Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_389893837 Bixby Creek Bridge on Highway #1 at the US West Coast traveling south to Los Angeles, Big Sur Area.jpg

Seværdigheder i Californien

Flere af Check Point Travels rejser til USA går til Californien og det vestlige USA, og det er fordi, vi synes, at området har ufatteligt meget at byde på. I denne guide får i alt at vide om seværdigheder i Californien og det vestlige USA. Når I har læst den, ved I hvorfor en rejse til Californien er noget helt specielt.

Se også vores kort over det vestlige USA og få endnu mere inspiration til jeres rejse til USA. 

Storbyerne

Hvis man skulle skrive om alt det, der i vores øjne, gør Californien til noget specielt, så ville listen blive meget lang. Men et punkt, vi helt sikkert vil fremhæve, er statens fascinerende storbyer.

San Francisco

I San Francisco kan I mærke den hyggelige atmosfære og se de gamle sporvogne, der stadig triller rundt i de stejle gader. Find en hyggelig café, sæt jer med en kop kaffe og nyd gadelivet og synet af de mange interessante mennesker, der passerer forbi.

En udflugt til den berømte fængselsø, Alcatraz, er også en spændende oplevelse. Fængslet ligger i San Francisco Bay og er blevet et af symbolerne for byen. Når I besøger Alcatraz, kan I høre historierne om tidligere berømte fanger og spektakulære flugtforsøg, mens I går rundt i de gamle fængselsbygninger.

I San Francisco kan I også se byens mest berømte vartegn, Golden Gate Bridge, der strækker sig smidigt over bugten. Med sin karakteristiske orange-røde farve er broen et smukt syn, som I for eksempel kan nyde fra besøgscentret på San Francisco-siden af broen.

Foruden disse kendte højdepunkter, rummer byen også moderne gallerier, flotte museer, et hyggeligt havneområde og mange gode restauranter. 

I kan besøge San Francisco på for eksempel vores rejse San Francisco og Hawaii, hvor I både får storbyoplevelser i San Francisco og smukke naturoplevelser på Hawaii-øerne Big Island og Oahu.

Se også vores komplette guide til San Franciscos seværdigheder her.

Cable car tram circa June 2009 in San Francisco, USA shutterstock_72392503.jpg

Los Angeles

Los Angeles er en anden af Californiens spændende storbyer. I den berømte filmby kan I for eksempel udforske Hollywood, der er hjemsted for en stor del af den amerikanske underholdningsindustri. I Hollywood kan I gå en tur mellem de mange filmstudier, I kan se det velkendte Hollywood-skilt, der byder håbefulde skuespillere og sangere velkommen, og så kan I spadsere langs Hollywoods "Walk of Fame", hvor berømte underholdsningspersonligheder har fået indgraveret deres navne i fortovet langs Hollywood Boulevard og Vine Street.

Udover Hollywood byder Los Angeles også på fremragende shoppingmuligheder i moderne shoppingcentre og smarte designerbutikker. Eller hvad med en tur på et af byens spændende museer - måske efterfulgt af en god frokost på en af de hyggelige caféer eller på en rigtig amerikansk diner?

I Beverly Hills kan I få endnu et glimt af filmbyens glamour. Her kan I se de store villaer, hvor kendte skuespillere, producenter og musikere bor side om side. I denne del af byen kan I endda være heldige selv at passere en af berømthederne på gaden.

Sunset Strip er også en meget interessant oplevelse. Gå en tur på "striben", hvor der findes flere spillesteder, hyggelige caféer og moderne kunstgallerier.

Endelig er der også store oplevelser at hente for de sportsinteresserede i Los Angeles. Hold eventuelt øje med, om der er nogle kampe på programmet i Stables Center i hjertet af byen, hvor byens berømte basketballhold, LA. Lakers, spiller hjemmekampe. Derudover afholdes der jævnligt store koncerter og andre kulturelle arrangementer i Staples Center.

I kan komme til Los Angeles på for eksempel vores rundrejse Storbyer og nationalparker i vest, der byder på et hav af højdepunkter fra det vestlige USA.

Se også vores gratis guide til Los Angeles seværdigheder her.

shutterstock_280894166 Los Angeles, people around the fountain the Universal Studio entrance..jpg

Nationalparkerne

Naturen er flere steder i Californien noget helt specielt. Staten er blandt andet hjemsted for flere nationalparker, som er oplagte at besøge for naturinteresserede under en rejse til Californien.

Sequoia National Park

Sequoia National Park er en af de flotte nationalparker i Californien. I denne park kan I blandt andet komme tæt på de enorme Sequoia-træer, som parken har fået sit navn efter. Flere af træerne har kæmpestore træstammer og er utroligt gamle. Det gælder blandt andet træet, der kaldes General Sherman Tree. Det er en stor oplevelse at se dette træ, der regnes for et af verdens ældste træer på nært hold. Træets stamme er hele 7,7 meter i diameter og træet menes at være op mod 2.700 år gammelt.

Udover træerne rummer nationalparken også smukke bjerglandskaber, der hvor parken krydses af Sierra Nevada-bjergkæden. Gå en tur i landskaberne, indsug den friske luft og nyd synet af de store træer, stejle klipper og store, åbne sletter.

Yosemite National Park

Yosemite er endnu et af Californiens flotte naturhøjdepunkter. Tag på opdagelse i parken og se de store skove, der står smukt indrammet af stejle klipper. En flot mulighed er at vandre til Vernon Falls, hvorfra I kan nyde det imponerende syn af vandfaldet, hvis vand falder 75 meter ned i dybet under dig med en hul buldren.

Yosemite er også hjemsted for flere spændende dyrearter, og med lidt held kan I opleve blandt andet bjørne på nært hold. Den store park byder også på rislende bække, store grønne sletter og meget mere.

Se vores guide til Yosemite National Park her og få alt at vide om vandreture, udsigtspunkter og meget mere.

Rejser til Californien og det vestlige USA

USA - Californien - Yosemite - Visit California (17).jpg

 

Få et tilbud på en af vores rejser til Californien ved at sende os en rejseforespørgsel. I kan også ringe og høre mere om mulighederne på telefon 86 13 77 44. 

Send rejseforespørgsel

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
  • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
  • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
  • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
  • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.