Rejsetilbud

Her på siden finder I vores rejsetilbud og ekstra billige rejser. 

Forhøjet onlinerabat på Cuba - spar 500

Lige nu sparer I kr. 500 pr. person ved at bestille jeres rejse til Cuba online.
Tilbuddet gælder ved bestilling direkte på vores hjemmeside senest tirsdag den 3. oktober.

Se vores udvalg af rejser til Cuba.  

Onlinerabat - spar kr. 250 pr. person

Onlinerabat - spar kr. 250 pr. person

Spar kr. 250 pr. person når I booker jeres rejse direkte her på vores hjemmeside. Tilbuddet gælder de rejser, der kan bookes online - det vil sige de fleste af vores rejser til Sri Lanka, Thailand, Cuba og Vietnam

Tilbud på rejser

Når vi har billige rejsetilbud kan det skyldes, at vi har fået et antal flypladser til en særligt favorabel pris eller har enkelte pladser tilbage på en, eller flere, af vores rejser. Det er altså på denne side, I skal holde jer opdateret, hvis I ønsker at få fingre i vores bedste rejsetilbud. 

Billige rejser - Sådan får I dem

For at få fat i vores billige rejser og gode rejser på tilbud, gælder det ofte om at handle hurtigt. For det meste har vores gode rejsetilbud et begrænset antal pladser, og da tilbud på rejser er så populære, er det med at være på mærkerne.

Kontakt os med det samme, hvis I er interesseret i en af vores tilbudsrejser. Dette kan I gøre ved at ringe på telefon 86 13 77 44 og høre mere om de bedste rejsetilbud, eller I kan sende os en rejseforespørgsel.

Send rejseforespørgsel

Tilbudsrejser - noget for alle

Vores tilbudsrejser er noget for alle, der ønsker at få en kvalitetsrejse til en god pris. Vi har løbende rejser på tilbud, der henvender sig til både par, familier, enlige eller grupper.