Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Underwater panorama of the young lady snorkeling over vivid coral reef in tropical sea. Bali Barat National Park, Indonesia.jpg

Oplevelser i Pemuteran

Den gamle fiskerlandsby, Pemuteran, ligger helt ud til havet for foden af en række høje bjerge, der danner en fantastisk smuk baggrund og naturlig ramme for området, hvilket I kan nyde fra hotellet. Nordkysten af Bali er i det hele taget mere tilbagelænet og mindre udviklet end det til tider hektiske syd, så I kan se frem til nogle afslappende dage ved strandene omkring Pemuteran. Selve byen spreder sig på begge sider af hovedvejen, og her findes en række gode spisesteder og hyggelige caféer, hvor I kan nyde et måltid eller en kølig drink i rolige omgivelser.

Vandretur i Bali Barat National Park

Fugl Barat National Park.jpg

For de aktive kan en guidet vandretur i Bali Barat National Park varmt anbefales. Det varierede terræn med blandt andet mangrove, savanne og lavlands regnskov er hjemsted for mere end 160 fuglearter, så er I fugleinteresserede, vil dette være en åbenlys mulighed for at få sat nogle nye krydser i fuglebogen og måske se den finurlige og truede balinesiske stær. Parken er ligeledes kendt for sine hjorteflokke, der ofte befinder sig helt ned til strandene.

Snorkling og dykning

Barat National Park Pemuteran.jpg

En anden mulighed, når I besøger Bali Barat National Park er at besøge øen, Menjangan. Husk at medbringe maske, snorkel og svømmefødder, da I her finder noget af det bedste snorkling og dykning på Bali. Naturlige, varierede og velbevarede koralrev danner et beskyttende hjem for myriader af farvestrålende fisk. Øen og de omkringliggende koralrev nyder godt af at være en del af nationalparken. Snorkelture til Menjangan arrangeres nemt via en af de mange dykkerbutikker i Pemuteran eller med hjælp fra hotellets dykkercenter, og alle kan være med, da havet på Balis nordkyst er dejligt roligt.

Pemuteran. Bali.jpg

Naturligvis er der ikke kun udflugter med et aktivt indhold, i området omkring Pemuteran finder I også en række spændende landsbyer, templer og ture med et mere kulturelt indhold. Det kunne også være en dag på kokkeskole med markedsbesøg, indkøb og efterfølgende undervisning.

Pemuteran kan opleves på følgende rejser