Sommerferie: Guide til de bedste rejsemål - og priser

Drømmer I om en sommerferie med store oplevelser og minder for livet?
Så tag et kig på Check Point Travels store guide til de bedste rejsemål og pakkerrejser i sommerferien. Guiden giver inspiration til rejsemål med godt klima, og vi giver også tip til, hvordan I sikrer, at I får mest muligt ud af jeres feriebudget.

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos Check Point Travel

Billig sommerferie i Thailand - med godt vejr

KHANOM - Fra poolen og soldækket på Aava Resort, er der kun få skridt gennem det bløde sand til vandkanten, Check Point Travel

Drømmer I om en sommerferie i Thailand, er det en god ide at tage et kort over Thailand frem. I sommerferien skal I nemlig helst vælge steder på østkysten, hvis I vil være sikre på solrigt vejr og stabilt klima. Det er nemlig monsun-tid på vestkysten, hvor blandt andet Khao Lak og Phuket ligger – og det kan give kraftig regn og blæst.

Send rejseforespørgsel på sommerferie i Thailand

Stærke priser på rejser til Thailand i sommerferien

Check Point Travels priser på rejser til Thailand i sommerferien er særdeles attraktive. Det skyldes, at vi har haft succes med at forhåndsreservere en masse flykapacitet – og når man køber stort ind, sparer man stort.

LUKSUS I JUNGLEN - Elephant Hills er en luksusteltlejr beliggende i Thailands smukkeste nationalpark, Khao Sok Nationalpark, Check Point Travel
AAVA RESORT & SPA - Er et dejligt 4-stjernet resort med en unik beliggenhed og en arkitektur, der er et miks af thailandsk og nordisk stil. Ejerne og værtsparret er fra Finland, Check Point Travel

Sommertilbud 1: Natur, strand og storby for kun kr. 10.220 pr. person

Vi kan tilbyde en enestående rejse på 15 dage med ophold i hovedstaden Bangkok, i nationalparken Khao Sok, hvor vi har indlagt en masse spændende aktiviteter, og ved stranden i det uspolerede Khanom, som ligger på østkysten af Thailand. Rejser I 2 voksne og 2 børn, så kan I få denne rejse for kun kr. 10.220 pr. person, hvis I rejser i juli – altså lige midt i sommerferien!

Se alle priser og afgange her  

Bemærk, at rejsen kan bestilles online med yderligere rabat.

Sommertilbud 2: Afslapning ved lækker strand for kun kr. 9.740 pr. person

Har I fokus på afslapning og ro, så er vores pakkerejse til Khanom oplagt i sommerferien. Her får I en 15-dages rejse, hvor I bor på vores 4-stjernede strandhotel Aava Resort. Resortet har en god pool, det fineste stykke privat strand og en god restaurant til en pris så beskeden som kr. 9.740 i skolernes sommerferie, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen.

Se alle priser og afgange her   

Bemærk, at rejsen kan bestilles online med yderligere rabat.

Rejser til USA i sommerferien

USA er som skabt til rejser i sommerferien. Vejret er solrigt og der er fri adgang til alle de store oplevelser, som USA har at byde på.

ROUTE 66 - den historiske landevej fra Chicago til Santa Monica ved Stillehavet løber gennem noget af det mest varierede natur i USA, Check Point Travel

Sommerferie i det vestlige USA

I det vestlige USA kan I opleve nogle af verdens mest fascinerende storbyer, San Francisco og Los Angeles, og I kan udforske spektakulær natur i de store, berømte nationalparker Grand Canyon, Yellowstone, Yosemite, Zion og Bryce. I kan også nyde livet langs stillehavskysten, hvor Highway 1 indbyder til et vidunderligt road trip med strandliv, museer, småbyer og feriestemning.

Se rejser til det vestlige USA

Rejseselskabet Check Point Travel tilbyder en stribe spændende rejser til det vestlige USA.

Se rejser til USA

Sommerferie i Florida – især for familier med børn

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

I Florida venter helt anderledes oplevelser.

En rejse til Florida er perfekt, hvis I rejser med børn. Her finder I nemlig USA's bedste forlystelsesparker i form af blandt andet Disney, SeaWorld, Universal og LEGO. Det hele ligger i Orlando, hvor hotelpriserne generelt er fornuftige. I Florida kan I også få en fantastisk strandferie – og både på øst og vestkysten af staten er strandene fabelagtige. Check Point Travel anbefaler især Fort Myers Beach, som ligger ud mod Den Mexicanske Golf. Her er stranden flere hundrede meter bred, stemningen er dejlig afslappet – og I kan bo på i første række til rimelige priser.

Florida egner sig godt til en rundrejse i lejet bil. På den måde kommer I nemt rundt til alle statens attraktioner: Miami Beach med art deco-husene, Everglades’ alligatorer og sumpe, Key West og Florida Keys, Kennedy Space Center, Orlandos temaparker og så naturligvis de mange herlige strande.

