Point Travels rolle i forbindelse med rejsen:

"Det var en godt sammensat tur fra CPT. Vi nåede meget på 14 dage, uden at det blev for hektisk. Hotellerne var også gode. Især i Hanoi og Hué."

Mette var også meget tilfreds med Check Point Travels lokale samarbejdspartnere i Vietnam:

"Det var gode til engelsk og meget hjælpsomme mennesker. Vi ventede aldrig, og det hele var godt planlagt. Når vi blev hentet i bil, fik vi en altid en flaske vand, så snart vi kom ind i bilen. De var meget betænksomme og servicemindede allesammen."

Skal du også opleve Vietnam?

Ønsker du at opleve Vietnam ligesom Mette, så kan du klikke ind på den rejse, hun var på herunder og se, om det er noget for dig.

Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Det bedste af Vietnam
  • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
  • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
  • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
  • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 14.100

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn