Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
PLAYA DEL CARMEN - Hvor mange af jer kan ligge her på samme tid?
Yucatans højdepunkter og badeferie Pakken inkluderer fly, billeje, hoteller, morgenmad m.m.

Program & kort

1

Chichen Itza

3 nætter:

Verdens syvende vidunder

2

Merida

3 nætter:

Kolonitidscharme, kultur og historie

3

Playa del Carmen

7 nætter:

Skønne strande, palmer, og afslapning

Rejseplan

Chitzen Itza 2

Oplev stemningen og de flotte strande i Playa del Carmen. Besøg mayaernes gamle kongeby Chichén Itza, svøm rundt i underjordiske klippehuler og nyd atmosfæren i den gamle kolonitidsby Valladolid. Efter en uge med strandtid og oplevelser i Playa del Carmen går turen til Isla Holbox. Øen er en overset perle med ægte mexicansk charme og vidtstrakte naturstrande.

Rejsen i overblik

Efter en enkelt nat på hotel i Cancun ovenpå flyrejsen, er I klar til at tage hul på oplevelserne. I indleder med et eventyr i absolut verdensklasse, når I går på opdagelse mellem templer og himmelstræbende pyramider i mayaernes gamle kongeby, Chichén Itza. Verdens syvende vidunder ligger få minutters gang fra jeres hotel hvor poolen venter, når I kommer tilbage.

Siden følger tre nætter i en af de smukkeste og mest stemningsfulde byer i Mexico, Mérida. En perle fra den spanske kolonitid, der charmerer med snørklede brolagte gader, folkeliv og aftendans, farverige markeder og hyggelige restauranter. I bor på et skønt hotel med pool lige i hjertet af den gamle by. Og skulle I få lyst til at drage lidt på opdagelse, så overvej en tur til ruinbyen Uxmal, der har en af de mest imponerende pyramider i Mexico. Eller oplev det fascinerende dyreliv og de smukke strande i Celestun.

Det er let, enkelt og sikkert at køre i egen bil på Yucatan. Og så giver det jer en masse frihed til at gøre tingene i jeres eget tempo. Afstandene på denne tur er relativt korte, og vi har lagt forslag ind til oplevelser undervejs.

Rejsens finale er henlagt til Playa del Carmen, hvor I kan se frem til seks nætter på et godt 4-stjernet hotel, der ligger i gåafstand til restauranter og butikker og til de hvide sandstrande, som byen er så berømt for. Den helt rigtige måde at runde en rejse til Mexico af på.

Villas Arqueologicas Chichen Itza 15.jpg

I rejser fra Danmark med kurs mod den verdensberømte badeby Cancun på Yucatan-halvøen i Mexico. Flyrejsen er naturligvis inkl. bagage, mad og drikke. Ved ankomst til Cancun afhenter I jeres lejebil hos udlejer, og kører til Chichen Itza. 

 

Hotellet ligger meget tæt på en af de allerstørste og mest berømte seværdigheder i Mexico; mayaernes gamle kongeby Chichén Itza.

I indlogeres på et stemningsfyldt hotel for 3 nætter og har dermed godt tid til at opleve Chichén Itza, der ligger blot få minutters gang fra jeres hotel.

CHICHEN ITZA - Fra Tulum har I mulighed for at besøge et af verdens syv morderne vidundere - fortryllende Chichen Itza.

Overvej at spise en tidlig morgenmad. Hvis I kommer tidligt om formiddagen er der færre mennesker, og temperaturen er behagelig. I kan købe billetter i stedets Visitors Center. Her kan de også hjælpe jer med en engelsktalende lokalguide, hvis I har lyst til at få en historiefortæller med på jeres tur rundt i den gamle kongeby.

Hvis I har mere lyst til at gå på opdagelse på egen hånd og I jeres eget tempo, men gerne vil vide mere om Chichén Itza, så får I her vores guide til Chichén Itza.

shutterstock_390718036 Chichen Itza Maya ruins.jpg

Når I er mætte af oplevelser, så er der kun få minutters gang tilbage til jeres hyggelige hotel og en svalende dukkert i swimmingpoolen.

Den Gule By Izamal (3)

Nu kan I vælge at køre direkte til Mérida eller gøre en interessant afstikker til ”Den Gule By”, Izamal. Kører I den lige vej til Mérida, tager turen ca. 2 timer. Hvis I lægger vejen forbi Izamal, så bliver den samlede køretid en halv time længere. Til gengæld får I en oplevelse. Læs mere om Den Gule by

I Mérida indlogeres I for 3 nætter på et stemningsfuldt 4-stjernet hotel i hjertet af den historiske bydel. Herfra har I let adgang til byens brolagte gader, livlige markeder og farverige folkeliv. Og får I brug for en lille pause, så har hotellet også pool.

Merida 06.jpg

Det vrimler med kolonitidsbyer i Mexico, men spanierne gjorde noget særligt ud af Mérida. Den blev deres hovedstad på Yucatan. De prægtige paladser, smukke kirker og store torvepladser kantet af elegante søjlegange vidner om, at dette er en by rig på kultur og historie. Mérida er en by, der skal opleves.

MERIDA - Udforsk den hyggelig by i jeres eget tempo. Mød de lokale, mærk livet på torvet og se de smukke gamle bygninger.

I Mérida indlogeres I for 3 nætter på et dejligt hotel i hjertet af den gamle bydel. Værelset skulle gerne være klart til jer, så drop bagagen på værelset og tag ud og se nærmere på byen, der er et særdeles charmerende bekendtskab. 

Hvis I får brug for en svalende dukkert op ad eftermiddagen, så har hotellet en pool.

Petit Lafitte (13).JPG

Læs mere om Mérida og dyrelivet i Celestun her.

I bør også overveje at køre en tur til Uxmal, der ligger blot 1 times kørsel syd for Mérida. I mayatiden var Uxmal en af områdets største og vigtigste byer. Den blev opført i 600-tallet og er et enestående eksempel på mayaernes puuc-arkitektur. Det særlige ved denne arkitektur er den enorme rigdom af relieffer. Stort set enhver facade er dekoreret med geometriske mønstre. Byen blev forladt i 900-tallet og var glemt i næsten 1.000 år. Det var først i 1929 med ankomsten af den danske eventyrer og arkæolog Frans Blom, at byen blev genopdaget og hentet ud af junglen. Og det var her, at den måske smukkeste og mest imponerende af alle pyramiderne i Mexico blev gjort fri af junglens favntag. Læs mere om Troldmandens Pyramide her

shutterstock_553212190.jpg
Playa Del Carmen 3

Fyldt med oplevelser og indtryk sætter I jer bag rattet for at køre mod Riviera Maya og badebyen Playa del Carmen, hvor der venter jer en velfortjent badeferie. Det er en køretur på omkring 3 timer. Playa del Carmen er en af de skønneste badebyer på Riviera Maya. Her er der et godt udvalg af restauranter, caféer og små strandbarer, der ligger smidt ind mellem palmerne.

Her indlogeres I for 6 nætter på et godt 4-stjernet hotel i gåafstand til restauranter, butikker og byens flotte sandstrand.

Bilen afleveres ved ankomst til Playa del Carmen på udlejerens kontor i centrum.

HM Playa Del Carmen 30

Hotellet sørger for transporten til lufthavnen i Cancun. Herfra går turen hjemover. Naturligvis med forplejning ombord.

I lander i Danmark om morgenen eller lidt op ad formiddagen og kan se tilbage på en Mexico-rejse, hvor I har fået eventyr og oplevelser – og samtidig har haft tid til at slappe af ved stranden.