Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_622035740 Unidentified fisherman on a boat in Jimbaran Beach, Bali, Indonesia..jpg

Oplevelser i Jimbaran

Markedsbesøg

shutterstock_699177388.jpg

For de morgenfriske kan det anbefales at starte dagen med et besøg på et af de lokale markeder. Ikke langt fra hotellet ligger et af de mest interessante gademarkeder på Bali, hvor farverige grøntsager, krydderurter og lækre frugter sælges til alle fra husmødre til chefkokke. Det er livligt og samtidig overskueligt marked, og lige ved siden af, ligger en af de vigtigste templer i Jimbaran. Her vil I kunne se de lokale starte dagen med at bære små og store offergaver ind til guderne.

Fiskemarked på Bali. Rejser til Bali.jpg

I den nordlige ende af Jimbaran stranden ligger et af de mest interessante fiskemarkeder i denne del af Bali, og kommer I forbi tidligt, vil I kunne se de farvestrålende fiskerbåde blive trukket på land med nattens fangst. På markedet kan I se alt fra skaldyr over blæksprutter til fisk og store tun blive solgt til de højestbydende efter intense forhandlinger, og meget af det, der handles, havner på grillen ved en af de mange strandrestauranter.

Spændende udflugter

Surferparadis

Balangan strand på Bali nær Jimbaran.jpg

Hvis I har mod på at bevæge jer lidt væk fra Jimbaran, kan en tur ned langs med sydkysten helt sikkert anbefales. Dette gøres nemt med en billig taxi eller lidt mere udfordrende med lokal transport. Tag eventuelt en snak med hotellet, der gerne hjælper med at arrangere kørsel. Lige syd for Jimbaran ligger Balangan og Bingin strandene, der er et paradis for surfere med nogle af de største og mest udfordrende bølger på Bali.

Tag på en fantastisk golftur

Golf Bali. Rejser til Bali.jpg

Er I golfinteresserede ligger den glimrende New Kuta Golf Club lige mellem de to strande og fra tee på 15. hul siges der at være en fremragende udsigt til begge strande.

Besøg Ulu Watu templet

Ulu Watu tempel. Rejser til Bali.jpg

Turen sydover kunne passende afsluttes ved det fredfyldte Ulu Watu tempel, der regnes for et af de vigtigste templer på Bali. Den spektakulære placering på en lodret klippe højt over det brusende endeløse hav gør stedet magisk, og tager I solnedgangen med, bliver det ikke meget bedre på Bali. Af og til udføres den kendte og populære kecak dans ved templet omkring solnedgang, så kom i god tid, da det er et meget eftertragtet valfartsted for turister såvel som lokale pilgrimme.

Oplev Jimbaran på følgende rejser