Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Centara Ceysands
Sri Lanka Swimming Pool 2 640X457
Sri Lanka Swimming Pool 8 640X457
Sri Lanka Deluxe Ocean View 4 640X457
Centara Ceysands
Sri Lanka Swimming Pool 2 640X457
Sri Lanka Swimming Pool 8 640X457
Sri Lanka Deluxe Ocean View 4 640X457

Centara Ceysands

Bentota

 • Afstand strand
  0 meter meter

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  2 timer til Colombo lufthavn

Dejligt 4-stjernet strandhotel

På en frodiggrøn landtange med tropiske træer, vajende palmer og smukke gyldne sandstrande ligger det 4-stjernede Centara Ceysands Resort & Spa. Et virkelig skønt sted at tilbringe sin badeferie på Sri Lanka. Alene entreen til hotellet er lidt af en oplevelse. Fra den hyggelige badeby Bentota sejler I med færgen over floden til hotellet, der ligger i naturskønne omgivelser på den anden side.

Centara Ceysands Resort & Spa er et lækkert 4-stjernet strandhotel, hvor komfort, afslapning og forkælelse er i højsædet. Servicen er i top, personalet smilende og imødekommende og maden i hotellets 3 restauranter er virkelig god. Her kan I få alt fra srilankanske klassikere til populære internationale retter. Og da hotellet har thailandske ejere, er der naturligvis også en fremragende thailandsk restaurant.

Hotellet ligger helt ned til en af de bedste strande på den srilankanske vestkyst, så når I ligger ved poolen, kan I se direkte ud på stranden og havet. Det er et virkelig dejligt poolområde, hvor I kan ligge i skyggen af palmerne eller parasollen og nyde brisen, der kommer ind fra havet. Hvis driverlivet ved pool og strand bliver for meget, så overvej at forkæle jer selv med en massage i hotellets spa. Og får I lyst til at være aktive, så har hotellet et veludstyret fitnesscenter. For de mindste gæster er der børneklub og -pool.

Har I ønsker at se nærmere på byen, så tager I blot færgen over på den anden side af floden. Byen er ikke stor, men den er ret charmerende og med masser af lokal kolorit. Her er der mulighed for at prøve forskellige restauranter af, gå en tur på det lokale marked Bentota Bazaar eller besøge et af de farverige buddhistiske templer.

Hotellet har desuden en udflugtsskranke, hvor de tilbyder et bredt udvalg af oplevelser og aktiviteter. Holder I af naturoplevelser, så kan vi anbefale deres River Safari, hvor der er mulighed for at opleve mangrovens rige dyreliv på nærmeste hold. Her kan I være heldige at se både varaner, krokodiller, aber og et væld af forskellige fugle.

Sådan bor I

På Centara Ceyands Resort & Spa indlogeres I som udgangspunkt i et Superior Room på 32 m2. Værelserne er flotte og smagfuldt indrettede med mørke trægulve, lyse vægge, kvalitetsmøbler og lækre tekstiler. Her får I en dejlig stor kingsizeseng, hvis I rejser som par. Og rejser I som familie med op til 2 børn, så får I et værelse med 2 dobbeltsenge. Værelset er udstyret med et skrivebordsarrangement, køleskab med minibar, kaffe- og tefaciliteter, loftsvifte, aircondition, fladskærms-TV med satellitkanaler, safetyboks og gratis wifi. Derudover er der et lækket badeværelse med bruser, hårtørrer, toiletartikler, badekåber og hvad der ellers hører sig til. Endelig har værelset egen terrasse eller balkon med udsigt til haven eller ud til floden.

Bemærk at det er muligt at opgradere værelset til eksempelvis Deluxe Ocean Facing Room, hvor I får havudsigt og 10 m2 mere at boltre jer på. Rejser I som familie, så er der også mulighed for at opgradere til et Family Residence Room på hele 65 m2, der er udstyret med en stor kingsizeseng og 2 køjesenge.

Centara Ceysands benyttes på følgende rejser: