Om Check Point Travel

Aall.jpg

Check Point Travel er et dansk rejsebureau grundlagt i 1996. Vi har et indgående kendskab til rejsemålene fra egne rejser, og vi har gennem årene fundet frem til de helt rigtige samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder rejser af høj kvalitet til en skarp pris.

Den opskrift har vi haft stor succes med. Hvert år sender vi tusindvis af forventningsfulde kunder afsted på rejse til fjerne rejsemål, og mange vender tilbage for at bestille endnu en rejse hos Check Point Travel. Det er vi utroligt stolte af. For det viser, at vi holder, hvad vi lover.

Her får du 6 gode grunde til at vælge Check Point Travel:

1. Vi er specialister – og din sikkerhed for en god rejseoplevelse

Vi har et stort og indgående kendskab til de rejsemål, vi har på programmet. Den viden bruger vi, når vi sammensætter rejserne, så I får den bedst tænkelige oplevelse.
For detaljerne betyder noget. Det er forskellen på at bo på et motel 2,5 times kørsel fra Grand Canyon eller på et hotel, hvor du kan gå hen til kløften på få minutter og nyde både solnedgangen og solopgangen. Det er forskellen på et anonymt 4-stjernet hotel – og et håndplukket 4-stjernet strandhotel med den helt rigtige atmosfære og beliggenhed. Det er den rigtige rytme i programmet, de overraskende naturoplevelser og den flotte køretur. Det er alt sammen bare detaljer. Men det gør en forskel. Det ved vi. Og derfor er Check Point Travel din sikkerhed for en god rejseoplevelse.

2. Vi tilbyder pakkerejser af høj kvalitet og giver prisgaranti

Rejserne er sammensat med stor omhu for at give dig den bedst tænkelige rejseoplevelse. Vi har håndplukket hotellerne og brugt utallige timer på at finpudse programmerne sammen med vores lokale rejsearrangører. Derudover bruger vi meget tid på at forhandle os frem til de helt rigtige priser hos flyselskaber, hoteller og lokale rejsearrangører. For prisen betyder noget. Hos Check Point Travel vil vi levere kvalitetsrejser til markedets bedste pris, og derfor giver vi en prisgaranti. I kan læse mere om vores prisgaranti her.

3. Du får personlig service og tryghed på rejsen

Hos Check Point Travel får du en god og personlig service af vores engagerede medarbejdere. De lytter til dine ønsker og medvirker til at sikre, at du får den helt rigtige rejse. På destinationen vil vore lokale partnere sørge for at tage godt imod dig og gøre alt hvad de kan for at give dig en god rejseoplevelse. Som en ekstra service har vi en nødtelefon, som I altid kan ringe på, hvis I har brug for vores hjælp. Det giver tryghed på rejsen.

4. Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Check Point Travel er medlem af Rejsegarantifonden, Nr. 2288. Det betyder, at du som kunde er økonomisk sikret, hvis virksomheden skulle gå konkurs. Altså en ekstra sikkerhed for alle vore rejsende. 

5. Vore rejsende giver topkarakter til Check Point Travel

Vi er både stolte og taknemmelige for de mange flotte tilbagemeldinger, som vi gennem årene har fået på TrustPilot. Her fortæller kunderne, om deres rejseoplevelser med Check Point Travel. Karaktererne er helt i top, så Check Point Travel kan i dag glæde sig over at være blandt de allerbedste rejsebureauer i Danmark – vurderet på kundernes egne bedømmelser. Klik her og læs kundernes flotte anmeldelser på TrustPilot.

6. Book rejsen på hjemmesiden

De fleste af vores rejser kan bestilles direkte på vores hjemmeside. Det er hurtigt, let og enkelt. Og du kan bestille rejsen præcis, når det passer dig. Og så har du endda 48 timers fuld fortrydelsesret fra det tidspunkt, du bestiller rejsen.

Sidst men ikke mindst, så vælger vi vores samarbejdspartnere på med omhu. Vi håndplukker vores hoteller, og vi anvender kun anerkendte rutefly med gode forbindelser. Vi samarbejder i øvrigt med eksperterne fra Autocampers.dk, når rejsen går til USA eller Canada i autocamper eller motorhome. Bestiller du hos os, får du naturligvis samme gode pris, som firmaet selv kan tilbyde.

