PLAYA DEL CARMEN - Hvor mange af jer kan ligge her på samme tid?
Yucatans højdepunkter og badeferie Pakken inkluderer fly, billeje, hoteller, morgenmad m.m.

Yucatans højdepunkter og badeferie

  • Udforsk mayaernes gamle kongeby Chichén Itza
  • Nyd stemningen i kolonitidsbyen Mérida
  • Oplev magiske Uxmal og dyrelivet i Celestun
  • Gode 4-stjernede hoteller med pool
  • Skøn badeferie i Playa del Carmen
  • Inkl. flyrejse, billeje og hotel med morgenmad

15 dage fra kr. 11.850,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 13. apr 2021

HM Playa Del Carmen 39
ITZA - Der er nok at se, og det er spændende for både børn og voksne at gå på opdagelse blandt de storslåede ruiner.

Kort om rejsen

På denne rejse til Mexico får I den perfekte kombination af oplevelser og badeferie. Mayaernes gamle kongeby er en oplevelse i verdensklasse med smukke templer og himmelstræbende pyramider. Og Mérida er kolonitidscharme, farverige markeder, aftendans på torvet og mexicansk folkeliv, når det er bedst. Det hele rundes af med en badeferie i Playa del Carmen, hvor I kan lade de mange indtryk bundfælde sig på de smukke, hvide sandstrande.

Rejseplan

CHICHEN ITZA - Jeres rejse starter ved Chichen Itza, der i dag betragtes som et af verdens syv moderne vidundere.

Efter en enkelt nat på hotel i Cancun ovenpå flyrejsen, er I klar til at tage hul på oplevelserne. I indleder med et eventyr i absolut verdensklasse, når I går på opdagelse mellem templer og himmelstræbende pyramider i mayaernes gamle kongeby, Chichén Itza. Verdens syvende vidunder ligger få minutters gang fra jeres hotel hvor poolen venter, når I kommer tilbage.

Siden følger tre nætter i en af de smukkeste og mest stemningsfulde byer i Mexico, Mérida. En perle fra den spanske kolonitid, der charmerer med snørklede brolagte gader, folkeliv og aftendans, farverige markeder og hyggelige restauranter. I bor på et skønt hotel med pool lige i hjertet af den gamle by. Og skulle I få lyst til at drage lidt på opdagelse, så overvej en tur til ruinbyen Uxmal, der har en af de mest imponerende pyramider i Mexico. Eller oplev det fascinerende dyreliv og de smukke strande i Celestun.

Det er let, enkelt og sikkert at køre i egen bil på Yucatan. Og så giver det jer en masse frihed til at gøre tingene i jeres eget tempo. Afstandene på denne tur er relativt korte, og vi har lagt forslag ind til oplevelser undervejs.

Rejsens finale er henlagt til Playa del Carmen, hvor I kan se frem til seks nætter på et godt 4-stjernet hotel, der ligger i gåafstand til restauranter og butikker og til de hvide sandstrande, som byen er så berømt for. Den helt rigtige måde at runde en rejse til Mexico af på.

I rejser fra Danmark med kurs mod den verdensberømte badeby Cancun på Yucatan-halvøen i Mexico. Flyrejsen er naturligvis inkl. bagage, mad og drikke. Ved ankomst til Cancun afhenter I jeres lejebil hos udlejer, og kører den korte tur til hotellet. Nu står den på ren og skær afslapning, inden I tager hul på eventyret i morgen.

I indlogeres for en enkelt nat på et godt 4-stjernet hotel i Cancun.

Efter morgenmaden kører I sydover. Det tager ca. 2 timer at køre fra Cancun til hotellet, der ligger meget tæt på en af de allerstørste og mest berømte seværdigheder i Mexico; mayaernes gamle kongeby Chichén Itza.

I indlogeres på et godt 4-stjernet hotel for 2 nætter og har dermed godt tid til at opleve Chichén Itza, der ligger blot få minutters gang fra jeres hotel.

Overvej at spise en tidlig morgenmad. Hvis I kommer tidligt om formiddagen er der færre mennesker, og temperaturen er behagelig. I kan købe billetter i stedets Visitors Center. Her kan de også hjælpe jer med en engelsktalende lokalguide, hvis I har lyst til at få en historiefortæller med på jeres tur rundt i den gamle kongeby.

Hvis I har mere lyst til at gå på opdagelse på egen hånd og I jeres eget tempo, men gerne vil vide mere om Chichén Itza, så får I her vores guide til Chichén Itza.

Når I er mætte af oplevelser, så er der kun få minutters gang tilbage til jeres hyggelige hotel og en svalende dukkert i swimmingpoolen.

Nu kan I vælge at køre direkte til Mérida eller gøre en interessant afstikker til ”Den Gule By”, Izamal. Kører I den lige vej til Mérida, tager turen ca. 2 timer. Hvis I lægger vejen forbi Izamal, så bliver den samlede køretid en halv time længere. Til gengæld får I en oplevelse. Læs mere om Den Gule by

I Mérida indlogeres I for 3 nætter på et stemningsfuldt 4-stjernet hotel i hjertet af den historiske bydel. Herfra har I let adgang til byens brolagte gader, livlige markeder og farverige folkeliv. Og får I brug for en lille pause, så har hotellet også pool.

Det vrimler med kolonitidsbyer i Mexico, men spanierne gjorde noget særligt ud af Merida. Den blev deres hovedstad på Yucatan. De prægtige paladser, smukke kirker og store torvepladser kantet af elegante søjlegange vidner om, at dette er en by rig på kultur og historie. Mérida er en by, der skal opleves.

I Mérida indlogeres I for 3 nætter på et dejligt hotel i hjertet af den gamle bydel. Værelset skulle gerne være klart til jer, så drop bagagen på værelset og tag ud og se nærmere på byen, der er et særdeles charmerende bekendtskab. 

Hvis I får brug for en svalende dukkert op ad eftermiddagen, så har hotellet en pool.

Læs mere om Mérida og dyrelivet i Celestun her.

I bør også overveje at køre en tur til Uxmal, der ligger blot 1 times kørsel syd for Mérida. I mayatiden var Uxmal en af områdets største og vigtigste byer. Den blev opført i 600-tallet og er et enestående eksempel på mayaernes puuc-arkitektur. Det særlige ved denne arkitektur er den enorme rigdom af relieffer. Stort set enhver facade er dekoreret med geometriske mønstre. Byen blev forladt i 900-tallet og var glemt i næsten 1.000 år. Det var først i 1929 med ankomsten af den danske eventyrer og arkæolog Frans Blom, at byen blev genopdaget og hentet ud af junglen. Og det var her, at den måske smukkeste og mest imponerende af alle pyramiderne i Mexico blev gjort fri af junglens favntag. Læs mere om Troldmandens Pyramide her

Fyldt med oplevelser og indtryk sætter I jer bag rattet for at køre mod Riviera Maya og badebyen Playa del Carmen, hvor der venter jer en velfortjent badeferie. Det er en køretur på omkring 3 timer. Playa del Carmen er en af de skønneste badebyer på Riviera Maya. Her er der et godt udvalg af restauranter, caféer og små strandbarer, der ligger smidt ind mellem palmerne.

Her indlogeres I for 6 nætter på et godt 4-stjernet hotel i gåafstand til restauranter, butikker og byens flotte sandstrand.

Bilen afleveres ved ankomst til Playa del Carmen på udlejerens kontor i centrum.

Hotellet sørger for transporten til lufthavnen i Cancun. Herfra går turen hjemover. Naturligvis med forplejning ombord.

I lander i Danmark om morgenen eller lidt op ad formiddagen og kan se tilbage på en Mexico-rejse, hvor I har fået eventyr og oplevelser – og samtidig har haft tid til at slappe af ved stranden.