ddd.jpg

Samme rejse to år i træk: "Det var bare så godt, så det ville vi igen"

Lone Vestergaard Thomsen har været i Thailand med Check Point Travel i marts 2019 sammen med sin mand og en fælles ven. De besøgte Krabi, Koh Lanta og Koh Mook, og det var faktisk en gentagelse af den rejse, de var på året før.

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

"Det var igen i år en super dejlig tur. Vi er vilde med Thailand - menneskerne er søde, maden er god, og det er bare dejligt," siger Lone Vestergaard Thomsen.

Turen gik til Krabi, Koh Lanta og Koh Mook, og Lone og hendes rejsefælder var igen i år tilfredse med rejsearrangementet fra Check Point Travel:

"Vi er meget glade for servicen fra Check Point Travel. Vi føler, der bliver lyttet til vores ønsker, at vores ønsker bliver fuldt, og at rejsekonsulenten desuden selv er god til at komme med forslag og input."

gfgfdgdfggghh.jpg

Koh Mook var højdepunktet

Et at turens mange højdepunkter var opholdet på Sivalai Beach Resort på Koh Mook. 

"Vi er vilde med Sivalai. Det er virkelig en perle, næsten uden turister. Vi havde en hytte i vandkanten, og det var skønt."

"Der var dejlig fred og ro, og ingen biler. Skønt at vågne om morgenen og så bare gå ned på stranden. Og bagved hotellet ligger en lille "landsby" med et par hyggelige restauranter. Og så er det fint at leje cykler og køre en lille tur i området."

jfhs.jpg

Nød Koh Lanta og Krabi

Også opholdene på Krabi og Koh Lanta blev nydt i fulde drag.

"Vi valgte at besøge Koh Lanta igen i år, fordi vi gerne ville ud at se lidt mere af øen. Her hyrede vi en chauffør for en dag, og han kørte os øen rundt til alle de skønne små strande mv. Det var en dejlig dag."

Også Aonang (Krabi) var et hit hos de tre rejsende. 

"Vi boede på et super fint hotel, Aonang Villa Resort, med en fantastisk udsigt. Claus og jeg var heldige at få hotellets bedst beliggende værelse på øverste etage. Det gode ved at være i Krabi er desuden, at man let kan sejle til spændende naboøer." 

gadgdagg.jpg

I tænkeboks om næste rejse

Nu er Lone og kompagni hjemme igen, men Lone drømmer allerede om nye spændende rejser:

"Jeg kunne godt tænke mig at komme til Australien igen, og så synes jeg også, at Sri Lanka ser rigtig spændende ud. Resten af i år holder vi os dog nok indenfor Europa."

SIVALAI BEACH RESORT - Ligger på en lille pynt på øen Koh Mook i Sydthailand

15

dage

GOD TIL VINTER

Krabi og Koh Mook
  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter i lækker bungalow på Koh Mook
  • Paradis-ø med blåt vand og vajende palmer
  • Tid til afslapning, snorkling og eventyr
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 8.900

Fra kr. 8.300

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn