VARADERO - Kridhvidt sand og blå himmel over stranden i Varadero.
Havana og badeferie i Varadero Pakken inkluderer fly, transport, casa med morgenmad i Havana og hotel med all-inclusive i Varadero
Se galleri

Havana & Badeferie i Varadero - All Inclusive

  • Charmerende Havana og badeferie med all inclusive
  • 3 nætter i Havana på hyggeligt minihotel
  • Brolagte gader, musik og stemning i det gamle Havana
  • 7 nætter i Varadero på 4-stjernet strandresort
  • All inclusive og skøn badeferie med hvide sandstrande
  • Inkl. fly, hoteller, transport og All Inclusive på stranden

12 dage fra kr. 10.200,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 02. maj 2021

Rejseplan

Denne rejse er perfekt for jer, der vil kombinere oplevelser og afslapning på en kort, spændende rejse til Cuba.

Udgangspunktet er Cubas charmerende hovedstad, Havana. Foruden de historiske seværdigheder og spændende museer gemmer en gamle bydel på en række intime spillesteder og små gastronomiske overraskelser. Læg dertil den tydelige livsglæde og det maleriske forfald, der i udpræget grad præger den smukke hovedstad. 

På rejsens anden del er der badeferie og afslapning på menuen. I bor på et skønt strandhotel i Varadero, hvor I har mulighed for at dase og tage en dukkert i det krystalklare vand ved en af de bedste badestrande på Cuba. Opholdet på Varadero-stranden er med all inclusive.

Varadero (7).jpg
Varaderos strande hører til blandt Cubas allerbedste.

Rejsen kort:

Hvis I drømmer om at opleve Cubas stemningsfulde hovedstad Havana og gerne kombinerer oplevelsen med en afslappende badeferie på et strandresort med All Inclusive og skønne, hvide sandstrande, så har I fundet den rigtige rejse.

På denne rejse til Cuba tilbringer I først 3 nætter i Havana. En by med masser af stemning og atmosfære. Her er brolagte gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Torvepladser, hvor de lokale spiller kort og domino foran den lokale kirke. Farverige markeder med tøj- og grøntsagsboder. Hyggelige restauranter indrettet i gamle herskabslejligheder og små spillesteder, hvor salsamusikken trækker både lokale og turister på dansegulvet. Snup en svingom og en tur i en gammel amerikanerbil langs med den berømte strandpromenade. Tag på byvandring med en stedkendt lokalguide, der kan vise jer byens ”hemmeligheder” og give jer historien om Fidel og revolutionen. I bor på et hyggeligt minihotel i hjertet af Havana og har eventyret lige udenfor døren.

Fra Havana går turen til jeres strandresort på Varadero-halvøen. Her indlogeres I for 7 nætter på det 4-stjernede Iberostar Tainos med all inclusive og adgang til en af de flotteste sandstrande på Cuba. Sandet er nærmest kridhvidt, og havet skifter fra klar lyseblå til dyb mørkeblå i horisonten. Den helt rigtige udsigt, når man ligger i parasollens skygge og lige kigger over kanten af sin bog. 

Havanagade.jpg

I rejser fra Danmark og har en enkelt mellemlanding på flyrejsen til Havana. I ankommer samme dag og modtages af vores lokale repræsentant i lufthavnen. Herfra går turen til jeres hyggelige minihotel, der ligger i hjertet af Havanas gamle bydel. Her bor I med de brolagte gader og eventyret lige udenfor døren. Hotellet er indrettet i et af de historiske huse, der har både charme, sjæl og patina. Ingen værelser er ens, men alle værelser har aircondition samt eget bad og toilet. I indlogeres for 3 nætter, hvilket giver jer god tid til at opleve den fantastiske stemning i Cubas hovedstad, Havana.

Lidt afhængigt af hvilket flyselskab I rejser med, ankommer I enten sidst på eftermiddagen eller hen på aftenen. Så måske har I lyst til at gå lidt på opdagelse allerede på ankomstdagen. En mojito på en tagterrasse eller en kold øl på en lille restaurant er måske en meget god måde lige at ankomme på.

HAVANNA - I har fire nætter i Havanna, og dermed god tid til at gå på opdagelse.

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der triller ned ad strandpromenaden med Atlanterhavet på den ene side og afskallede huse fra den spanske kolonitid på den anden. Er det den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel? Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige udenfor hotellet ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Her kommer vores forslag til oplevelser i Havana: https://www.cpt.dk/artikel/oplevelser-i-havana/

shutterstock_259731410  Vintage american car at the Malecon.jpg

Så er dagen kommet til, at I skal tage afsked med Havana. Det er måske en smule vemodigt. Man har det lidt som om, at man har oplevet noget unikt. Noget, der måske er på vej til at forsvinde. Fra Havana rejser I med turistbus af høj kvalitet til Varadero. Halvøen strækker sig nærmest som en lang finger ud i havet, og er især berømt for sine smukke strande. Busturen tager omkring 4 timer inkl. et stop undervejs, hvor man lige kan strække ben og købe sig en kop kaffe eller en sodavand.

Vel fremme indlogeres I for 7 nætter med all inclusive på det 4-stjernede strandresort Iberostar Tainos. Hotellet har skønne værelser, gode faciliteter og en fantastisk strand. Sandet er nærmest kridhvidt og havet skifter farve fra gennemsigtig lyseblå i strandkanten til dyb mørkeblå i horisonten. En udsigt, der føles som en belønning, når man ligger i parasollens skygge og en gang imellem lige kigger hen over kanten af sin bog. Og så er der aldrig langt til hotellets barer og restauranter, hvor jeres all inclusive giver jer adgang til alskens drikkevarer, måltider og snacks.

Hotellet arrangerer en række forskellige aktiviteter i dagtimerne, og flere aftner om ugen er der dans, musik eller shows, som man kan deltage i, hvis man har lyst.

shutterstock_392267488HAVANA, CUBA - APRIL 1, 2012 Teenagers swimming in Caribbean sea near Moro castle.jpg

Vi har arrangeret privat transport for jer på hjemrejsedagen. Chaufføren kommer og henter jer på hotellet på det aftalte tidspunkt, og fra hotellet går turen nu til lufthavnen i Havana. Flyrejsen er med en enkelt mellemlanding undervejs – og der flyves hen over natten, så I ankommer til Danmark næste dag.

TRINIDAD - Gå på opdagelse i de brolagte gader.

Så er I hjemme igen efter en fantastisk rejse til Cuba, hvor I har oplevet den fascinerende hovedstad Havana og samtidig har haft tid til at slappe med en badeferie i Varadero.