Maxiconaturkulturogstrand_Herodesktop.jpg
Tulum 02.jpg
Chichen-Itza 04.jpg
Tulum 05.jpg
Cenote Ik-Kil 03.jpg
Merida 01.jpg
Bacalar 03.jpg
Merida 06.jpg
Calakmul 03.jpg

Program & kort

1

Cancun

1 nat:

Strand, sol, afslapning

2

Chichen Itza

1 nat:

Verdens syvende vidunder

3

Merida

2 nætter:

Kolonitidscharme, kultur og historie

4

Campeche

2 nætter:

Charmerende spansk havneby

5

Calakmul

2 nætter:

Junglepaladser, mayaruiner og eventyr

6

Bacalar

2 nætter:

Søen med de syv farver

7

Playa del Carmen

4 nætter:

Charmerende atmofære og fantastiske strande

Rejseplan

Chichen-Itza 02.jpg

Dagen efter jeres ankomst til Mexico får I den første WOW-oplevelse, når I besøger den mest berømte af mayaernes gamle kongebyer, Chichén Itza. Siden går turen til to af landets kønneste byer fra den spanske kolonitid, Mérida og Campeche. De to byer er et charmerende bekendtskab med snørklede brolagte gader, stemningsfulde torvepladser med dans i den lune aften, farverige markeder, spændende museer og et fascinerende folkeliv.

Med bilen kan I gøre en afstikker til naturreservatet Celestun og opleve tusinder af lyserøde flamingoer, lurende krokodiller og et væld af fugle på en sejltur i det fascinerende vådområde. Brøleaber og tukaner spejder fra trækronerne, når I begiver jer ind i ruinerne af det, der engang var en af de største indianske mayabyer, Calakmul. Byen ligger halvt klædt i jungle, og her er næsten ingen turister. Det er ren Indiana Jones.

Næste stop er søen med de syv farver. Laguna Bacalar regnes med rette regnes for en af de smukkeste søer i Mexico. Her har I to nætter og god tid til at nyde de naturskønne omgivelser. Jeres rundrejse på Yucatan rundes af med en velfortjent badeferie ved de skønne strande i badebyen, Playa del Carmen.

I rejser fra Danmark med et morgen- eller formiddagsfly. Sidst på eftermiddagen samme dag ankommer I til Cancun, der er en af de mest berømte badebyer på Mexicos Riviera Maya. I henter jeres lejebil i lufthavnen og kører den korte tur til hotellet, der ligger tæt på lufthavnen.

Når I har indlogeret jer og måske har fået et forfriskende bad, kan I overveje, om I har lyst til at tage en tur ind til byen – eller blot vil slappe lidt af på hotellet, inden I tager hul på rundrejsen og de mange oplevelser.

Tag tidligt afsted fra Cancun og kør ad hovedvej 180D til Chichen Itza. Køreturen tager ca. 2,5 time. Hvis I ankommer tidligt om formiddagen, så er der færre besøgende, og temperaturen er behagelig. Lige i nærheden af parkeringspladsen ligger stedets Visitors Center, hvor I kan købe billet til området. Her kan de også hjælpe jer med en engelsktalende lokalguide, hvis I har lyst til at få en historiefortæller med på jeres tur rundt i den gamle kongeby.

Læs meget mere om spændende Chichén Itza

Nu kan I vælge at køre direkte til Mérida eller gøre en interessant afstikker til ”Den Gule By”, Izamal. Kører I den lige vej til Mérida, tager turen ca. 2 timer. Hvis I lægger vejen forbi Izamal, så bliver den samlede køretid en halv time længere. Til gengæld får I en oplevelse. Læs mere om Den Gule by

Det vrimler med kolonitidsbyer i Mexico, men spanierne gjorde noget særligt ud af Merida. Den blev deres hovedstad på Yucatan. De prægtige paladser, smukke kirker og store torvepladser kantet af elegante søjlegange vidner om, at dette er en by rig på kultur og historie. Mérida er en by, der skal opleves.

Læs mere om Mérida

Efter morgenmaden er det igen tid til eventyr. Målet for dagen er Campeche, men inden I når dertil, så venter der jer et par store oplevelser.

Tag forbi en underjordisk grotte "Cenote Kankirixche"

Besøg ruinbyen Uxmal og Troldmandens pyramide

Sidst på dagen kommer I til Campeche

Tilbring dagen med at gå på opdagelse i de gamle gader. Gå en tur på bymuren med udsigt til byens røde tegltage, hvidkalkede kirketårne og det blå hav. Nyd en frokost på en af byens mange fortovsrestauranter og besøg byens museum for maya-kulturen. Museo de la Arcitectura Maya er en overset perle. Et fantastisk spændende museum indrettet i historiske rammer, hvor de udstiller nogle af de mange skatte, der er fundet i ruinerne af de gamle mayabyer. Her er kunst, gravgaver, mumier og relieffer, der alle bidrager til, at I kommer et par skridt tættere på hvem mayaerne var. Og så bidrager det til oplevelsen, at forklaringerne også står på engelsk.

I dag er fortrinsvis en køre- og afslapningsdag. Op ad formiddagen sættes kursen sydover mod en oplevelse, der kun er de færreste forundt. I skal ind i junglen på grænsen til Guatemala for at opleve ruinerne af Calakmul. Byen der var hovedstad i Slangens Rige. Den største, den ældste og den mægtigste af mayaernes kongebyer. En by omgærdet af mystik og indhyllet i regnskov. 

I indlogeres på Hotel Puerta Calakmul, der ligger i udkanten af et af Mellemamerikas største jungleområder. Her skal I bo for to nætter og har tid til at slappe lidt af, inden I drager på eventyr i morgen. Det er et stemningsfuldt hotel bestående af 15 stråtækte bungalows, der falder utroligt godt ind i de smukke naturomgivelser. Hotellet har swimmingpool og en god restaurant, der blandt andet serverer fantastiske spareribs.

Fra hotellet kører I 60 kilometer ad en smal grøn korridor med tæt jungle på begge sider. Turen tager ca. 1 time. Kør så tidligt, at I er fremme kl. 08.00, når stedet åbner. Husk at tage lidt kontanter med, da I undervejs skal betale vejafgift, entré til naturreservatet og det arkæologiske område samt en lille skilling for at parkere bilen. Når I ser parkeringspladsen bliver I overraskede. Den er lillebitte. Calakmul ligger så afsides, at kun ganske få kommer hertil.

I følger en sti gennem junglen akkompagneret af cikader. Flokke af små edderkoppeaber springer rundt i trækronerne, og skræmmer et par tukaner, der letter med et knald fra de store vinger. Et sted derindefra kan I høre brøleabernes kalden. Fraværet af mennesker og lyden fra junglen, der lukker sig omkring jer fremkalder en sjælden følelse af eventyr.

Læs mere om hvad I kan se i Calakmul

Eller I kan læse mere om historien om Calakmul

Fra hotellet fortsætter I østpå af hovedvej 186 mod Chicaná og Xpujil. Lige efter sidstnævnte kommer der en tankstation, hvis I har brug for at få tanket op. Området I kører igennem var fra år 250 til 700 et tætbefolket område, og langs med vejen er der skilte, der viser vej til den ene kongeby efter den anden. Chicaná og Becán er det mest interessante, og bestemt et besøg værd, hvis I har mod på at se flere mayabyer.

Omvendt er der så smukt ved Laguna Bacalar, at I måske bare har lyst til at køre den direkte vej til hotellet. Turen dertil tager blot et par timer. Det er et stemningsfyldt hotel med bungalows, der ligger ned til ubeskriveligt smuk ferskvandssø. Her indlogeres I for to nætter. De lokale kalder Laguna Bacalar for Søen Med De Syv Farver. Søens vand er glasklart og på bunden glimter kridhvidt sand. Alt efter hvorfra og hvornår på dagen I betragter søen, kan den skifte fra turkis til blå. Tag en svalende dukkert i søen og nyd udsigten fra en hængekøje.

I receptionen kan I bestille plads på hotellets tur ud på søen næste dag. På sejlturen oplever I det rige dyreliv i mangroven og nogle af de cenotes, der er med til at give liv til søen. I kan tage et naturligt mudderbad og få babyhud i gave, snorkle i det glasklare vand og bare nyde stilheden og naturen.

Tulum 02.jpg

Fyldt med oplevelser og indtryk fra en spændende og afvekslende rundrejse sætter I jer bag rattet for at tilbagelægge rejsens sidste køre-etape. Forude venter en velfortjent badeferie ved de hvide sandstrande i badebyen Playa del Carmen. I tager hovedvej 307, der fører jer direkte til Playa del Carmen. Det er en køretur på ca. 3 timer. Bilen afleveres hos udlejningskontoret i Playa del Carmen.

 

Playa del Carmen er en rigtig hyggelig badeby, der ligger ved en af de allerbedste strande på den mexicanske Riviera Maya. Her indlogeres I på et godt 4-stjernet hotel med let adgang til både restauranter, butikker og strand. Og skulle I få lyst til flere oplevelser, så er der masser et væld af udflugtsmuligheder både til lands og til vands.

Efter morgenmaden afhentes I ved hotellet og køres til lufthavnen i Cancun. Turen tager ca. 1 time. Et par timer senere sidder I på flyet. Turen er med mellemlanding i Europa, inden I ankommer til Danmark.

I ankommer til Danmark om morgenen og kan se tilbage på en fantastisk rejse til Mexico.

Yucatan rundrejse i bil

 • I får det bedste af Yucatan
 • Mayaernes kongebyer Chichén Itza og Calakmul
 • Folkeliv og kolonitidscharme i Merida og Campeche
 • Oplev flamingoer og krokodiller i Celestun
 • Afslapning og badeferie i Playa del Carmen
 • Flyrejse, billeje og gode hoteller

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Cancun t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Flyskatter og lufthavnsafgifter
 • 10 døgns billeje, Nissan Versa eller lign. Ved flere end 2 personer opgraderes billejen til VW Jetta eller lign.
 • Lejen inkl. fri kilometer, ansvar, kasko og tyveriforsikring, tredjeparts forsikring og 1 fører.  Afhentning i Cancun Lufthavn og aflevering i Playa del Carmen.
 • 1 nat i Cancun Lufthavn på Courtyard by Marriott Cancun**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • 1 nat i Chichen Itza på Hotel Villas Arqueologicas**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Merida på La Mision de Fray Diego**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Campeche på Hotel Castelmar**** i standard værelse inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Calakmul på Hotel Puerta Calakmul*** i Villa inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Bacalar på Rancho Encantado*** i Garden Room inkl. morgenmad
 • 4 nætter i Playa del Carmen på Hotel HM Playa del Carmen**** i Standard Room inkl. morgenmad
 • Transfer fra hotel i Playa del Carmen til Cancun Lufthavn
 • Obs: 2 voksne og 2 børn deler 2 dobbeltsenge på hotellerne

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestilling
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Forsikring mod selvrisisko på bilen, ca. 680 kr. (Bestilles hjemmefra, betales lokalt)
 • Envejsleje gebyr på bilen på 87 USD
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Mexico eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Celestun 02.jpg
Merida 06.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os