Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Cuba.JPG
Hvorfor rejse med Check Point Travel?

Hvorfor rejse med Check Point Travel?

 

Hos Check Point Travel får du rejser sammensat med den yderste omhu - og til skarpe priser. Vi sørger for både fly, hoteller og transport, så du bare kan slappe af og nyde rejseoplevelserne.

Check Point Travel er et rejsebureau, der har eksisteret siden 1996. Gennem årene har vi specialiseret os i at lave komplette rejsearrangementer til oversøiske rejsemål som Thailand, Cuba, USA, Bali osv. Som kunde nyder du godt af vores ekspertise, erfaring og service, når du bestiller din rejse hos os.

Håndplukkede hoteller

Hos Check Point Travel gør vi en dyd ud af at håndplukke de hoteller, vi bruger. Det betyder, at vi jævnligt tager ud i verden og udvælger de hoteller, som vi ønsker at sende vores kunder afsted til. Kriterier når vi udvælger hoteller er blandt andet beliggenhed, atmosfære og selvfølgelig pris, da vi altid gerne vil kunne tilbyde noget, som vi selv mener er værdi for pengene.

Spændende rejselande

Hos Check Point Travel sælger vi rejser til en række af verdens - ifølge os - mest interessante rejselande.

Rejser til Thailand

Vores rejser til Thailand har masser at byde på og er et oplagt valg, hvis du ønsker en afslappende badeferie, eller en kombination af storbydage i Bangkok, naturoplevelser i junglen og afsluttende strandferie. Thailand er et populært rejseland, og vi hjælper dig til de største oplevelser ved gode strande og skønne hoteller.

Se rejser til Thailand

Rejser til Cuba

Vores rejser til Cuba er noget ganske særligt, og er du først blevet bidt af den farverige kultur og de fantastiske kontraster, vender du helt sikkert tilbage. Havana summer af stemning, kolonitidsbyen Trinidads brostensgader forfører dig, og palmestrandene indbyder til afslapning og solbadning.  

Se rejser til Cuba

Rejser til Vietnam

Rejser til Vietnam byder på et væld af oplevelser. Eksotiske og farverige markeder, fantastiske naturrigdomme, frodige risterasser, historiske templer og paladser, samt smukke strande gør det let at kombinere natur, kultur og strandliv i én storslået rundrejse i Vietnam. Besøg for eksempel Hanoi, Halong, Hué, Hoi An - eller andre af landets seværdigheder.

Se rejser til Vietnam

Rejser til USA

Rejser til USA er noget for alle. Fantastiske storbyer, spektakulære nationalparker, adrenalinfyldte forlystelsesparker, hvide sandstrande samt en dragende kultur, der er inspireret af - og har inspireret - folkeslag over hele verden. Næsten ligegyldigt hvilken type rejse du ønsker, tilbyder USA det i rigt mål.

Se rejser til USA

Rejser til Seychellerne

Rejser til Seychellerne byder på krystalklart vand og hvide sandstrande kantet af palmer, der svajer for brisen. Her finder du nogle af de smukkeste strande i verden. Strande der er som taget ud af et postkort. Du får også mulighed for at opleve øernes enestående creolske kultur, den frodige natur og det eksotiske dyreliv.

Se rejser til Seychellerne

Rejser til Hawaii

Rejser til Hawaii er en enestående oplevelse. For mange er en ferie på Hawaii ensbetydende med badeferie. Men verdens mest isolerede øgruppe byder på meget mere end afslapning langs smukke tropiske strande. Naturen her er fantastisk og byder på vulkanske månelandskaber, frodig regnskov, dybe vandfald og meget mere.

Se rejser til Hawaii

Rejser til Canada

En ferie i Canada er en fantastisk oplevelse. Det helt store trækplaster ved Canada er den fantastiske natur. Canada er et enormt land, og derfor findes her kæmpemæssige uforstyrrede områder, hvor naturen har fået lov til at passe sig selv i århundreder. Du kan for eksempel opleve sneklædte bjergtinder, klare bjergsøer og store skove.

Se rejser til Canada

Rejser til Maldiverne

Er du på udkig efter et smukt sted at slappe af og nyde sol, strand og badeferie i dejlige omgivelser, så er rejser til Maldiverne et fremragende valg. Maldiverne er kendt for sine uforholdsmæssigt dyre luksusresorts, men det er også muligt at finde enkelte resorts, hvor kvaliteten stadig er i top, og hvor et ophold er til at betale.

Se rejser til Maldiverne

Rejser til Bali

Bali er balsam for sjælen. Skønne strande, grønne rismarker, høje vulkaner og en enorm venlighed hos de lokale. Det er billigt at gå ud at spise, og vejret er oftest varmt og solrigt. Det er let at komme rundt på hele øen og udforske markeder, vandfald, templer og balinesisk kunst. Du kan også besøge Gili-øerne eller Lombok.

Se rejser til Bali

Rejser til Florida

Florida er for dig, der ønsker sol, strand og en god kombination af oplevelser og afslapning. Vi har sammensat vores rejser til Florida, så du oplever nogle af "solskinsstatens" største seværdigheder og har god tid undervejs. Nyd afslapning ved nogle af USA's absolut bedste strande.

Se rejser til Florida

Rejser til Mexico

Tænker du på at rejse til Mexico? Så kan du godt forberede dig på en oplevelse af de helt store. For Mexico er et sandt ferieparadis. Seværdigheder i absolut verdensklasse, store naturoplevelser, landsbyliv med farverige markeder, god mad og nogle af verdens smukkeste strande ved Tulum, Playa Del Carmen eller Isla Mujeres.

Se rejser til Mexico

Rejser til Sri Lanka

På vores rejser til Sri Lanka kan du glæde dig til et land med store oplevelser og en frodig natur. Vores rejser til Sri Lanka strækker sig fra en familieferie på Sri Lanka, en afslappende badeferie eller en rundtur i Sri Lankas flotte land. Mød elefanter, se smukke templer, grønne temarker og meget mere.

Se rejser til Sri Lanka

Rejser til Indien

At rejse i Indien er et sansebombardement uden lige. At se de arkitektoniske perler fra stormogulernes tid, at stå ansigt til ansigt med kamelkaravaner i ørkenen, vilde tigre og imponerende templer med flere hundrede år på bagen. Lad dig forføre af duftene af stærk karry fra restauranter og gadekøkkener, og slap af på skønne palmestrande.

Se rejser til Indien