Følg os på Facebook

Klik ind og "Synes godt om" os på Facebook. Så bliver du opdateret på gode rejsetilbud og får masser af spændende rejseinspiration. 

Medarbejdere

Henrik.jpg

Henrik Særmark-Thomsen
Bureauchef
hst@cpt.dk

Henrik startede i rejsebranchen som guide i bl.a. Thailand og Kina. Efter journaliststudiet og et par år på forskellige dagblade og magasiner fandt han tilbage, hvor han hører hjemme; i rejsebranchen. Henrik elsker at fortælle om sine oplevelser. Særligt Kina står hans hjerte nært, men han beretter også levende om alt fra familieferierne i Thailand, USA og Vietnam til rundrejser på Cuba. Henrik er bureauchef.

 

John.jpg

John Lau-Jensen
Production Manager
jlj@cpt.dk

John er antropolog og vores ubestridte eventyrer. Han har rejst i de fjerneste hjørner af kloden og besidder en uudtømmelig begejstring for rejselivet. Om det gælder gadekøkkener i Hanoi, kør-selv-ruter på Cuba eller de bedste vandreture på Hawaii, er John altid fyldt med gode råd og insider-tips. Men det er først og fremmest Nepal, der har fanget hans interesse, og han har besøgt landet mere end 30 gange. John er chef for gruppeafdelingen og manden bag vores spændende rundrejser med dansk rejseleder.

Jonas Rundt

Jonas Albæk
Salgsleder / Sales Manager
jal@cpt.dk

Jonas startede i rejsebranchen tilbage i 2000 – først som rejseleder på rundrejser i Thailand, og sidenhen har han hjulpet rejselystne med gennemarbejdede rejser til hele verden hos først Jysk Rejsebureau og senere hos Australienrejser, inden Jonas kom til Check Point Travel. Jonas har rejst rigtig meget over hele verden. Lige fra Cook Øerne, New Zealand, Australien, og det meste af Asien, til Namibia, Peru, Cuba, Mexico, USA og Canada. Jonas sidder altid klar til at dele ud af sine rejseerfaringer og til at hjælpe dig med netop din drømmerejse.

Morten N.jpg

Morten Nymann
Rejsekonsulent
mon@cpt.dk

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris til Thailand, har Morten altid fingeren på pulsen. Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Borneo, Indonesien og Australien til Thailand og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

LAX.jpg

Lisbeth Axen
Rejsekonsulent
lax@cpt.dk

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt skræddersyede rejser. Så hun har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden. Lisbeth har naturligvis også selv rejst en del både med og uden børn, og hun har mange gode ideer til, hvor det er ideelt at rejse til såvel som par eller med børn. Blandt de absolutte favoritter er Sri Lanka, Thailand, Cuba, USA & Hawaii samt Vietnam. Så om rejsen går øst eller vest på, ved Lisbeth præcis, hvad der skal til for at sikre en succesfuld ferie.

Thomas.jpg

Thomas Gamskjær Højbjerg
Rejsekonsulent
tgh@cpt.dk

Thomas blev uddannet hos DSB Rejsebureau i 2002. Siden har han blandt andet solgt rejser for My Travel, og så har han arbejdet for flyselskaberne Cimber og Norwegian, hvor han findyrkede interessen for at finde de bedste og billigste flyforbindelser. Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados og Nepal. Og han har boet ni måneder i Indien. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning. Thomas tager sig også af en del af vores svenske kunder. Han taler nemlig svensk, da han er opvokset i en forstad til Stockholm.

Peter.jpg

Peter Jørgensen
Rejsekonsulent
pej@cpt.dk

Peter har allerede rejst mere, end de fleste kommer til på et helt liv. Efter endt uddannelse fra Handelshøjskolen har Peter rejst og arbejdet i Schweiz, Østrig, og senere i Thailand og Egypten, hvor han var dykkerinstruktør. Senere var Peter hoteldirektør i Vietnam i et år, og han har boet i Bolivia i 1,5 år, hvor han var leder af et rejsebureau. Derudover har Peter rejst et hav af steder - han har besteget bjerge i Nepal, rejst i Argentina, USA, Australien, New Zealand, og været turleder i Indonesien, Toscana og på Grønland. 

