Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
USEFUL INFORMATION
The Barefoot Eco Hotel Pakken inkluderer fly, indenrigsfly, hotel og halvpension m.m.
Se galleri

The Barefoot Eco Hotel

 • 7 nætter på det hyggelige The Barefoot Eco Hotel
 • Halvpension under opholdet (Helpension kan tilkøbes) 
 • Omgivet af hvide sandstrande, palmer og smukke koralrev
 • Øen byder på mange spændende eventyr og udflugter
 • Fantastiske snorkel- og dykkerforhold
 • Inkl. fly, indenrigsfly t/r, hotelophold og halvpension

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

The Barefoot Eco Hotel er et fantastisk hotel midt i Maldivernes enestående øhav. Når I ankommer til øen, er det til synet af de hvide sandstrande, duvende palmer og krystalklart vand, der møder jer. Hotellet har derudover en fantastisk service, dejlig mad samt strande i verdensklasse. Sagt med andre ord, så byder hotellet på total afslapning i fantastiske omgivelser - og vi tøt godt love, at jeres Maldiverne rejse til The Barefoot Eco Hotel er en rejse, I aldrig vil glemme. 

Udover et synligt fokus på miljøet, så skiller The Barefoot sig ud ved at ligge på en af Maldivernes største øer, Hanimaadhoo, der huser cirka 2.000 indbyggere. Det giver mulighed for at møde lokalbefolkningen og tage på cykelture på øen.

Maldives The Barefoot 1102

Rejsen kort

The Barefoot Eco Hotel er et fantastisk atypisk Maldiverne-hotel. Her bryder man den sædvanlige skarpe opdeling mellem turister og lokalbefolkning. Udover et synligt fokus på miljøet, så skiller det sig ud ved at ligge på en af Maldivernes største øer, Hanimaadhoo, der huser cirka 2000 indbyggere.

Hotellet ligger cirka 45 minutters flyvning mod nord fra hovedstaden Malé. Hanimaadhoo er en 7 kilometer lang ø der, udover hotellet på øens helt nordlige spids, huser en lille lokal fiskerlandsby, en frodig tropeskov, de bedste strande og en lille landingsbane på øens sydlige spids.

Hvis I ikke har prøvet at flyve over Maldiverne før, så venter der jer en stor oplevelse, når turen går hen over Maldivernes smukke øhav med atoller spredt ud over det azurblå Indiske Ocean. Efter en kort rejse fra Malé ankommer I til en helt anden verden, for her er ikke mange andre resorts. I har det herlige område næsten for jer selv - dykning og snorkling i verdensklasse og muligheden for at besøge nogle af atollens øvrige øer. I kan dagligt tage på udflugt og udforske de nærliggende øer samt livet under vandoverfladen med hotellets egen havbiolog.

Badeferie-mobil.jpg

I rejser fra Danmark eller Hamborg til Malé på Maldiverne. Herfra venter en indenrigsflyvning på cirka 45 minutter inden I når frem til øen Hanimaadhoo, der ligger i Maldivernes nordlige atoller. Ved ankomsten bliver I hentet af hotellets chauffør, der kører Jer til hotellet, cirka 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Her ankommer I til jeres hotel - The Barefoot Eco Hotel.

I har syv nætters badeferie på den charmerende tropeø midt i Det Indiske Ocean, og dermed rigtig god tid til at komme helt ned i tempo og få oplevelsen af at bo på en eksotisk ø midt ude i Det Indiske Ocean helt ind under huden.

USEFUL INFORMATION

Ønsker I at starte morgenen i fuld zen – så start dagen med en yogalektion, der afholdes hver dag i det store åbne yogalokale midt i resortet. Det er gratis at deltage, og noget vi varmt kan anbefale, også de lidt skeptiske.

Maldives The Barefoot 1110

The Barefoot Eco Hotel har grundet sin placering mange spædende aktiver at tilbyde. Selvfølgelig er de smukke sandstrande et sted hvor tiden flyver afsted, mens man ligger i solstolen og nyder livet i troperne, men dykning eller snorkling er bestemt også ”et must” på The Barefoot Eco Hotel, for området er både uberørt og ganske unikt. Er du begynder, så kan du starte på hotellets husrev, der byder på fantastisk snorkling. Her kan man stifte bekendtskab med skildpadder, sting-rays og revhajer. For de mere øvede kan I se frem til ca. 30 forskellige divesites omkring øen, blandt andet det suveræne Heaven and Helle Thilla, der gemmer på store djævlerokker i visse perioder af året.

