Rejser til Sri Lanka - oplev temarker i højlandet.jpg
Rejser til Sri Lanka
Bo på strandhotel i Koggala på vores Sri Lanka rejser
Elefanter på Sri Lanka
ELLA - Hike i højlandet på Check Point Travels rejser til Sri Lanka
Højlandet i Ella. Oplev temarkerne på vores Sri Lanka rejser
Dyrelivet på Sri Lanka. Oplev smukke leoparder i Yala National Park
Ella - Little Adam's peak udsigtspost på Sri Lanka
Negombo på Sri Lanka - Traditionel srilankansk fiskerbåd

Sri Lanka kort

Her kan I få indtryk af alle mulighederne, der er på Sri Lanka. Mange af byerne, som I skal besøge på vores rejser ligger forholdsvist tæt på hinanden. 

Badeferie på Sri Lanka

Sri Lanka som rejsemål er et god bud, hvis I er på udkig efter en eksotisk badeferie. Med en Sri Lanka badeferie er der både mulighed for ren afslapning på de smukke strande og tage på ture og se de forskellige seværdigheder på Sri Lanka.

Det er også oplagt at tage på ferie til Sri Lanka med børn. Særligt vores rejse til Sri Lanka og Maldiverne er god med børn, da kombinationen mellem de gode Sri Lanka oplevelser og den afsluttende badeferie på Maldiverne tilgodeser både forældre og børns behov.

På Sri Lanka foregår rundrejsen med privatchauffør, der også fungerer som jeres egen rejseguide. Her kan I selv være med til at tilrettelægge jeres dage, samt hvilke oplevelser I ønsker at have på jeres tur til Sri Lanka.

Hvis det er Asien, I ønsker at rejse til og udforske, så kan vi også anbefale vores rejser til Vietnam og Thailand. Her finder I også skønne strande, dejligt mad, smukke naturoplevelser og en rar befolkning. Tøv ikke med at tage fat i os, hvis vi skal guide jer til det helt rigtige valg for jer. 

shutterstock_172070429 Buddha in Polonnaruwa temple - medieval capital of Ceylon,UNESCO.jpg
Kandy_Tooth Temple_Pera Hera festival celebrate the tooth of Buddha_140262889.jpg