Casper.jpg

Casper Lystlund
Rejsekonsulent
chl@cpt.dk

Casper er en af vores dygtige rejsekonsulenter, og trods hans unge alder har han stor erfaring fra rejsebranchen. Casper har boet i både Tyrkiet og Spanien, hvor han har arbejdet som rejseleder og golfguide for Bravo Tours. Desuden har Casper haft ansvar for golf- og grupperejserne på destinationerne.
Casper elsker også selv at rejse, og specielt USA, Thailand og Bali er blandt hans personlige favoritter. Han har også en stor viden om vores øvrige destinationer, og han nyder at dele ud af sin viden og hjælpe vores kunder til at få de bedst mulige rejseoplevelser. 

Dorte.jpg

Dorte Kuula
Projektleder
dok@cpt.dk

Dorte er vores IT og web-ekspert. Hendes vigtigste opgave er at gøre vores hjemmeside og salgssystem endnu bedre, så vi kan tilbyde endnu flere store rejser til små priser. Dorte kom til Check Point Travel i 2017 og har en fortid i både rejse- og mediebranchen. Ligeledes er Dorte berejst og kan skrive adskillige rejser til USA, som er hendes store favorit, på sit CV. Derudover har Dorte været i Vietnam, Thailand og Maldiverne. Hendes næste store rejse går til Mexico, hvor hun blandt andet skal teste nogle af Check Point Travels rejser.

 

Simone.jpg

Simone Sørensen
Marketing og produktion
sis@cpt.dk

Simone startede hos Check Point Travel i foråret 2014 sideløbende med, at hun afsluttede sin uddannelse indenfor markedsføring. Heldigvis har hun fået smag for livet i et rejsebureau, og hun er nu ansat på fuld tid. Simone står først og fremmest for lancering og vedligeholdelse af vores nye computersystemer. Men hun er naturligvis også selv vild med at rejse. Indtil videre er det blevet til to måneder i Australien samt Thailand, Kina og USA – og der er mange flere rejser på tegnebrættet. 

lonny  2.jpg

Lonny Haug Olesen
Bogholder
lho@cpt.dk

Det er Lonny, der holder styr på os alle. Hun kom til Check Point Travel i 2011 som bogholder, men med en baggrund som grafiker, giver hun også gerne en hånd med i marketingafdelingen. Så har I spørgsmål til jeres fakturaer eller betalinger, kan I roligt ringe til Lonny. Lonny har ikke tidligere arbejdet i rejsebranchen, men hun drømmer om at prøve alle vores rejser fra en ende af.

Morten G.jpg

Morten Gram Jensen
Sales & Service Support Manager
mgj@cpt.dk

Morten er ofte den første, I taler med, når I ringer til Check Point Travel. Han hjælper med at servicere eksisterende kunder og tage godt imod nye og sende dem videre til de relevante rejsekonsulenter. Morten har masser af erfaring med at hjælpe folk til gode ferie- og rejseoplevelser. Han er opvokset med forældrenes vandrehjem og campingplads i Sønderjylland, og senere har han arbejdet som guide for Tui på De Canariske Øer, i Grækenland og som chefguide i Egypten. Morten har desuden en BA i International Handel og Markedsføring, og han har planer om at bygge ovenpå med en Cand.merc.   

Design uden navn (15).png

Camilla Mortensen
Sales & Service Support
kundeservice@cpt.dk

Camilla er en del af Check Point Travels stærke team. Det kan det være hendes glade stemme, du hører, når du ringer til os. Camilla har tidligere været rejseleder for TUI, hvor hun har boet i både Portugal og Spanien. Her nød hun at hjælpe de rejsende og dele ud af små historier og grundig viden om alt mellem himmel og jord. Camilla har derudover rejst meget både inden for Europa og i Asien, hvor specielt Thailand og Vietnam har fanget hendes (mad)interesse. Til daglig studerer hun markedsføringsøkonom i Viby og har planer om en BA i International Handel og Markedsføring.