Rejsetilbud

Spar kr. 2.200 pr. person på alle rejser til Vietnam på udvalgte datoer

Drømmer I om en rejse til Vietnam til en attraktiv pris, så er chancen der nu. Vi har nemlig en håndfuld restpladser tilbage på to af vores afgange i april. Det drejer sig om flyvningerne med Qatar Airways via Doha den 6. og 13. april. I sparer kr. 2.200 pr. person på de i forvejen attraktive priser, og I kan frit vælge hvilken af vores rejser til Vietnam, I vil på.

Alle vores rejser til Vietnam er rundrejser, hvor I rejser på egen hånd. I har egen guide og chauffør på rejserne, så det er nemt at finde vej og samtidig får i masser af viden og tips fra guiden, som tager engelsk.

Vores Vietnam rejser varierer i indhold. I har mulighed for at opleve Vietnams landlige idyl, de smukke landskaber ved Ha Long Bay, den hyggelige badeby Hoi An, de etniske minoriteter i nord, Hanois menneskemylder, Mekong deltaet og de mange historiske levn fra både kejsertiden og Vietnam Krigen.

LÆS MERE OM TILBUDDET

SMIL - Vietnameserne har generelt let til smilet. Akkurat som disse to piger fra den nordlige del af landet, Check Point Travel

Sommerkampagne på La Vela - spar 20 procent på hotellet på sommerrejsen! Book senest 30. april

Vi har forhandlet en fremragende sommerkampagnepris hjem på det populære Khao Lak-hotel, La Vela. Du sparer 20 procent på overnatningerne på rejsen, når du rejser i perioden 1. maj 2019 - 31. oktober 2019. 

Tilbuddet gælder ved bestilling senest den 30. april. 

Se rejsen

Rejs til Cuba den 7. april fra Aalborg og spar over kr. 3.000 pr. person!

Vi har 4 pladser tilbage på vores rejser til Cuba med afrejse fra Aalborg den 7. april og sælger dem med stort nedslag i prisen.

Vores populære rejse "Cuba med bus og casa" kan du få for kr. 9.250 pr. person (ved 2 voksne i dobbeltværelse). Førpris kr. 12.350 pr. person. Rejser I som par, sparer I dermed samlet kr. 6.200 på jeres Cuba-rejse! 

Se Cuba med bus og casa

På denne rejse oplever I både Havana, Viñales og Trinidad, så I oplever både kultur, natur, oplever cigarproduktion og kolonitidshistorie - og har god tid til afslapning ved skønne Playa Ancon.

Spar stort på Khao Lak i april!
15 dage med fly og 4-stjernet hotel fra kr. 9.000

Main Picture.jpg

Rejs fra København den 6. april på en 15-dages rejse til Thailand til spotpris! Der er ligeledes 4 pladser tilbage.

Tag for eksempel en tur til det skønne hotel La Vela i Khao Lak. 

6. april: Fra kr. 9.650 pr. person ved 2 voksne og 2 børn (spar kr. 4.800 i alt for familien). Fra kr. 12.700 pr. person ved 2 voksne (spar kr. 2.600 i alt).

Se Khao Lak - La Vela

15 dages sommerrejse til Thailand for under kr. 7.000!

Vi har presset prisen helt i bund på vores rejse til det populære 4-stjernede Apsara Beachfront Resort i Khao Lak.

Lige nu kan du bestille din 15 dages rejse på flere afgange i juni og august fra kr. 6.950 pr. person. For par uden børn er fraprisen kr. 7.800 pr. person.

Der er et begrænset antal pladser, og det er først til mølle.

Se rejsen

Tilbud på rejser

Når vi har billige rejsetilbud kan det skyldes, at vi har fået et antal flypladser til en særligt favorabel pris eller har enkelte pladser tilbage på en, eller flere, af vores rejser. Det er altså på denne side, I skal holde jer opdateret, hvis I ønsker at få fingre i vores bedste rejsetilbud. 

Billige rejser - Sådan får I dem

For at få fat i vores billige rejser og gode rejser på tilbud, gælder det ofte om at handle hurtigt. For det meste har vores gode rejsetilbud et begrænset antal pladser, og da tilbud på rejser er så populære, er det med at være på mærkerne.

Kontakt os med det samme, hvis I er interesseret i en af vores tilbudsrejser. Dette kan I gøre ved at ringe på telefon 86 13 77 44 og høre mere om de bedste rejsetilbud, eller I kan sende os en rejseforespørgsel.

Bestil et tilbud

Tilbudsrejser - noget for alle

Vores tilbudsrejser er noget for alle, der ønsker at få en kvalitetsrejse til en god pris. Vi har løbende rejser på tilbud, der henvender sig til både par, familier, enlige eller grupper.