Shutterstock 1448504933

Hvorfor rejse til Isla Holbox?

Isla Holbox ligger ca. 25 minutters sejlads fra fastlandet, men når I går i land fra færgen, så er det som at træde ind i en helt anden verden. Her går livet sin stille gang i den lille by, hvor sandet flyder i gaderne, der kantes af huse i alskens farver. Stemningen er autentisk mexicansk, og som rejsende er det som at opdage en ukendt perle.

Fredfyldt idyl og masser af charme

Isla Holbox (1)

Det er umuligt at stå for øens charme og naturlige skønhed. Her er endeløse hvide natursandstrande med duvende palmer og et hav, der changerer fra gennemsigtig lyseblå over dyb mørkeblå til turkisgrøn. En pelikan sidder og soler sig på kanten af en fiskerbåd, der ligger på stranden. Mens andre jager fisk. Der er fred og ro på Isla Holbox, og dyrelivet virker uforstyrret af de turister, der har fundet vej.

Isla Holbox ligger i et naturreservat

Shutterstock 1239435670

Isla Holbox ligger i naturreservatet Yum Balam, der er opholdssted hundredvis af fuglearter herunder store flokke af den elegante lyserøde flamingo. Hvis I vil opleve flamingoerne, så kan I gå en tur langs med stranden på den østlige del af øen. Her spankulerer de rundt i små flokke i strandkanten på jagt efter små krebsdyr. Det er virkelig et smukt skue at se de lyserøde fugle med det knaldblå hav og den lyseblå himmel som bagtæppe.

Tag på snorkeltur ved Cabo Catoche

Isla Holbox (4)

Hvis I har lyst til at udforske dyrelivet under havets overflade, så bør I overveje en snorkeltur til Cabo Catoche. Her er der et farverigt mylder af fisk i alle mulige størrelser og former, der boltrer sig mellem koraller og søgræs. I dette område er der også gode muligheder for at se havskildpadder og store rokker svæve forbi. Besøger I øen i perioden fra medio maj til medio september, så kan I tage på bådtur og snorkle med hvalhajer.

Strandliv og stemningsfulde restauranter på Isla Holbox

Big Fish

Efter en dag på stranden eller måske en tur rundt på øen på en lejecykel eller i en af de små golfbiler, som I kan leje, så er det hyggeligt at tage ind til byen om aftenen. Byen er ikke stor, men den er fantastisk hyggelig. Og det er en fornøjelse at spise på de små lokale restauranter, hvor god hjemmelavet mexicansk mad serveres med smil og hjertelighed. En stor del af øens lokale indbyggere er fiskere, så derfor er der et væld af lækre retter med fisk og skaldyr. En lokal specialitet er hummerpizza, der er rigtig god hos El Hornito Argento.

Læs vores anbefalinger til gode spisesteder på Isla Holbox

Så kort sagt, så er Isla Holbox autentisk mexicansk stemning, god mad og kolde drinks til rimelige penge, total afslapning, naturoplevelser og lange, hvide sandstrande.

Oplev Isla Holbox på følgende rejser

HM Paraiso Del Mar 87

14

dage

NYHED!

Playa del Carmen og Isla Holbox
  • 7 nætter på 4-stjernet hotel i Playa del Carmen
  • Hyggelig badeby med god stemning og flotte strande
  • Mange gode udflugtsmuligheder til lands og til vands
  • 5 nætter på 4-stjernet strandresort på Isla Holbox
  • Ægte mexicansk charme og strandliv på Isla Holbox
  • Prisen inkluderer flyrejse, transport, hotel og morgenmad

kr. 9.400

Fra kr. 9.100

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Læs mere