Se rejser til Florida

Check Point Travel tilbyder en række spændende rejser til Florida. 

Se rejser til Florida

Sommerferie på Hawaii-øerne

The Waimoku Falls in Haleakala National park in Maui.jpg
Hawaii - solnedgangen over Stillehavet kan være en farverig fornøjelse, Check Point Travel

Drømmer I om en sommerferie med masser af eksotisk stemning, så er øgruppen Hawaii et godt bud.

Herude i Stillehavet er klimaet exceptionelt behageligt i sommermånederne, og dermed kan I nyde øgruppens mange herligheder i fulde drag. I kan for eksempel boltre jer i bølgerne og lære at surfe på Waikiki Beach, eller i kan snorke med de enorme manta rays. Læg dertil de mange flotte naturområder, som byder på alt fra tæt jungle til vulkanske landskaber og de mange, fantastiske strande, som Hawaii-øerne er så berømte for.

Rejser I til Hawaii med rejseselskabet Check Point Travel, så har I mulighed for at kombinere oplevelserne på Hawaii med andre fantastiske steder. I kan f.eks. gøre stop i San Francisco på udturen, runde rejsen af med et stop i Florida eller opleve Canadas smukke nationalparker som en del af jeres sommerferie i Hawaii.

Se rejser til Hawaii

CPT tilbyder en række spændende rejser til Hawaii.

Se rejser til Hawaii

Sådan får I den bedste pris på en sommerferie i USA

  • Bestil rejsen i god tid. Jo længere I venter, jo højere bliver priserne på flyrejsen. Bemærk også, at hoteller med god beliggenhed og kvalitet bliver booket før de andre, så vil I bo godt til fornuftige penge, så gælder det om at være tidligt ude.
  • Hold tidlig ferie. Kan I rejse allerede inden skolernes sommerferie begynder, er der store penge at spare. Er det ikke en mulighed, så anbefaler vi, at I placerer ferien i USA så tidligt som muligt i sommerferien. Her er antallet af øvrige rejsende i USA lavere end senere på sommeren, og det betyder flere valgmuligheder og lavere priser. Desuden er temperaturen og lavere – og det kan være en fordel, hvis I rejser i Florida eller vil besøge de store nationalparker som Grand Canyon, Bryce eller Yosemite i det vestlige USA.
    USA er i øvrigt et perfekt rejsemål i sensommeren, hvor priserne – og temperaturerne – generelt er knap så høje som i skolernes sommerferie.

Hold sommerferie i Canada

PEYTO LAKE - En af flere smukke søer i Canadian Rocky Mountains, Check Point Travel
GRIZZLY ENCOUNTER - Er navnet på den heldagstur, der udgår fra Campbell River. Herfra går turen til en isoleret floddal, hvor I fra et skjul kan opleve grizzly-bjørnene og deres unger fange laks i floden, Check Point Travel

Vil I opleve Canada, så er sommerferien oplagt at bruge til formålet. Sæsonen er nemlig ret kort i Canada, som ligger relativt nordligt.

Rejser I til Canada i sommermånederne, så har I de bedste chancer for solrigt, behageligt vejr. Temperaturerne er mere beherskede end i USA længere mod syd, men forbered jer på, at der kan blive godt varmt alligevel.

Canada er et mekka for naturelskere, og landet byder på store oplevelser ved kysten og i bjergene. På vestkysten finder I f.eks. Vancouver Island, der på mange måder er en miniudgave af kæmpen Canada, og her finder I masser af dyreliv med ørne, bjørne, hvaler og spækhuggere i hovedsædet. Ved kysten ligger også den spektakulære storby Vancouver og den mindst lige så sceniske canadiske skærgård.

Rocky Mountains med sne på bjergtoppene, store, grønne graner og smaragdgrønne søer venter lidt længere inde i land. Her finder I nogle af smukkeste landskaber, Canada har at byde på, og her er der rig mulighed for vandring, cykling og til og med gletsjervandringer. Vi anbefaler også en tur i kano eller kajak, så I rigtig kan nyde de betagende landskaber.

Ønsker I nogle dage under eksotiske himmelstrøg med strandliv, palmer og lune aftener? Så tag et kig på vores kombinationsrejse, som forener oplevelser i Canada med afslapning på tropiske Hawaii.

Se rejser til Canada

Se Check Point Travels forslag til rejser til Canada.

Se rejser til Canada

Sådan får I den bedste pris på en sommerferie i Canada

  • Bestil jeres rejse til Canada i god tid. Jo længere I venter, jo højere bliver priserne på flyrejsen. Husk også, at sæsonen er kort i Canada, så hoteller med god beliggenhed og kvalitet bliver hurtigt fuldt booket. Det er med andre ord en rigtig god ide at være tidligt ude, når turen går til Canada.
  • Hold tidlig ferie. Kan I placere jeres Canada rejse allerede inden skolernes sommerferie begynder, så er der mange penge at spare. Er det umuligt, så placér rejsen til Canada så tidligt som muligt i skoleferien.
Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk