Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
PLAYA DEL CARMEN - Hvor mange af jer kan ligge her på samme tid?
Yucatans højdepunkter og badeferie Pakken inkluderer fly, billeje, hoteller, morgenmad m.m.

Yucatans højdepunkter og badeferie

  • Udforsk mayaernes gamle kongeby Chichén Itza
  • Nyd stemningen i kolonitidsbyen Mérida
  • Oplev magiske Uxmal og dyrelivet i Celestun
  • Stemningsfulde hoteller med pool
  • Skøn badeferie i Playa del Carmen
  • Inkl. flyrejse, billeje og hotel med morgenmad

kr. 13.300,-

14 dage fra kr. 12.300,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 09. feb 2023

Hotellerne

Hotellerne herunder er udgangspunktet for denne rejse til Mexico. Hotellerne er specielt udvalgte i samarbejde med vores mexicanske agent, der har stor erfaring og et indgående kendskab til Mexico og hotellerne på denne destination.

BOUTIQUE-HOTEL - I Merida har vi fundet et dejligt boutique-hotel til jer i hjertet af byen.
15. Alberca.jpg
Estandar2c
5. panoramica jardin.jpg
35. Pasillo.jpg
Merida 04.jpg
BOUTIQUE-HOTEL - I Merida har vi fundet et dejligt boutique-hotel til jer i hjertet af byen.
15. Alberca.jpg
Estandar2c
5. panoramica jardin.jpg
35. Pasillo.jpg
Merida 04.jpg

La Mision de Fray Diego

3 nætter - Merida

La Mision de Fray Diego er et stemningsfuldt boutique-hotel i hjertet af Merida. Der er kort gåafstand til byens historiske centrum og til butikker og restauranter. På hotellet kan I blandt andet tage en dukkert i den udendørs pool og nyde lækre måltider i restauranten, der byder på lokal og span

...

Mere information om hotellet her
HM Playa Del Carmen 47
HM Playa Del Carmen 101
HM Playa Del Carmen 80
HM Playa Del Carmen 119
HM Playa Del Carmen 30
HM Playa Del Carmen Shoot2 6
HM Playa Del Carmen 103
HM Playa Del Carmen 85
HM Playa Del Carmen 53 Edit
Hacienda Inn 21
HM Playa Del Carmen 39
HM Playa Del Carmen 67
HM Hotel Playa Gym 4
HM Playa Del Carmen 27
HM Playa Del Carmen 47
HM Playa Del Carmen 101
HM Playa Del Carmen 80
HM Playa Del Carmen 119
HM Playa Del Carmen 30
HM Playa Del Carmen Shoot2 6
HM Playa Del Carmen 103
HM Playa Del Carmen 85
HM Playa Del Carmen 53 Edit
Hacienda Inn 21
HM Playa Del Carmen 39
HM Playa Del Carmen 67
HM Hotel Playa Gym 4
HM Playa Del Carmen 27

HM Playa del Carmen

7 nætter - Playa del Carmen

HM Playa del Carmen er et godt 4-stjernet hotel med autentisk mexicansk charme og en super god beliggenhed. Hotellet ligger kun få minutters gang fra den hvide sandstrand i Playa del Carmen og et stenkast fra byens stemningsfulde strøggade Quinta Avenida, hvor der er et stort udvalg af restaurant

...

Mere information om hotellet her
Pool 3
Have 1
Patio
Restaurant
Friske Grøntsager
Familie
Have
Have 2
Hytte
Reception
Pool 3
Have 1
Patio
Restaurant
Friske Grøntsager
Familie
Have
Have 2
Hytte
Reception

Hacienda Chichen & Yaxkin Spa

2 nætter - Chichen Itza

Hacienda Chichen & Yaxkin Spa er et stemningsfuld øko boutique spa hotel indrettet i en historisk hacienda fra det 16.århundrede. De historiske bygninger er omgivet af 200 hektar botanisk have med farvestrålende blomster, grønne planter og træer, samt et rigt fugleliv, der er med til at skabe

...

