Design Uden Navn (1) (1)

Oplev det grønne Thailand

Med Check Point Travel kan du besøge mange spændende, frodige og grønne steder i Thailand. Vi tilbyder rejser med overnatning i junglen, vi arrangerer rejser til det frodige Nordthailand, samt til det uturistede Khanom på sydøstkysten, hvor du kan nyde lange uforstyrrede sandstrande. Læs mere om mulighederne for skønne grønne oplevelser i Thailand i denne artikel. 

Pai Village-Restaurant1.JPG

Oplev bjerge, rismarker og landsbyidyl ved Pai i Nordthailand

Pai er en af de hyggeligste små byer i Nordthailand. Atmosfæren her er noget ganske særligt, og det vrimler med små stemningsfulde restauranter og caféer i byen. 

Byen ligger smukt omkranset af grønklædte bjerge, frodig jungle, rismarker og mindre landsbyer, hvor livet går sin gang blandt områdets bønder.

Når du besøger Pai, er det en oplagt mulighed at leje en cykel for at komme lidt ud i byens spændende kroge. Se hvordan de lokale lever, besøg et af deres templer, snup en kop kaffe på en fortovscafé, og gå en tur på markedet.

Du kan også tage på en guidet vandretur i bjergene, bade i vandfald, sejle med bambusflåde, og nyde solnedgangen over Pai Canyon.

Du besøger Pai på vores rejse "Nordthailand og badeferie". 

shutterstock_1400097014.jpg
shutterstock_1215914239.jpg

Slap af og nyd livet i uforstyrrede Khanom

Ønsker du at besøge et af Thailands stille strandområder - med mulighed for også at få nogle flotte naturoplevelser - så er Khanom-området i det sydøstlige Thailand måske noget for dig.

Vi tilbyder rejser til flere skønne hoteller i Khanom, og fælles for alle rejserne er, at du virkelig får mulighed for at slappe af i grønne og uspolerede omgivelser.

På Khanom Beach Resort får du for eksempel oplevelsen af at have fundet en uopdaget perle, og i det omkringliggende område kan du lade dig charmere af autentisk landsbyliv, smuk natur, og naturligvis den kilometerlange sandstrand.

Tager du på udflugt i Khanom-området, kan du opleve de legesyge lyserøde albino-delfiner i Khanom-bugten, du kan gå på opdagelse i store klippehuler,  og du kan bade i vandfald omgivet af frodig regnskov.

VANDFALD & JUNGLE - Tag med hotellet på tur og bad i vandfald omgivet af jungle og med udsigt til havet, Check Point Travel
Swimming Pool (1)

Få Thailands regnskov ind under huden

I Khao Sok-regnskoven får du endnu en af Thailands store "grønne" oplevelser.

Her oplever du det rige dyreliv i denne frodige del af Thailand. Du møder en gruppe elefanter, der passes på dyrenes præmisser af de omsorgsfulde mahoutter. Du kommer på en let vandretur gennem junglen med en guide, der viser dig nogle af naturens spændende fænomener, og du kan komme på flot flodsejlads gennem den tætte bevoksning.

Når du besøger Khao Sok-regnskoven med Check Point Travel, bor du i luksus-safaritelte, der er lækkert indrettet med rigtige senge og god komfort, men med regnskovens lyde lige udenfor teltdugen. Forestil dig at vågne i junglen til lyden af gibbonabernes morgenkald og drikke din morgenkaffe med junglen som et smukt grønt bagtæppe.

Du kan både sove i luksustelt midt i regnskoven, eller du kan sove i den flydende teltlejr, der består af en række telte, der flyder på floden, der går gennem regnskoven. Ved dit telt på floden kan du nyde solnedgangen over vandet, eller du kan hoppe i en kano og udforske regnskoven fra vandsiden. 

Se rejser til Khao Sok

e3 Elephant Hills Khao Sok National Park, Thailand, The Elephant Camp Breakfast view.jpg
l9 Elephant Hills Luxury Tented floating Rainforest Camp Cheow Larn Lake Khao Sok National Park Thailand, Tent Interior.jpg

Oplev "det grønne Thailand" med CPT

Drømmer du om at få skønne naturoplevelser i Thailand, så kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne og dine ønsker.

Bestil et tilbud