shutterstock_1127442035.jpg
Familieferie Bali og Lombok Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokalt privat transport
Se galleri

Familieferie Bali og Lombok

 • 6 nætter på Bali på Segara Village**** i Sanur
 • Farvestrålende markeder og gode udflugtsmuligheder
 • Afslapning og spændende aktiviteter
 • 6 nætter på Lombok på Living Asia Resort & Spa****
 • Badeferie, udflugtsmuligheder og snorkling på Gili
 • Inkl. fly, hoteller, transporter og morgenmad

kr. 12.900,-

15 dage fra kr. 12.500,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 08. apr 2021

Rejseplan

Er I en familie, der er på udkig efter en tur til Indonesien, der kombinerer to af ørigets mest spændende øer, er denne rejse til Bali og Lombok et perfekt valg. Kombinationen af atmosfærefyldte hoteller, moderne faciliteter, spændende udflugtsmuligheder og aktiviteter samt uforglemmelige naturoplevelser, badeferie, selvforkælelse og afslapning gør denne kombinationsrejse til det perfekte valg.

shutterstock_1254551506.jpg

Rejsen kort

Drømmer I om at opleve to forskellige indonesiske øer og er I på udkig efter et par uforglemmelige og stemningsfulde hoteloplevelser, så er denne kombinationsrejse til Bali og Lombok et rigtig godt valg. På denne individuelle rundrejse kan I blandt andet besøge farverige lokale markeder, nyde lækkert sea food i solnedgangen, forkæle jer selv med luksuriøse spabehandlinger og slappe af ved poolen eller stranden. Derudover har I mulighed for en række spændende aktiviteter og udflugtsmuligheder til indbydende koralrev, brusende vandfald og små landsbyer ude i rismarkerne. Turen henvender sig til familier såvel som par, der ønsker kombinationen af høj komfort, afslapning og unikke oplevelser uden at have travlt.

I rejser fra Danmark med kurs mod Bali.

Ved ankomsten til Bali vil I blive modtaget af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner i lufthavnen. En ganske kort køretur bringer jer til jeres hotel i Sanur.

Den populære badeby, Sanur, er ubetinget et af Balis mest populære feriesteder, og ikke uden grund. Her er et bredt udbud af spændende restauranter, hyggelige caféer og interessante butikker i umiddelbar gåafstand til hotellet. Sanur er derfor perfekt, hvis man ønsker at slappe af og samtidig være i et område, hvor der sker noget.

AFSLAPNING - I bor godt og har god tid til at slappe af i både Sanur, Ubud og Lovina.

Solopgangen i Sanur kan til tider være fantastisk, så husk indimellem at stå tidligt op og gå en morgentur langs stranden inden morgenmaden. Vandet ud for Sanur er forholdsvis roligt idet et ydre rev afbryder bølgernes vej til strande, så både børn og voksne kan nyde det.

I har fem hele dage i Sanur til at nyde hotellets mange faciliteter, hygge på stranden, sole ved swimmingpoolen, behandling i spaen og gå på opdagelse i byens mange små butikker, men skulle I få lyst til at komme lidt væk fra hotellet, er Bali et uimodståeligt overflødighedshorn af spændende oplevelser.

Læs mere om hvad I kan opleve i området omkring Sanur

Det er tid at tage afsked med Sanur og ikke mindst Bali. Fra hotellet er der en forholdsvis kort køretur til færgelejet og båden, der skal sejle jer til Lombok. Sejlturen varer ca. 3½ time, så husk at medbringe lidt snacks og en god bog. Er vejret klart vil I kunne se Lomboks hellige Rinjani vulkan (3.726 m.) dukke op i horisonten samtidig med at Balis enorme Gunung Agung vulkan (3.142 m.) forsvinder til bagbords.

Fremme ved Lombok bliver I hentet ved færgelejet og kørt til jeres skønne resort i Mangsit, hvor I kan nyde en velfortjent dukkert i havet eller poolen og slappe af på jeres terrasse resten af dagen, inden det er tid til middag med udsigt til solnedgangen.

I har 5 hele dage på Lombok, og for nogle bruges tiden bedst med afslapning på resortet i skyggen fra de mange træer og palmer. De to hyggelige pool-områder ligger lige ud til den smalle strand, så der er aldrig langt at bevæge sig, hvis man trænger til at køle lidt ned.

Dagene kan afsluttes i en af resortets sofaer med en forfriskende drink og blikket rettet mod solnedgangen, der på dage med klart vejr gør det muligt at se solen gå ned over Gunung Agung vulkanens kegleformede skygge ovre på Bali.

Snorkling på Gili

Vil I gerne snorkle eller dykke er det nemt at arrangere ture til de nærtliggende Gili-øer, hvor I kan opleve farverige koralrev, havskildpadder og menneskeskabte undervandsseværdigheder samtidig med, at I kan nyde den afslappede ø-stemning.  

Vandreture i Lombok

For de aktive findes der en række flotte vandreture på Lomboks nordkyst med udgangspunkt i byen Senaru. Her kan I komme på ture ud i rismarkerne, opleve smukke vandfald samt udsigten til den imponerende Rinjani vulkan. Husk at sætte en hel dag af til disse ture.

I kan nu passende nå en sidste dukkert i havet eller poolen, inden I op ad formiddagen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvor hjemrejsen kan begynde.

Efter en skøn rejse til Bali og Lombok landet flyet igen i Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Denpassar t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsbillet: Lombok til Bali
 • Lufthavnskatter og afgifter
 • Privat transport fra lufthavnen i Denpassar til hotel i Jimbaran
 • 6 nætter i Sanur på Segara Village**** i Deluxe Room, inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • Transport med båd og bil mellem Bali og Lombok
 • 6 nætter på Lombok på Living Asia Resort & Spa**** i Garden View Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • Privat transport fra hotel til lufthavn på Lombok

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Bali eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg
shutterstock_384499636 Tropical fruits in morning market, Bali, Indonesia.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os