Rejsetilbud

Superkampagne med Qatar Airways | Spar op til kr. 1.700

LA FLORA RESORT & SPA - Et 4-stjernet resort med en atmosfære af tilbagelænnet luksus, Check Point Travel

En dugfrisk superkampagne fra Qatar Airways har gjort det muligt for os at slå et ordentlig stykke af prisen på fire af vores rejser til Thailand.

Gælder ved bestilling senest den 31. maj 2019. 

Læs mere om superkampagnen

Sommerkampagne på La Vela - spar 20 procent på hotellet på sommerrejsen! Book senest 30. april

Vi har forhandlet en fremragende sommerkampagnepris hjem på det populære Khao Lak-hotel, La Vela. Du sparer 20 procent på overnatningerne på rejsen, når du rejser i perioden 1. maj 2019 - 31. oktober 2019. 

Tilbuddet gælder ved bestilling senest den 30. april. 

Se rejsen og bestil til kampagnepris

15 dages sommerrejse til Thailand for under kr. 7.000!

Vi har presset prisen helt i bund på vores rejse til det populære 4-stjernede Apsara Beachfront Resort i Khao Lak.

Lige nu kan du bestille din 15 dages rejse på flere afgange i juni og august fra kr. 6.350 pr. person. For par uden børn er fraprisen kr. 7.300 pr. person. Og rejser du alene, er prisen fra kr. 9.600.

Der er et begrænset antal pladser, og det er først til mølle.

Book din billige sommerrejse her

Tilbud på rejser

Når vi har billige rejsetilbud kan det skyldes, at vi har fået et antal flypladser til en særligt favorabel pris eller har enkelte pladser tilbage på en, eller flere, af vores rejser. Det er altså på denne side, I skal holde jer opdateret, hvis I ønsker at få fingre i vores bedste rejsetilbud. 

Billige rejser - Sådan får I dem

For at få fat i vores billige rejser og gode rejser på tilbud, gælder det ofte om at handle hurtigt. For det meste har vores gode rejsetilbud et begrænset antal pladser, og da tilbud på rejser er så populære, er det med at være på mærkerne.

Kontakt os med det samme, hvis I er interesseret i en af vores tilbudsrejser. Dette kan I gøre ved at ringe på telefon 86 13 77 44 og høre mere om de bedste rejsetilbud, eller I kan sende os en rejseforespørgsel.

Bestil et tilbud

Tilbudsrejser - noget for alle

Vores tilbudsrejser er noget for alle, der ønsker at få en kvalitetsrejse til en god pris. Vi har løbende rejser på tilbud, der henvender sig til både par, familier, enlige eller grupper.