Cubas strande

På en rejse til Cuba kan I nyde livet og slappe af ved flere lækre strande. Men hvor skal I egentlig tage hen for at få den bedste strandoplevelse i Cuba?

Efter vores mening er der flere fremragende muligheder, og her har vi samlet vores egen personlige top 5 i tilfældig rækkefølge.

Ancón-stranden ved Trinidad

Cirka 10 minutters kørsel fra den charmerende kolonitidsby, Trinidad, findes Playa Ancón, der efter vores mening er en af landets smukkeste strande.

Ved Ancón-stranden kan I slappe af i palmernes skygge og bade i Det Caribiske Hav.

Vandet er som regel roligt, og derfor er det en meget børnevenlig strand.

Har I lyst til at udforske livet under havets overflade, så rummer Playa Ancón også gode snorkelmuligheder.

I kan nyde Ancon-strandens gyldne sand og afslappede stemning på flere af vores rejser - det kunne for eksempel være på rundrejsen Cuba med bus og casa.

Maria La Gorda

Maria La Gorda er en smuk strand beliggende i det vestligste Cuba ud til Det Caribiske Hav.

Ligesom Ancón-stranden er Maria La Gorda en flot og børnevenlig strand med roligt vand, gyldent sand og gode muligheder for flot snorkling.

Er I til dykning, så er stedet også fremragende. Flere end 50 spændende divesites lokker dykkere til fra hele verden. Tager I på dykning her, kan I være heldige at opleve de store formationer af sorte koraller, som stedet blandt andet er kendt for, ligesom I kan komme tæt på et stort udvalg af farvestrålende fisk.

Varadero

Varadero-stranden er placeret på det nordlige Cuba, omkring 140 kilometer øst for Havanna.

Ved Varadero kan I nyde en helt hvid sandstrand og bade i det azurblå hav. Bliver det for varmt at stege i solen, kan I søge ind i skyggen fra palmerne, der står langs den smukke strand.

Varadero et et rent strandparadis, og derfor ligger der også en del resorts ud til stranden.

I øjeblikket indgår Varadero ikke i nogen af vores planlagte rejser, men ønsker I at opleve stedet, så kan vi naturligvis arrangere det.

Cayo Santa María

Cayo Santa María er også hjemsted for en af Cubas flotte strande, der er blandt vores personlige favoritter. Cayo Santa María er egentlig en lille ø ud for Cubas nordlige kyst. Øen er del af øgruppen Jardines del Rey, og den er forbundet med fastlandet via en bro.

Strandene på Cayo Santa María rummer azurblåt hav og kridhvidt sand. 

Snorkelmulighederne er også glimrende ud for den lille tropeø, og ønsker I at overnatte ved dette strandparadis, så findes der en del luksusresorts på Cayo Santa María.

Cayo Coco

Cayo Coco er endnu en ø i Jardines del Rey øgruppen nord for den centrale del af Cuba. Ligesom Cayo Santa María er Cayo Coco forbundet til Cubas fastland via en bro. Derfor kan I let komme ud til Cocos lange, hvide sandstrande.

Udover at strandene på øen er smukke, så er det også en meget flot oplevelse at springe i det klare vand med maske og snorkel eller med rigtigt dykkerudstyr og udforske det store koralrev ud for Cayo Cocos nordlige kyst.

Send en rejseforespørgsel og få et godt tilbud på en rejse til Cuba. 

Send rejseforespørgsel

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Tina kom til Check Point Travel i 2001 og har siden hen særligt vejledt vores kunder om rejser til især Cuba, USA og Latinamerika. Hun kender disse områder indgående fra adskillige rejser og har desuden boet et år i det nordøstlige USA samt et halvt år i San Diego.

Heldigvis deler Tina hellere end gerne ud af sin viden og hjælper dig gerne med råd og vejledning om netop dine behov og ønsker.

86137744 | tkr@cpt.dk