DIVING TUFFO Maldives

Er I ikke så meget til livet under havet, kan man tage på tur med hotellets egen dhoni (en lokal træbåd) til en af de ubeboede naboøer, hvor man kan nyde den fulde Robinson Crusoe oplevelse. Derudover findes en perlerække af aktiviteter, såsom guidede kajakturer, beachvolley og en lang række udflugter.

DHONI

Den lokale fiskerlandsby er blot en lille cykeltur væk, og her kan I stifte bekendtskab med den venlige lokalbefolkning. Hotellets låner gratis cykler til jer under opholdet, så I kan snildt cykle på opdagelse på den fantastiske ø - på egen hånd eller med guide, noget der meget sjældent er muligt på Maldiverne.

BIKES COUPLE

Hver aften kan I deltage i forskellige aktiviteter. Hver aften holder resortets egne marinbiologer spændende oplæg om livet under havet, Maldiverne og deres kamp med naturen. 

CONSERVATION CENTER Thebarefoot

Det er blevet tid til at tage hjem igen efter en lækker badeferie på Maldiverne. I flyver retur til Malé lufthavn, hvorfra I begynder den sidste del af rejsen mod Danmark.

Til stor gavn for lokalsamfundet, dyr og miljø, som det står i deres egen hotelbeskrivelse. Som navnet antyder, er The Barefoot Eco Hotel drevet ud fra bæredygtige grundprincipper, der overordnet går ud på at minimere deres aftryk på naturen og undgå udslip af co2. Dette gør de blandt andet ved at producere deres egne råvarer eller ved at købe så mange råvarer som muligt lokalt på øen, hvor den primære beskæftigelse er landbrug og fiskeri. Dette er samtidig med til at styrke forholdet til de lokale og afstedkomme en meget vigtig indtægtskilde for lokalbefolkningen.

Thebarefoot Baby Turtles

De fleste ansatte kommer ligeledes fra Hanimaadhoo, hvilket selvfølgelig er med til at styrke øens økonomi yderligere. Det bidrager dog ligeledes til at gæsterne får en bedre og mere unik oplevelse, som gæster på hotellet men også i deres samfund. Dette er helt klart noget, som personalet er meget stolte af. Ligesom de er stolte af deres ø og deres land generelt.  De lokale hilser venligt på deres gæster, når man møder dem i landsbyen, og i det hele taget er der en meget afslappet stemning på øen Hanimaadhoo.

BEACH CLEANING Barefoot

Hanimaadhoo Conservation Center er hotellets sjæl. Her udstikker man retningslinjerne for de forskellige aktiviteter, så de gennemføres i overensstemmelse med de værdier, hotellet er bygget på: Man skal påvirke naturen og dyrelivet mindst muligt og i stedet fremme biodiversiteten og stimulere den lokale økonomi. Det betyder bl.a., at I som gæster ikke blot tager på tur for at se delfiner eller snorkle med djævlerokker. Sammen med hotellets havbiolog indsamler I data, der både bliver brugt til forskning og til at monitorere udviklingen af marinelivet omkring øen.

HOVEN Community Thebarefoot

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flybillet Danmark / Hamborg til Male t/r
 • Lufthavnsskatter og flyafgifter
 • Flytransfer fra Male lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter på The Barefoot Eco Hotel i Seaside Room (v/2 voksne og 2 børn får I et Beach Front værelse med 2 ekstrasenge)
 • Halvpension under hele opholdet
 • Gratis yogalektioner dagligt
 • Mulighed for at snorkle med hotellets marinebiologer 3 gange under opholdet
 • Gratis Wi-Fi på værelset
 • En flaske vand pr. værelse pr. dag
 • Gratis cykelleje
 • OBS: Ved mere end 4 personer på et værelse er prisen baseret på et Family Beach Front Room med 2 værelser og 4 ekstrasenge

Prisen inkluderer ikke

 • 6 Euro pr. nat pr. værelse i miljøafgift - betales på hotellet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Transfer fra lufthavnen til hotellet sker med vandflyver. Derfor må der højst medbringes 20 kg bagage og 5 kg håndbagage pr. person. Vandflyverselskabet opkræver et tillægsgebyr for eventuel overvægt svarende til ca. 4 USD pr. kg.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Maldiverne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Maldives The Barefoot 1102 (1)
SWIMMING POOL

Inspiration

MALDIVERNE - de små tropiske atoller ligger spredt ud over det Indiske Ocean, som perler på en snor, Check Point Travel
Hvad skal man se på Maldiverne?
MALDIVERNE - fra en meget tidlig alder lærer de lokale at sejle i de traditionelle både, der bruges til fiskeri såvel som transport, Check Point Travel
Hvorfor rejse med Check Point Travel?
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os