Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
NATUR OG BJERGE - Gør som denne turist og besøg Cubas højeste bjerg, Pico Turquino, i Sierra Maestra National Park syd for Bayamo.

Oplevelser i Bayamo

Tag en tur med hestevogn

shutterstock_471412757 Horse carriages are very common mean of transport in Bayamo, Cuba.jpg

Gør som de lokale og praj en af de historiske hestevogne og tag på sightseeing rundt i den gamle bydel mellem pastelfarvede huse, smukke kirker og hyggelige torvepladser, eksempelvis Plaza de la Revolucion, hvor de lokale får en snak om livet i skyggen af et træ. Byen har mange små hyggelige spisesteder og barer, og hver aften spiller de op til dans i det lokale Casa de la Trova.

Besøg Cubas højeste bjerg

Bayamo.jpg

Med tre overnatninger i Bayamo er der ligeledes god tid til at se nærmere på den fantastiske natur, der omgiver byen. Cubas højeste bjerg, Pico Turquino 1.970 m., troner over Sierra Maestra bjergkæden lidt syd for Bayamo, og for de aktive er der flere fantastiske vandreture i dette område. Turen til toppen af Cuba kan anbefales, men mindre strabadserende vandreture er ligeledes en mulighed. For de historieinteresserede gemmer Sierra Maestra ligeledes på et af revolutionens mest sagnomspundne steder, Commandancia General de la Plata, hvorfra Fidel Castro og Ché Guevarra dirregerede revolutionens gang uset af Batistas styrker. I forbindelse med begge disse udflugtsmuligheder anbefaler vi, at I hyrer en lokal guide, som dels kan finde vej og dels kan give jer de utrolig spændende historier og legendariske fortællinger om revolutionens helte.

Du kan opleve Bayamo på denne rejse

Det bedste af det østlige Cuba MAIN.jpg

15

dage
Det bedste af det østlige Cuba
  • I besøger Havana, Baracoa, Santiago de Cuba og Bayamo
  • Kultur og gastronomi i charmerende Havana
  • Naturoplevelser og Colombus' fodspor i Baracoa
  • Kolonitidshistorie i fascinerende Santiago de Cuba
  • Pastelfarvede huse og hestevogne i Bayamo
  • Privat, hyggelig indkvartering hos gæstfrie cubanere

Fra kr. 17.500

Pris pr. person ved 2 voksne