Mere information om hotellet her

Rejseplan

Chitzen Itza 2
Chitzen Itza

Oplev stemningen og de flotte strande i Playa del Carmen. Besøg mayaernes gamle kongeby Chichén Itza, svøm rundt i underjordiske klippehuler og nyd atmosfæren i den gamle kolonitidsby Valladolid. Efter en uge med strandtid og oplevelser i Playa del Carmen går turen til Isla Holbox. Øen er en overset perle med ægte mexicansk charme og vidtstrakte naturstrande.

Rejsen i overblik

Efter en enkelt nat på hotel i Cancun ovenpå flyrejsen, er I klar til at tage hul på oplevelserne. I indleder med et eventyr i absolut verdensklasse, når I går på opdagelse mellem templer og himmelstræbende pyramider i mayaernes gamle kongeby, Chichén Itza. Verdens syvende vidunder ligger få minutters gang fra jeres hotel hvor poolen venter, når I kommer tilbage.

Siden følger tre nætter i en af de smukkeste og mest stemningsfulde byer i Mexico, Mérida. En perle fra den spanske kolonitid, der charmerer med snørklede brolagte gader, folkeliv og aftendans, farverige markeder og hyggelige restauranter. I bor på et skønt hotel med pool lige i hjertet af den gamle by. Og skulle I få lyst til at drage lidt på opdagelse, så overvej en tur til ruinbyen Uxmal, der har en af de mest imponerende pyramider i Mexico. Eller oplev det fascinerende dyreliv og de smukke strande i Celestun.

Det er let, enkelt og sikkert at køre i egen bil på Yucatan. Og så giver det jer en masse frihed til at gøre tingene i jeres eget tempo. Afstandene på denne tur er relativt korte, og vi har lagt forslag ind til oplevelser undervejs.

Rejsens finale er henlagt til Playa del Carmen, hvor I kan se frem til seks nætter på et godt 4-stjernet hotel, der ligger i gåafstand til restauranter og butikker og til de hvide sandstrande, som byen er så berømt for. Den helt rigtige måde at runde en rejse til Mexico af på.

GODE HOTELLER - Vi har håndplukket hotellerne på rejsen, og I bor blandt andet på 5-stjernet hotel i gåafstand fra Chichen Itza.

I rejser fra Danmark med kurs mod den verdensberømte badeby Cancun på Yucatan-halvøen i Mexico. Flyrejsen er naturligvis inkl. bagage, mad og drikke. Ved ankomst til Cancun afhenter I jeres lejebil hos udlejer, og kører den korte tur til hotellet. Nu står den på ren og skær afslapning, inden I tager hul på eventyret i morgen.

I indlogeres for en enkelt nat på et godt 4-stjernet hotel i Cancun.

Efter morgenmaden kører I sydover. Det tager ca. 2 timer at køre fra Cancun til hotellet, der ligger meget tæt på en af de allerstørste og mest berømte seværdigheder i Mexico; mayaernes gamle kongeby Chichén Itza.

I indlogeres på et stemningsfyldt hotel for 2 nætter og har dermed godt tid til at opleve Chichén Itza, der ligger blot få minutters gang fra jeres hotel.

CHICHEN ITZA - Fra Tulum har I mulighed for at besøge et af verdens syv morderne vidundere - fortryllende Chichen Itza.

Overvej at spise en tidlig morgenmad. Hvis I kommer tidligt om formiddagen er der færre mennesker, og temperaturen er behagelig. I kan købe billetter i stedets Visitors Center. Her kan de også hjælpe jer med en engelsktalende lokalguide, hvis I har lyst til at få en historiefortæller med på jeres tur rundt i den gamle kongeby.

Hvis I har mere lyst til at gå på opdagelse på egen hånd og I jeres eget tempo, men gerne vil vide mere om Chichén Itza, så får I her vores guide til Chichén Itza.

shutterstock_390718036 Chichen Itza Maya ruins.jpg

Når I er mætte af oplevelser, så er der kun få minutters gang tilbage til jeres hyggelige hotel og en svalende dukkert i swimmingpoolen.

Den Gule By Izamal (3)
Izamal - Den Gule By

Nu kan I vælge at køre direkte til Mérida eller gøre en interessant afstikker til ”Den Gule By”, Izamal. Kører I den lige vej til Mérida, tager turen ca. 2 timer. Hvis I lægger vejen forbi Izamal, så bliver den samlede køretid en halv time længere. Til gengæld får I en oplevelse. Læs mere om Den Gule by

I Mérida indlogeres I for 3 nætter på et stemningsfuldt 4-stjernet hotel i hjertet af den historiske bydel. Herfra har I let adgang til byens brolagte gader, livlige markeder og farverige folkeliv. Og får I brug for en lille pause, så har hotellet også pool.

Merida 06.jpg
Merida

Det vrimler med kolonitidsbyer i Mexico, men spanierne gjorde noget særligt ud af Merida. Den blev deres hovedstad på Yucatan. De prægtige paladser, smukke kirker og store torvepladser kantet af elegante søjlegange vidner om, at dette er en by rig på kultur og historie. Mérida er en by, der skal opleves.

MERIDA - Udforsk den hyggelig by i jeres eget tempo. Mød de lokale, mærk livet på torvet og se de smukke gamle bygninger.

I Mérida indlogeres I for 3 nætter på et dejligt hotel i hjertet af den gamle bydel. Værelset skulle gerne være klart til jer, så drop bagagen på værelset og tag ud og se nærmere på byen, der er et særdeles charmerende bekendtskab. 

Hvis I får brug for en svalende dukkert op ad eftermiddagen, så har hotellet en pool.

Petit Lafitte (13).JPG

Læs mere om Mérida og dyrelivet i Celestun her.

I bør også overveje at køre en tur til Uxmal, der ligger blot 1 times kørsel syd for Mérida. I mayatiden var Uxmal en af områdets største og vigtigste byer. Den blev opført i 600-tallet og er et enestående eksempel på mayaernes puuc-arkitektur. Det særlige ved denne arkitektur er den enorme rigdom af relieffer. Stort set enhver facade er dekoreret med geometriske mønstre. Byen blev forladt i 900-tallet og var glemt i næsten 1.000 år. Det var først i 1929 med ankomsten af den danske eventyrer og arkæolog Frans Blom, at byen blev genopdaget og hentet ud af junglen. Og det var her, at den måske smukkeste og mest imponerende af alle pyramiderne i Mexico blev gjort fri af junglens favntag. Læs mere om Troldmandens Pyramide her

shutterstock_553212190.jpg
Uxmal
Playa Del Carmen 3
Playa del Carmen

Fyldt med oplevelser og indtryk sætter I jer bag rattet for at køre mod Riviera Maya og badebyen Playa del Carmen, hvor der venter jer en velfortjent badeferie. Det er en køretur på omkring 3 timer. Playa del Carmen er en af de skønneste badebyer på Riviera Maya. Her er der et godt udvalg af restauranter, caféer og små strandbarer, der ligger smidt ind mellem palmerne.

Her indlogeres I for 6 nætter på et godt 4-stjernet hotel i gåafstand til restauranter, butikker og byens flotte sandstrand.

Bilen afleveres ved ankomst til Playa del Carmen på udlejerens kontor i centrum.

HM Playa Del Carmen 30
Jeres hotel i Playa del Carmen

Hotellet sørger for transporten til lufthavnen i Cancun. Herfra går turen hjemover. Naturligvis med forplejning ombord.

I lander i Danmark om morgenen eller lidt op ad formiddagen og kan se tilbage på en Mexico-rejse, hvor I har fået eventyr og oplevelser – og samtidig har haft tid til at slappe af ved stranden.